Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2011 08:35 - Матрица V – търсене на духа Том I - 49
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1977 Коментари: 8 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Висшето образование и Орион

 

Жените с висше образование са повече от мъжете. Империята иска да доминират жените – при тях е така. Когато Империята се наложи, ще иска покорство на мъжете пред жените. Затова равенството на половете никога не е било цел – то е било просто оправдание за доминирането на жените. Причината – ДНК командите, имплантирани от Орион.

Висшето образование е необходимо за развиване на ума и така е било от векове. Но сега мъжете избират да не бъдат образовани – ТОВА е ДНК команда в действие. Те предпочитат да се занимават със спорт или забавления от ниско ниво, вместо да развиват ума си. Повечето хора приемат това като нормално, но Напредналите и Финални Инкарнации виждат в този факт поредния начин за подтискане на мъжкия пол на Земята.

Какво може да се направи? Само мощен дух (Финална или Много Напреднала Инкарнация) може да тръгне срещу ДНК командите. За щастие, приближаваме се към края на епохата и ДНК командите на Орион няма да се проявят напълно. Една от ключовите дати е 2012 година. Много от Финалните Инкарнации са тук сега поради уникалната ситуация на Земята – лебедовата песен на намесата на Орион. Точно когато си мислят, че са придобили всичко, то ще им бъде отнето. Някои ключове има в книгите на Монро. Възвърнете си силата и се подгответе да излезете от Играта, АКО ви е дошло времето за това.

 

В една книга четох за отхвърляне на бялата раса и обвинения към мъжете оневинявайки жените. Това е чиста ДНК команда на Орион в действие (предвидена да се задейства точно сега). Кралицата на Орион би се гордяла с този човек. Расите, различията и уникалността, са необходими на едновременно инкарниращите се, за да имат те различни преживявания. Същото е и когато този автор нарича планетарния дух  “майката-природа” и твърди, че тя се опитвала да изтреби всички мъже от планетата. Това, разбира се, са пълни глупости.

 

Орион и свалянето на шапките

 

Защо мъжете трябва да си свалят шапките, когато влязат някъде, а жените – не?

От времето на шлемовете винаги се е носило нещо на главата като защита от студове и дъжд. Има всякакви шапки. Високите шапки (на църковни дейци и пр.) демонстрират превъзходство над останалите. Както те, така и короните и диадемите, произхождат от Орион.

Та защо мъжете трябва да си свалят шапката, а жените – не? Защото така е в Орион, където управляват женските създания, а мъжките са втора класа. Затова мъжете трябва да засвидетелстват пред жените своето покорство. ДНК командите на Орион са много активни сега на Земята, особено в САЩ, Канада и Западна Европа.

 

Сексуалните затворници

 

Днес по радиото коментираха, че една холивудска звезда отказала да прави секс със съпруга си, с което няколко други жени се съгласиха. Добре, но това трябва да означава, че твоят съпруг е свободен да си търси секс другаде, нали? Не означава това ли? Ами тогава ти го държиш като сексуален затворник. Това е точно обратното на това да държиш някого заради секса и да настояваш да правите секс. За мъжете ако няма секс, няма роман. Това е понататъшно развитие на ДНК командата на Орион да бъде на разположение за капризите на жените.

Поради тази форма на контрол съм против женитбите – доколкото жените ги използват като разрешение да контролират живота на мъжете. Затова не ходя на годежи и сватби. Женитбата е средство за контрол, създадено от Орион при разделянето на половете. Влиянието на женитбата продължава и до днес, но тя вече не се счита за толкова “свещена” както преди.

Много бракове се разтрогват, защото така наречената “любов”, която при тях е “похот”, след женитбата става нещо рутинно. Ако просто живееха заедно и се разделяха, когато искат, това нямаше да е така. В дълбока древност този капан с женитбата не го е имало. Под влиянието на Орион жените искат да са мъже (но запазвайки си статуса на жени). – това е причина за голяма част от хаоса днес.

Това не е нещо, което може да се коригира. Феминизмът се разпространява като вирус в Китай, Индия и Непал. Империята Орион ще обхване цялата Земя, ако не бъде спряна от предстоящите събития.

Не може да има връщане към миналото. Миналото е минало. Но и доминирането на земята от жените няма да се осъществи. Ние сме в мрака на трета плътност. Мракът ще бъде изгонен, но преди това ще стане още по-тъмно. На плановете на Орион, за щастие,  им е съдено да пропаднат. Ще настъпи изцяло НОВА ера. Държането на сексуални затворници от мъже или жени ще бъде премахнато, както и други престъпления срещу Висшите Аз. Една от причините Висшите Аз да са тук, е да се учат от ужасните грешки/преживявания на Земята, за да ги избягват в бъдеще, когато създават светове.

 

 



Гласувай:
15



1. bairakslavei - от време оно
09.03.2011 08:48
От както свят светува е така . Това , че ние не го забелязваме нищо не променя . Ева е посегнала към ябълката без съгласието на Адам . Бил ли е съгласен той или не , никой не го е питал .
Ева е доминирала още от тогава !
цитирай
2. malchaniaotnadejda7 - :) Здравей Taidzi!
09.03.2011 09:14
"Под влиянието на Орион жените искат да са мъже (но запазвайки си статуса на жени). – това е причина за голяма част от хаоса днес."
Жените НЕ МОГАТ "да бъдат мъже", а и не би трябвало, след като в други животи със сигурност са били.:) Духът е единосъщ, не разбирам подобни стремления и еманципацията винаги ми е била смешна, защото е в ущърб на жените.:) Така мисля. За брака е сложна и дълга тема. Много. Поздрави за постинга!

цитирай
3. taidzi - 1. bairakslavei
09.03.2011 09:19
Най-голямата празнота в съзнанието на хората е , че духът няма пол и в течение на инкарнациите бива и мъж , и жена . Заложените ДНК команди ( които са разгледани подробно в книгата ) подтискат това наше знание и от това действие произтича еманципацията и други свързани с това прояви , обслужващи целта на Орион. Време е да узреем .
цитирай
4. taidzi - 2. malchaniaotnadejda7
09.03.2011 09:24
Здравей malchaniaotnadejda7 :)
Благодаря за отговорното отношение в коментара ти , то се припокрива с моите разбирания . В другия ми коментар - отговор това проличава . Близо сме до момента , когато ще престанем да се идентифицираме само с пола , както и с други заложени в ДНК-то ограничения .
цитирай
5. анонимен - какви бяхме, какви станахме
09.03.2011 16:00
голосеменни и покритосеменни растения
хермафродитите като алтернатива
цитирай
6. bven - Ето затова сме дошли :
09.03.2011 22:33
Ние сме в мрака на трета плътност. Мракът ще бъде изгонен, но преди това ще стане още по-тъмно. На плановете на Орион, за щастие, им е съдено да пропаднат. Ще настъпи изцяло НОВА ера.
Поздрави и хубава вечер!:)
цитирай
7. taidzi - 5. анонимен
09.03.2011 22:42
Това са само форми . Есенцията е друга .
цитирай
8. taidzi - 6. bven
09.03.2011 22:44
Вече е на път .
Приятна вечер с светли нюанси , bven ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1445270
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930