Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2011 09:01 - Матрица V – търсене на духа Том I - 72
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1177 Коментари: 0 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Само на четири стъпки от “Зиг Хайл”

В едно радиопредаване чух изказването “Ние в САЩ сме само на 4 стъпки от “Зиг Хайл”. Наблюдателите лесно могат да забележат изпадането на страната до нещо като фашистка държава. Настоящият обитател на Белия дом се превърна в нещо като Хитлер на 21 век – той даже на два пъти вече публично заяви, че иска да е диктатор. Даже Хитлер не е правил това публично. Имахме си и наша версия на подпалването на Райхстага в лицето на 11 септември 2001. Американската публика днес се избира както немската  през 1930. Жертвените кози тогава – евреи/цигани/гейове/ и т.н., днес са Мюсюлманите или всеки, който носи тюрбан в Америка. Двойните стандарти (един за САЩ и друг – за всички останали), е американски приоритет. Принципът тук е “Прави това, което ти казвам, а не каквото правя”. Мнозинството от публиката обаче НАИСТИНА подкрепя този фашизъм.  Това Е Играта в действие. (вижте http://yorick.infinitejest.org:81/).

 

Инкарнациите на любимци са много жизнени във фашистката система – от тях стават чудесни последователи до момента, до който са нахранени и напоени. Инкарнации с Висш Аз също могат да припкат наоколо във всичките си инкарнации преди ниво Много Напреднали – заради преживяванията. Много напредналите и Финалните инкарнации са тук, за да наблюдават всичко това и манипулациите на Играта. Щом много хора са си избрали път както през 1930 в Германия, нищо чудно, че резултатите ще са същите, както тогава. Това е историческа витка от преживявания. Американците са си избрали този маршрут, а както знаете от Матрицата 5, изборите, които правим, си имат последици.

 

Онези, които биват пометени в манипулацията на емоциите (т.нар. “патриотизъм”) и пласирането на омраза, изпълняват своите роли в Играта. Другите наблюдават и гледат как някои биват въвлечени от фашистката линия. Адолф (зиг хайл) Буш припка из страната обвит във флага и сипе емоционално заредени речи подплатени с много фрази, предизвикващи страх - подобно на Хитлер през 1930. Тогава германците са били повлечени от масовите “зиг хайл” демонстрации. Днешните американци са увлечени от визиите за фалшиво превъзходство. Аз имам инкарнация в Германия по време на този период – тя е от обикновеното средно ниво. В настоящата си инкарнация имам възможност да наблюдавам нещата от различна перспектива.

Играта иска да мразите. Помнете, че сме в сектор на галактиката контролиран от Тъмната полярност. Тъмните управляват и печелят в трета плътност докато Играта се развива. Това, че въпреки всичко земната едновременна инкарнация преодолява всичко и печели – независимо от Играта и нейния контрол, говори много за Висшите Аз, които са избрали този път на развитие. По този път вие се потопявате във всичко, което е свързано-с-Играта и след това се издигате нагоре и извън нея. По този начин ПЕЧЕЛИТЕ Играта независимо от нейния контрол, извънземна намеса и изискванията на полярностите. Барабаните на войната/превъзходството ще бият все по-шумно. Проучете СОБСТВЕНАТА си роля в това Събитие. Вашата позиция е важна за вас и за вашия Висш Аз,  и за напредъка ви.

 

Великият диктатор (1940) и символът на Играта

Уорнър Брос описа този смел филм като “Филмът, който нарича Свастиката Свастика”. Сатирата е използвана като оръжие от Чарли Чаплин във Великият диктатор. В едно интервю казаха, че самият Хитлер го е гледал два пъти  - много му харесвали някои места, особено частите  с Мусолини.

 

С известни разлики (например, ако заменим евреите с мюсюлмани) в САЩ може да се направи паралел с фон Буш (зиг хайл). Даже накрая, когато завзема Австрия, Хитлер стои на платформа, на която пише СВОБОДА. Същото е с Буш. Историята се повтаря. Филмът е бил заснет преди Хитлер/Сталин да завладее Полша. “Заплахата” от страна на Полша към Германия през 39 е била както “заплахата” от Ирак спрямо САЩ – несъществуваща. Германците убедили населението, че поляците ще нападнат. Американците правят същото с Ирак.

Играта ОБИЧА да пуска отново в оборот събитията с незначителни промени в тях. Цикличният характер на Играта, символът за безкрайност (никога не свършващ и никога не отиващ никъде) наистина е символ за Играта. Единственият начин да избягаш е да откриеш пътища за бягство, разположени в различни зони на символа за безкрайност. Това може да стане само с пълното ръководство на Висшия Аз във вашата Събудена Финална Инкарнация. Преди това вие сте тук, за да преживявате и израствате. Щом израснете до нивото необходимо ви, за да се придвижите към нови плътности, стигате до положението на Финална инкарнация. Матрицата 5 е един от начините, ако не и НАЧИНЪТ, по който да откриете тези места, от които можете да излезете от Играта.

Американците стават все повече като германците тогава – към 1938 почти всички ръце са били вдигнати  за зиг хайл. Непрекъснато посочвам това на разни хора, но те са дотолкова въвлечени в нещата, че отказват да ги видят. Матрицата е написана за хората, които търсят начин да избягат от Играта. Като гледате увлечените в събитията, преценявайте какви сте самите вие на по-ниски нива на развитие. Учете се наблюдавайки и не се оставяйте да бъдете повлечени от американските фашисти предимно републиканци/религиозни/. Ще става все по-зле. В моя район виждам иначе нормални хора, които биват увлечени в шпиониране и ограничаващ словото страх, генерирани от Вашингтон в името на “Свободата”. Моят съвет: запазете високото си ниво и бъдете подозрителни към всичко, което идва от правителството и претендира да е “истина”. Правете онова, което чувствате, че трябва да правите ВИЕ, но си задавайте въпроса какви мотиви ви водят преди да се включите в нещо. Да играете Играта, или да наблюдавате?

 

Колин Пауъл, един от лакеите на Буш, дава пресконференция,  обиден от решението на Северна Корея да се оттегли от договора за неразпространение на ядрено оръжие.

Този договор произтича от едно споразумение между онези, които вече притежават топчетата да не ги споделят с останалата част от света. Това, разбира се, не спира другите страни да придобиват ядрено оръжие – Израел, Индия, Пакистан и Южна Африка. Нито пък става причина САЩ да им размахат юмрук, когато ги придобиват. Би трябвало останалата част от света, по примера на диктатор Адолф фон Буш, да започне да настоява САЩ да премахнат своите ядрени оръжия. Би трябвало ВСИЧКИ да премахнат своите ядрени оръжия. Влечугоподобните, обаче, никога не се отказват от силата си. Тук виждате това в действие – микрокосмосът на Империята Орион (САЩ/Великобритания), които се опитват да управляват Галактиката (планетата Земя). Основната цел е да бъдат премахнати едновременно инкарниращите се и да бъдат подменени от нов тип същества, които да управляват тази планета за Империята.

Полицейската държава в САЩ продължава да затяга винтовете – мъничко тук, мъничко там, с надеждата, че никой няма да забележи какво става. Най-новото е повишеното наблюдение над американските граждани, които излизат извън страната. Обявено беше по СNN и др. новинарски канали. Възможността свободно да пътуваш до други страни намалява. Така ще стане и в самата страна.

 





Гласувай:
16



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1445501
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930