Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2011 07:33 - Матрица V – търсене на духа Том I - 55
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2176 Коментари: 2 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Изборите през 2002 и Играта

Снощи (5 ноември) наблюдаващите можеха да видят чудесен пример  за това как Играта гарантира, че ще продължи според заплануваното. Не се съмнявам, че фашистите в Белия дом днес се радват от резултатите. Императорът Буш установи контрол над Сената, който, както и Белият Дом, ще му даде каквото поиска, за да разшири американската империя.

Помнете, че Играта трябва да се придвижи в определена посока, за да стигне до своя край. Онова, което не бива да забравяте е, че всеки, който е гласувал за фашиста Буш и поддръжниците му, е виновен за това, че в други части на света се стреля, или че се пускат бомби, които убиват. Ако в резултат от това граждани на САЩ умират, те съвсем не са “невинни”, освен ако не са гласували против лакеите на фашиста Буш. При все това, всичко е част от преживяванията и от Играта!

Тъй като Играта трябваше да ускори своя ход, беше необходимо Тъмните да спечелят. Онези, които са гласували за фашистите, са го направили по две причини: те или са членове на Империята, или са любимци, или инкарнации с ниско до средно ниво на напредък. Подобни хора биват манипулирани посредством ключови думи като страх, конформизъм и патриотизъм. Страхът, разбира се, е на първо място по въздействие над любимците и над инкарнациите с ниски нива. Повечето от онези, които можеха да гласуват, обаче, не гласуваха. Съществуват най-различни извинения за това защо те позволяват на фашистите да се разпростират в тази страна, но всички тези извинения  са празни думи, АКО тези хора се оплакват от резултатите, а не са упражнили правото си да гласуват.

Като наблюдател, вие ще бъдете в състояние (според това колко напреднал сте) да видите взаимодействието между различните играчи (фашизирани Тъмни/Светли, любимци, ниски-до-средни нива и т.н.) и да направите съответните разграничения относно структурите на Играта. САЩ са настроени на военна вълна от бъдещия диктатор и това ще донесе още повече ужас на света. Както “Адолф” Буш каза, “или сте с нас, или сте против нас”. Не се ловете на тези простотии. Американците заслужават онова, което ще получат, защото те активно са го искали като са гласували за фашистите, или като са стояли апатично встрани. Всичко това е Играта! Продължавайте да наблюдавате, продължавайте да анализирате. Ще става много по-лошо.

 

Наблюдения: Разделяй и владей

СNN показва етнически сблъсъци в Нигерия. Едно племе не харесва друго. От 90-те години такива случаи все повече зачестяват – Югославия, етнически сблъсъци, Индонезия, Судан, Етиопия и т.н.

 

В САЩ се наблюдава повишено разделение въз основа на езикови, расови различия, сексуална ориентация, религия, политика, пол и т.н. В Европа става същото.

Гледам един плакат “Ако сме единни - устояваме”. Американците на се били единни от Втората световна война насам. Останалата част от надписа е “Ако сме разделени – се разпадаме”. Ние СМЕ разделени. Ние ЩЕ  паднем. Християните фундаменталисти мразят всеки, който не е като тях и образуват в САЩ група на омразата  така, както и хората, които се обвиват в знамето – крайно нетолерантно.

Защо е това разделение в САЩ – (фалшивата) земя на свободните? Днес обединените американци са най-мъчно преодолимата нация на Земята. Това се знае много добре от онези, които управляват света. На определено ниво управляващите света знаят, че американците никога не биха се съгласили и биха пречили да се образува Единното световно правителство, което тези управляващи искат. Ето защо официално избраните се стремят да разделят населението. Става въпрос именно за това.

Ситуацията в Средния Изток е взривоопасна. Помпозният лидер на Израел открито желае смъртта на Палестинския водач. Този мрази онзи, който пък мрази друг. Ислямистите мразят евреите, които пък мразят тях. Християните мразят всички, които не са като тях, а полярностите са на седмото небе поради всичко това.

