Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2011 08:00 - Матрица V – търсене на духа Том I - 52
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1346 Коментари: 1 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Терапиите, които включват докосване

Хиропраксисът (лекуване на болести чрез манипулации по гръбначния стълб и ставите) и терапиите, които включват масаж, са два метода за лекуване, където е необходимо практикуващият  метода да докосва и манипулира другия. И двата метода могат да направят чудеса за физическото тяло, което бива подсилено в резултат от физическия контакт. Аз редовно посещавам масажисти мъже (за да са подобни енергиите). Препоръчвам ви и двата метода. Масажът например стимулира мускулите и кръвообращението, а в резултат се отстраняват натрупаните токсини.

Сега да погледнем на това от друга гледна точка: и в двата случая практикуващият метода влиза в ауричното поле на масажирания. Разговаряйте с масажиста преди това – използвайте интуицията си, за да решите дали да използвате това лице.

Щом позволите на някого да влезе в ауричното ви поле, вие се отваряте. Съществуват Тъмни, които могат и ще ви откраднат енергии. Докато се занимавах с шаманизъм съм ги срещал в астрала.

Ако сте мъж, съветвам ви да избягвате жени-масажистки, тъй като те източват мъжката енергия. Това може да е най-прекрасната жена, която сте срещали, но способността й да източва енергията ви е налице дори и тя да не е наясно с това. Има обаче мъже, които твърдят, че не могат да допуснат да ги масажира мъж и отиват при жена-масажист. Това е защото са на по-ниско ниво и имат нужда някой да източи енергията им заради самото преживяване. Трябва да преминете през ада, за да осъзнаете това. Тези мъжки тела нямат достатъчно напреднал дух, за да разкъсат примката на Играта. Аз влизам в положението на такива хора, но те не са готови все още за материалите в Матрицата 5.

Жените могат да извлекат голяма полза от тези практики докато ги масажира жена, но ако дадена жена има чувството, че ТРЯБВА да бъде масажирана от мъж, това е защото тялото, като вампир, иска да източва мъжка енергия (имплантирана от извънземни ДНК команда).  Ако мъжът търси жена масажист, той също се поддава на тази ДНК команда – да позволи да източат енергията му. Всички ние трябва да минем през този сегмент от Играта, за да си дадем сметка за това. Ако чувствате, че трябва да ви масажира човек от противоположния пол, значи не трябва да четете материалите на Матрицата 5, особено ако информацията тук ви кара да се чувствате разстроени.

Аз съм обучен на масажни терапии и съм масажирал мои бивши приятелки, управлявани от тялото. Моята специалност включва изчистване на чакрите по време на масажа и сеансът трае един час. Така мога да докосна духа на приемника и да го “подпомогна”, но скоро след сесията контролът на духа отново бива подтиснат. Този масаж не включва никакъв секс – става дума за подпомагане на напредъка на духа. Висшият Аз на човека искаше да си свърша работата и беше в състояние да подтисне тялото достатъчно дълго, за да приеме свършеното от мен. Дори ако тялото отново възвърне контрола си, обаче, аз вече съм помогнал на духа да се събуди. Предложих на четирима мои познати да ги обуча на този метод, но и четиримата отклониха предложението ми. Това показва на какво ниво на развитие са, защото ако бяха по-напреднали щяха веднага да се зарадват на открилата се пред тях възможност да усвоят тези техники.

Ако този, който ви прави масаж ви е приятел или близък, ползата за вас се удвоява – не само физически, а и духовно. Жената може да направи чудеса за своите приятелки и мъжът може да направи чудеса за своите приятели. При хетеро двойките проблемът е, че са хетеро и носят негативен багаж. Когато напреднете достатъчно, обаче, вие започвате да изоставяте този багаж и да се отваряте за по-висши възможности. Къде ви води това ще откриете докато продължава излизането ви от Играта.

Друга терапия, която включва докосване, е сексът. Когато той се прави заради самия секс, това няма нищо общо с духовното.  Мнозина правят секс без да имат емоционални връзки с другия – техният секс е празен и незадоволителен. Да, физическите нужди се удовлетворяват, но за сметка на пренебрегването на духовните нужди. В резултат искате още и още, и все търсите “идеалния” партньор. Това е стара ДНК команда, една от най-старите – секс заради самия секс. Сексът заради самия секс може да е интересен за някой, който тепърва го открива, но той кара духът да жадува за онова, което НЕ получава – духовна енергийна съвместимост. Когато комбинирате физическото с духовно и ако И двамата се движите в сходни посоки по Пътя, вие имате връзка, която ви кара да израствате и да се разширявате. Това се случва много рядко в наши дни. Това най-често става, ако хората са от един и същи пол. При различните полове е трудно поради влиянието на Играта и поради това, че жената източва мъжките енергии, а връзки, основани на паразитизъм, не могат да бъдат успешни.

Когато двама души от един и същи пол и със сходно ниво на развитие станат партньори, духът им повишава вибрациите си и постъпването на данни от Висшия Аз се улеснява, в резултат на което те бързо напредват. Играта ненавижда подобни неща.

