Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2011 07:55 - Матрица V – търсене на духа Том I - 54
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1673 Коментари: 3 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Да разгледаме възнесението и екстаза

 Ню Ейдж използват термина “възнесение”, християнството – “екстаз”, мормоните използват “преход”. Говори се за преход на физическото тяло в безсмъртно тяло. Страхът от смъртта е смесен с копнежа за безсмъртие. Това е фантазия на последователно инкарниращите се, която чрез религиите е завладяла много земни хора.

Желанието на кралицата на Орион за безсмъртно тяло е причината за желанието на земното тяло да живее “вечно”. Това желание за ФИЗИЧЕСКО безсмъртие е вложено от Империята. То също е част от Играта. Тази измама ви води до задънена улица и ви пречи да откриете кои наистина сте.

ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да се осъществи някаква масова телепортация на групи хора от Земята би  бил, ако това стане с извънземни кораби. Този мит за възнесението е изграден върху истина – възнесението става, когато вашата Финална Инкарнация прибере обратно всички инкарнационни потоци във Висшия Аз. Това е основата и за мита за групово “спасение”. Съществува предварително определен край на Играта, за който дори последователно инкарниращите се не знаят. Необходимо е и двата отбора да не знаят тази дата, за да може Играта да протече както е планирано.

Често се говори и за “планетарно възнесение” – това не може да стане на Земята, защото не всички на нея прогресират еднакво, както става на планетите, където има само Последователно Инкарниращи се, които напредват еднакво. Щом чуете за планетарно възнесение, знайте, че това е пропаганда, зад която стоят извънземни, които искат да ви отклонят вниманието, за да не излезете от Играта. Ако ви се внушава, че не сте отговорни за нищо от това, което правите или че нямате пряк контрол над нещата, това се прави с цел да ви отклонят от вашия път към Висшия ви Аз и излизането от Играта. В своя Висш Аз вие сте напълно цялостни и нямате нужда от никого, затова вярвайте в своя Висш Аз.

Играта има два вида играчи: Едновременно и Последователно инкарниращите се Висши Аз и Последователно Инкарниращите се непрекъснато се опитват да попречат на Едновременно Инкарниращите се да открият кои наистина са. Така и много от светлите посредством своята “светлина” се опитват да ви отклонят от вашия път и да ви попречат да излезете от Играта и да напреднете към следващите нива.

 Древните божества, включително от библията, били с извънземен произход. Те не били обединени и не действали в хармония, а били ревниви и се конкурирали.

Някога кралицата на Орион изгубила (временно) контрол над тукашната слънчева система поради кралицата, която се разбунтувала – разбунтувалата се кралица и нейните съюзници искали да контролират различни групи на Земята. Във всяка група, обаче, змията играела видима роля, както и потокът от кръв - за да задоволи апетита на влечугоподобните и да нахрани техните роднини от четвърта плътност. Например, когато Моисей си хвърлил жезъла на земята, той се превърнал в змия – защо не на лъв или на друго – защото змията е символ на силата на Орион. Да, знам, че по тази тема може да се каже МНОГО, но не това е целта ни тук.

Всички рептилоидни групи искат кървави жертвоприношения – на първородното дете или на животни.

 

 Двете Америки

 1. Америка – измислената страна на свободните, където всеки има свобода на словото, на вероизповеданието, на пресата и където правителството се избира от хората и отговаря на желанията на ВСИЧКИ граждани.

2. Истинската Америка. Свобода на словото – на малки части от обществото се позволява свобода на словото. Свободата на вероизповеданието в САЩ означава да си свободен да бъдеш християнин или евреин – иначе трудно пробиваш. Предполага се свободата да се отнася до всички религии, но се толерират само някои. Свободата НИКОГА не е означавала свобода, ОСВЕН за християнството. Свобода на пресата – пресата не публикува новините, а се опитва да ви накара да приемете възгледите им, които почти винаги съвпадат с възгледите на правителството. Вижте заглавията, снимковия материал и използваните в пресата думи. Да сте чули нещо за култовете на религиите, които са различни от основните? Те не ги наричат точно култове, но всеки път, когато някоя второстепенна религия направи това, в пресата се разнася писък за наличието на опасни култове.

Правителство на, от и за народа... чийто президент е избран от мнозинството гласоподаватели. Не знам дали някога е имало такова. Не мнозинството от онези, които са гласували, а мнозинството от гласоподавателите. Президентите на Америка се избират с по-малката част от гласоподавателите. Ако президентът спечели с 56 от 49% от гласувалите, това си е малцинство. Веднъж избран, обаче, той се изживява като кралска особа, на която всички граждани трябва да се кланят, а не обратното. Американците са отдали силата си, снишавайки се пред така избраните длъжностни лица и са забравили, че ТЕЗИ ЛИЦА работят за тях. В колко вида бизнес шефът се кланя и ходи на пръсти край своите служители? Именно за това говоря.