Вземете като пример езиците в САЩ – примера с вавилонската кула. За да разделите хората, трябва да разделите общия език, в случая – английския. Вместо да превърнете английския в официален език на страната, започвате да го делите с мързеливите испано-говорящи. Под “мързеливи” нямам непременно предвид онези, които не желаят да ходят на работа – имам предвид това, че те отказват да научат езика на страната, в която са дошли да живеят. Те не искат да са американци – те искат да запазят езика си непокътнат и да накарат американците да научат техния език и да бъдат като тях. Има щати, които издават шофьорска книжка на МНОГО различни езици. Ако искам да живея в страна, чийто език не зная, първо ще науча този език. Защо тези чужденци да не могат да направят същото? Отговорът лежи в любимците.

Разделението в резултат от неприятелски настроени извънземни екипажи на и около планетата и завръщането на империята Орион са друго ниво за разделение на планетата макар, че това разделяне ще изчезне пред лицето на по-голяма заплаха. Но при наличието на извънземната технология, с която те разполагат, шансът за ефективна съпротива е нулев. Помнете, ВСИЧКИ не-Земни инкарнации на Висши Аз играят Играта СРЕЩУ инкарнациите на Земните Висши Аз.

На трето ниво, омразата и разделението хранят същностите от долния астрал, които си правят банкети от негативните вибрации по целия глобус. Тези същности ще направят всичко възможно, за да насърчават негативните вибрации, с които се хранят тъмните астрални същности.

Да, нещата на Земята са МНОГО объркани и ще се ВЛОШАВАТ. Това е част от плановете на Тъмните, които са на принципа “ако не мога да го имам аз, няма да го има и никой друг”.

Какво трябва да прави инкарнацията с Висш Аз? Зависи от вашето ниво на Напредък. Ако сте на нива Много Напреднали, Доминантни или Събудени Финални инкарнации, вие ЗНАЕТЕ какво трябва да правите – да наблюдавате и преживявате. Учите се много в резултат от наблюдението. Вие НЕ се борите с Играта. Посочването с пръст на играчите от Играта е част от наблюдаването. Играта ТРЯБВА да бъде оставена да продължи. Тя ще свърши не поради някоя от полярностите, а поради самата себе си. Ако сте Събудена Финална Инкарнация (а такива са много малко от онези наоколо), вие НЕ използвате своите енергии, за да нападате системата. Вие наблюдавате и проследявате онова, което виждате – от много тъмния Джордж Буш и лакеите му до невзрачния човек, който прави нещо любезно защото иска, а не защото някаква група му е казала, че трябва.

За онези от вас, които са на различните други нива – вие ще преживеете онова, което ВАШИЯ Висш Аз желае по време на вашата инкарнация. В някои случаи това ще означава да действате срещу Играта (това никога не може да стане със Събудена Финална Инкарнация – вие ЩЕ знаете кога сте на това ниво). В края на краищата, това е вашето преживяване и то е основната цел на Играта.

Хората смятат, че събитията 9/11 са били нещо лошо. Нещата ще станат МНОГО по-зле. Полицейската държава хвърля сянка на САЩ, докато хората отдават своята сила на Вашингтон. Наслаждавайте се на нещата, на които можете сега. Това “сега” няма да трае вечно. Част от вас носят синдрома на Атлантида – позицията “нещата ще продължават вечно”, която атлантите заемали дори когато островите потънали. Това се диктува от тялото. Тялото надмогва незрелия дух. Тялото се управлява от извънземните команди имплантирани в ДНК. Когато достигнете до ниво  Събудена Финална Инкарнация, вие казвате на тялото да си “гледа работата”.  Винаги е по-добре, когато духът управлява тялото, отколкото обратно (нива ниско, средно и под много напреднало).

Ако вашият Висш Аз желае да бъдете пометени в драмата на деня, така да бъде. За онези, които са преминали отвъд това ниво, продължавайте да наблюдавате, да проследявате и правите лични преценки, ръководени от своята интуиция. Можете да се доверите напълно само на СВОЯ Висш Аз. Принципът “Разделяй и владей” е в разгара си. Сцената е подготвена за навлизането на мъчителите. Знайте, че това ще свърши и че краят е близо.





Гласувай:
18



1. rebellion - Нищо по цялата планета няма да бъде ...
15.03.2011 07:52
Нищо по цялата планета няма да бъде така засегнато от трансформацията като религиите и техните догми - лично убеждение .
цитирай
2. taidzi - 1. rebellion
15.03.2011 08:20
Не е от първостепенна важност да се обръща толкова много внимание на религиите. Те (както се изясни) имат място в Играта . По-същественото е да се определиш къде точно се намираш в нея .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1445289
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930