Помнете: при всички случаи НЕ трябва да създавате взаимоотношения САМО, за да имате някакви взаимоотношения.

 

Сливане на енергиите на две духовни енергийни същности    

 Основно сливане се извършва, когато вашата Финална Инкарнация събере всички свои инкарнации във Висшия Аз, а след това се придвижи до следващото ниво на напредък. Второстепенните сливания са временни по природа. Те могат да възникнат, когато два невъзпрепятствани духа се слеят, за да работят заедно докато прогресират по сходни пътища. Това може да стане между физически тела от еднакъв пол. Играта е изопачила това, като е въвела женитбите между противоположните полове. Извънземните генетици знаели за ефекта от електрическата полярност при събирането на двата противоположни пола и това, че така се давал на късо истинския духовен напредък.

При заселването на Земята от древните земни хора второстепенните сливания били стандарт. Играта сложила край на това и създала ситуация, където онези, които искали едновременен инкарнационен път, можели да прогресират бързо независимо от всичко, което Играта им подхвърляла, включително когато това били враждебни полове и полярности. Сексът, нежността, докосването и физическото привличане отразяват обмена на енергии в трета плътност. Ако някой (от същия пол) казва, че е твой приятел или твоя “най-добър” приятел, а след това ти казва нещо от рода на “мразя да ме докосваш”, значи не е наистина ваш най-добър приятел на нивото, което е необходимо, за да се извърши второстепенно сливане и е време да го оставите и да се придвижите по-нататък. Това демонстрира несъвместимост на пътищата. Губите си времето с този човек. Ако вашето намерение е да “спасите” или “промените” този човек, значи обслужвате полярностите.

Второстепенните сливания, за съжаление, не се случват толкова често. Това отчасти се дължи на индивидуалността на пътищата на Висшите Аз и на разпръскването на представителите на всички инкарнационни нива в широк период от земното “време”. Това допълва предизвикателството. За да имате успех във второстепенните сливания, имайте предвид някои неща:

Противоположностите никога не се привличат. Пример: Срещам някого, към когото изпитвам незабавно физическо привличане. Започвам да говоря с него и откривам, че нямаме нищо общо и му казвам, че няма смисъл да продължаваме разговора. Той казва: “но защо, противоположностите се привличат”. Това е лъжа на Играта и на моето Финално ниво не може да ми бъде въздействано с подобни термини.

Пътищата трябва да са сходни. Не може да се осъществи успешно сливане между инкарнация от средно ниво и Много Напреднала Инкарнация. Човек, който е религиозен, няма да се разбира с такъв, който е преминал отвъд религиите. При това положение всеки от тях ще губи времето си да променя другия. Това си е чисто идентифициране с тялото, даже ако двамата са от един и същи пол. Хороскопите са отлично средство да се видят пътищата на тези инкарнации и в тях съвместимостите си личат.

Духовната съвместимост е второто, но не по важност съображение. Еднаквият пол показва физическа съвместимост. Но за успешно сливане е необходима и духовна съвместимост – това предполага да работите съвместно, а не всеки да се мъчи да променя другия, което е много полярно и показва желание за контрол/доминиране. То показва, че пътищата на двамата са различни.

НЯКОИ комбинации, които евентуално могат да се окажат успешни, са две Финални Инкарнации, Финална и Много Напреднала Инкарнация, две средно-Напреднали Инкарнации, две инкарнации от средно ниво и две инкарнации от ниско ниво. Ако сте сред Много Напредналите и отвъд тях нива, трябва да внимавате да не се обременявате с духовно зависими личности. Помнете, израстването предполага подпомагане, а не единия да следва другия.

Можете да преминете през периоди, в които да нямате партньор за второстепенно сливане. Това е значимо за вашия напредък – ако не се обвързвате с някой само, за да сте изобщо с някого. Ключът е съвместими/балансирани  взаимоотношения. Ако трябва да имам връзка в настоящата си инкарнация, това ще бъде мъж, с когото пътищата ни са сходни. Ако това не стане, значи не е трябвало.

Второстепенните сливания се извършват далеч по-лесно на астрално ниво, тъй като там няма полове и физически тела, но казаното за нивото на напредък остава в сила и за там. Освен това в Астрала (а и на следващите няколко нива на плътност) съществуват и полярностите и ще трябва да се справите и с това. И там има същества, които ще се опитват да ви “спасят” или контролират. Роберт Монро се е натъквал на някои от тях и го разказва в своята трилогия. Ще има и други ситуации, с които ще трябва да се справите. Сливанията – главни и второстепенни, ще продължат и отвъд трета плътност 



Гласувай:
21



1. rebellion - много е вярно
12.03.2011 19:29
Основно сливане се извършва, когато вашата Финална Инкарнация събере всички свои инкарнации във Висшия Аз, а след това се придвижи до следващото ниво на напредък. Второстепенните сливания са временни по природа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1445272
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930