Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2022 11:55 - Антиглобализмът става масов, затова готвят дирижирано бедствие
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 13245 Коментари: 1 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преводна статия на Брандън Смит: „Обществените призиви за търсене на отговорност се усилват, а нагласите са глобалистите да бъдат лишени от глави на дръвника. Всички следи за престъпната съсипия водят към тях.“


Както съм отбелязвал и преди, престъпниците обичат да се хвалят с престъпленията си, щом вярват, че никой не може да им направи нищо. И наистина, нарцисизмът на мнозина от тях ги кара неустоимо да се перчат при всеки сгоден случай, за да ни покажат колко „превъзхождат“ останалите от нас. Станахме свидетели на много такива епизоди сред елитистите в глобалистките институции през последните 2 години, в пика на пандемичния театър.

Имаше особи като тия академици от Технологичния институт в Масачузетс, които разгласиха, че „никога няма да се върнем към нормалното“ и че щяло да ни се наложи да приемем загубата на много от нашите свободи до края на живота ни, за да се борим с разпространението на ковид. Има ги и особи като Клаус Шваб, които обявиха началото на Великото зануляване и стартирането на това, което бандата от Давос нарича „4-та индустриална революция“.

Имаше и МНОГО политически лидери като Джо Байдън, които се тътреха от медия в медия, за да обвиняват идеологическите опоненти (предимно консервативните), че били „врагове на демокрацията“. Тяхната представа за „демокрацията“ е медицинска тирания и насилствено разпространение на културния марксизъм. И ако тяхната представа за демокрация е срастването на държавата с корпоративния монопол, както и заличаването на основополагащите принципи на нашата държава, тогава –

да, наистина съм „враг на демокрацията“
Глобалистите наистина се забавляваха в сиянието на предполагаемата си победа. Те смятаха, че сме крепостни селяни с въже около врата и че господството им е почти осигурено. Но както пиша още от миналата година, финансовите елити може би почнаха да празнуват прекалено отрано.

Техният ковидален план беше пълен провал, ако целта е била да въведат дългосрочни диктати и ограничения из Северна Америка и Европа. Ако искате да знаете как щеше да изглежда успехът на глобалистите, просто погледнете какво се случва в Китай с безкрайните цикли на локдауни и цифровите ваксинационни паспорти. Елитите искаха същото за Запада и не го получиха. За малко да успеят, но милиони американци, канадци и европейци отстояваха своите позиции и всеки опит за прекомерно насилствено налагане щеше да им излезе прекалено скъпо.

Дори Джо Байдън открито призна, че пандемията свърши. Те се отказаха от диктатите си, защото знаят:

Стигне ли се до физическа война, ще я изгубят
Ако целта на пандемичната фабрика за страхове беше просто да инжектират народите с иРНК „ваксините“, и тук се провалиха. Много щати на САЩ имат 40% неваксинирани (според официалните данни), а и много части по света са с преобладаващо неваксинирано население. Така че има огромна контролна група за тия ковид „ваксини“.

Ако и занапред постоянно се появяват здравословни проблеми, свързани с иРНК инжекциите (като масовото възпаление на сърцето), публиката все повече ще се убеждава какво ги е причинило. Благодарение на контролната група. Глобалистите се нуждаеха от почти 100% ваксинирани, но не им се получи. Ама никак.

За тях няма изход
Те твърде силно надцениха апатията на обществото по отношение на диктаторските им мераци. Бунтът е твърде голям. И вероятно все някога ще бъдат подведени под отговорност за всичките си престъпления.

Конкретен пример: Последните избори в Италия докараха шеметна победа за консервативната коалиция. Новият премиер (явяващ се и първата жена премиер), Джорджа Мелони, изнесе надъхваща реч тази седмица. Тя изобличи инвазията на крайно-левите сред западните нации, глобализма и отровния съюз на извратените корпорации, задушаващи свободомислието. Тя се обяви и за връщане на свободите.

Каква беше реакцията на корпоративните медии? Нарекоха я „фашист“.

Резултатите от италианските избори са само малка част от тази усилваща се тенденция. Хората се пробуждат за надвисналата и нарастваща заплаха, каквато са глобалистите. А глобалистите не могат да спрат това.