Даже да е избрано с малцинство, правителството се съобразява с онези, които боравят с парите, вместо да се съобразява с избирателите си, освен когато мнението и на едните и на другите съвпада. Правителството защитава не интересите на хората, а интереса на лобитата и мощните групировки.

Америка е много тъжно място. Мнозина в Америка живеят в една въображаема земя, съществуваща в техните умове. В интерес на Америка е хората да вярват, че са в Америка. Ще отдават още повече сила. За да видиш Америка като това, което тя наистина е, трябва да си възвърнеш силата, която си отдал на политици, религии и на всякакви други. Едва тогава можеш да видиш какво Америка наистина е и какво не е.

 

 Американската свръхконсумация

 Гледам заглавието във вестника: “Какво за бога правим? Ако не ограничим консумацията и броя на населението, планетата може да не изкара още един век” – твърдят експерти. “Експертите” са твърде либерални в своите оценки, обаче. Истината е, че светът, какъвто го познаваме, няма да изкара и след 2012. Американците са 5% от населението на планетата, а консумират 1/3 от енергията на планетата и създават половината от твърдите отпадъци на нея.

Американската пропаганда се опитва да убеди целия свят, че може да живее като американците. През януари 1900 на планетата е имало 1.6 милиарда души. На първи януари 2001 година, независимо от войните, населението е било над 6 милиарда. За да бъдат удовлетворени консуматорските нужди на Америка, ще са необходими 5-6 Земи като тази. Нарастването на броя на населението, обаче, не е главният проблем. Даже ако спрат да се раждат каквито и да било бебета, това ще отложи краха само със 7 години.

Консуматорският американски стил у нас прикрива илюзията за свобода. Светът иска да консумира все повече и повече. Колкото повече консумират, толкова по-скоро планетата ще рухне.

Реалността е, че онези, които се размножават, ще продължат да го правят по силата на командите на Орион. Мнозинството от населението са любимци, според проекта на Орион, но дори извънземните да не се върнат, планетата би рухнала.

Защо извънземните учени-генетици позволяват това да се случи? За да може жътвата от земното население да подхранва империята. От Земята може да бъде събирана реколта (както е показано в телевизионния сериал “V”) и извънземните учени-генетици създават нов човек минус досегашните недостатъци в текущата версия, която обитава Земята днес. Това определено е една от възможностите, които наричам Жокери.

Земният планетарен Дух е много обезпокоен и ускорява Земните Промени. Наскоро в Мексико изригна голям вулкан, имаше земетресения в Ел Салвадор и по тихоокеанското крайбрежие плюс множество други. Наблюдателите (Финалните и Много Напредналите Инкарнации), могат да разчитат знаците и знаят, че краят на света такъв, какъвто го познаваме, наближава. Само наивниците все още се държат за илюзията, че “животът ще си продължи какъвто си е”. Предстои да бъдат извадени жокерите. Времето е на страната на Наблюдателите, защото те са поставили живота на инкарнацията си на правилното място, считайки го просто за поредното преживяване и опит.





Гласувай:
18



1. rebellion - Някой бе казал преди 2 години - Ве...
14.03.2011 08:11
Някой бе казал преди 2 години - Вероятно, за около три години, земното население ще намалее наполовина. Но моля, не го приемайте като катастрофа. Всичките тези души, които си тръгват ускорено от материалния свят, разбират на висше ниво, че променящите се условия не са подходящи за тяхното развитие. Те стават пречка за другите, тъй като натоварват допълнително с негативни енергии масовото съзнание, което усложнява в много голяма степен неговата промяна. За да се минимализират пораженията, се отваря огромна работа за напредналите духовно, които трябва да успокояват и да обясняват ситуацията на хиляди хора. Хора, които ще успеят да овладеят страховете си има навсякъде, затова нека всеки се занимава със собственото си обкръжение.
цитирай
2. taidzi - 1. rebellion
14.03.2011 08:16
Не знам колко ще е това намаление , което цитираш . Но сигурното е , че го има .
цитирай
3. анонимен - кичека
16.03.2012 04:45
какво ще стане след 2012, вярно ли е че който остане на земята ще може да мести предмети с мисълта.Също нещо интересно ако можеш да кажеш
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1445286
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930