Страхът им става вече физически осезаем
Антиглобализмът в обществото расте и хората се оглеждат за отговори. Защо икономическите условия са така влошени? Защо сме изправени пред стагфлационна криза? Защо цените на всичко продължават да растат? Защо изгубихме почти всички свободи в борбата с един вирус, който и официално причинява нищожната 0.23% смъртност? Защо се въвежда безсмисленият контрол на въглеродните емисии в разгара на криза с веригите за доставки? Защо политиците и банките правят нещата още по-лоши?

Обществените призиви за търсене на отговорност се усилват, а нагласите са глобалистите да бъдат лишени от глави на дръвника. Всички следи за престъпната съсипия водят към тях. Техни са и политиките, натрапвани на световното население.

Разбира се,

когато престъпниците са притиснати в ъгъла, те палят пожари и взимат заложници
Това е последният им шанс за изход и да останат живи. Вярвам, че се приближаваме до този момент на ужасната драма.

Важно е да приемем условията на бойното поле такива, каквито са. Важно е и да не подценяваме врага. Истината е, че глобалистите имат много лостове за създаване на хаос и вече са задействали някои бедствия.

Както предупредих преди много години (още в статията ми „Започна краят на сегашната икономика“ от 2017-а), противопоставянето ни с източните народи се използва, за да подкопае ролята на американския долар като валута на световния резерв и като петровалута. Този конфликт причинява и недостиг на суровини и нестабилност на веригите за доставка. Можем да добавим още, че след саботажа на двата газопровода Северен поток енергийна криза в Европа вече е необратима.

През 2017 г. също така прогнозирах, че Федералният резерв ще повтори модела на повишаване на лихвения процент в условията на сериозна икономическа слабост, което ще доведе до по-големи икономически сътресения. Те използваха много подобна тактика в началото на Голямата депресия, която бившият председател на Федералния резерв – Бен Бернанке, открито призна, че е причина за дългосрочния дефлационен срив.

Из моя статия от 2017 г.:

„Смяната на председателя на Фед е абсолютно безсмислена по отношение на политиката. Джером Пауъл ще продължи точно същите инициативи като Йелън; стимулите ще бъдат премахнати, лихвите ще бъдат повишени и балансът ще бъде намален, което ще остави огромния пазарен балон, който Фед първоначално създаде, уязвим за имплозия.

Един наблюдателен човек […] би могъл да забележи, че централните банки по света, изглежда, действат координирано, за да премахнат стимулиращата подкрепа от пазарите и да повишат лихвените проценти, като така прекъсват потоците с лесни пари, които отдавна са патерица за нашата осакатена икономика.“

Миналата седмица Банката за международни разплащания – централната банка на централните банки и институцията, която изготвя инициативите за глобална политика за всички останали банки членки – призова за ОЩЕ повишения на лихвените проценти. Като изключим незначителната намеса на Английската централна банка, доказателствата показват, че глобалистите ИСКАТ срив и дирижират условия за нестабилност. Те отрано наредиха блокчетата домино и сега са решили да ги съборят.

Мисля, че това е предпазна мярка; панически спусък, в случай че не получат желания контрол с ковид пандемията.

Те ще обвинят Русия, Китай, консерваторите, всичко и всеки, освен себе си,
в опит да отклонят общественото внимание от действията на международните банки, които на първо място създадоха всички условия за катастрофата. Не можем да им го позволим. Каквото и да се случи по-нататък, жизненоважно е хората да помнят кой наистина ни причини това и кой трябва да бъде наказан.

През следващите няколко години задкулисието ще се опита да използва параван на хаоса, за да посее семената на страха сред населението. Те ще се опитат да използват този страх, за да получат още по-централизирано управление и да променят самите основи на нашето общество, като същевременно задушат онова, което е останало от нашите свободи. Това е единственият ход от играта, който им остава, но поне вече знаем със сигурност, че сме милиони – милиони хора, които няма да се подчиним и които ще се борим.

А ние знаем, че глобалистите се страхуват. Ако не се страхуваха, нямаше да прибягват до такива драстични мерки.

Автор: Брандън Смит

Източник: Alt-maket via Activist Post

https://www.otizvora.com/2022/10/15017/antiglobalizmut-stava-masov-zatova-gotvyat-dirizhirano-bedstvie/ 



Гласувай:
14



1. morskipesni - Нас ни имунизираха,
27.10.2022 18:54
ама не с "ваксини", ами по метода "лъжливото овчарче". Знаем си и не минават шмекерии- не на нас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836672
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930