Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2012 07:37 - Ключ за разбиране на манипулацията - 1
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8612 Коментари: 13 Гласове:
26


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КЛЮЧ ЗА РАЗБИРАНЕ МЕХАНИЗМА НА МАНИПУЛАЦИЯТА /УСТРОЙСТВОТО НА РЕПТИЛОИДНИЯ МОЗЪК/

Наистина все още секретно, достъпно за разбиране от “горните етажи”!

“За да познавате Илюминатите, М-р Дейвид, вие трябва да изучите “рептилоидите” (влечугите).”

Кредо Мутва (зулуски шаман)

“Важно е да се знаят основните неща относно мозъка на рептилоидите, защото по този начин човек открива откъде произлизат поведението и характера на Илюминатите, как и защо бива манипулиран от тях мисловно и емоционално, чрез телевизията и другите визуално-мисловно въздействащи методи. Това става възможно чрез разбиране на рептилоидната част на човешкия мозък.”

Дейвид Айк
“Всяка конспирация, която е конспирация, не е никаква конспирация.”
“Една конспирация, която започва да се проявява, и за която се говори, е към своя край.”

Из бележника на разузнавача
“Конспирацията е вид пирамида, и хората които служат на дадена голяма корпорация или в държавния апарат, би могло да обслужват върха на пирамида, в основата на която участва и тяхното предприятие, за което работят.”

Извод на “събудилия” се администратор
“Най-големите конспиратори не са земни хора.”
“Господ не е създал човека за да участва в конспирация.”
“Господ не обича конспираторите и конспирациите, но ги допуска, за да се прояви Силата на Творенията Му.”

Търсач из дебрите на Конспирацията

Статия от Дейвид Айк, публикувана в неговата интернет страница http://davidicke.com/

Ключ за разбиране на илюминатите и на света, в който живеем

Наскоро получих съобщение от някой си, който твърдеше, че това което говоря за хората, имащи рептилоиден мозък, не било вярно. В същност материалът за който става въпрос съдържа една от най-доказаните информации, върху които някога съм писал. И това би могло да го потвърди всеки, който изучава науката за мозъка.

Но все пак аз изразявам благодарност на този питащ, защото това ме накара да поставя на необходимото място този така важен пакет от информация, който не само показва, че мозъкът на рептилоидите съществува, а и това, колко практически значимо се явява разбирането на темата за манипулирането на света от т.нар. “рептилоидна илюминатска кръвна линия”.

Така както важно се оказа онова, което Кредо Мутва, зулуски шаман ми каза:

“За да познавате илюминатите, м-р Дейвид, вие трябва да изучите рептилоидите.” (Бележка: Рептилоиди, респ. клас “рептили”, влечуги)

Важно е за хората да знаят основните моменти, свързани с мозъка на рептилоидите, защото това разкрива от къде произлиза характера и поведението на илюминатите, както и как, и защо, хората биват манипулирани мисловно и емоционално по начин, познат досега от телевизията и другите визуално-мисловни методи. Същото това нещо, се отнася и за манипулацията върху рептилоидната част от човешкия мозък.

МОЗЪКЪТ НА РЕПТИЛОИДИТЕ (МОЗЪКЪТ НА ВЛЕЧУГИТЕ)

А сега нека да вникнем под повърхността на видимото, под неокортекса и някои части на нашия мозък, които все още представляват мистерия, за разлика от сравнително по-познатите като “по-горните” или т.нар. младенчески дялове (явяващи се като най-младите дялове на човешкия мозък). Тези древни центрове на интелигентността са позволявали на живота да се развива и оцелява в различни форми от милиони години насам. Те не би трябвало да се поставят на страна, въпреки че те не говорят с езика на неокортекса.

И така, отново нека обобщим. “Рептилоидният” мозък е най-стария дял на мозъка. Той има две полукълба, точно така, както неокортекса, и би могло те да се свързват функционално с лявото и дясното полукълбо на самия неокортекс. “Рептилоидният” мозък се състои от горна част на гръбначния мозък и основни ганглии, diencephalon, и части на средния мозък - всичко това разположено в горната част на гръбначния стълб, като една главина в средата на човешката глава.

Би могло да си представим основната сърцевина на нервната система и да тръгнем от първообраза на мозъка на бозайниците, /подобно на “рептилоидния” мозък разположен около него/, които в продължение на “Триасичния период” са изчезнали, като са осигурили връзката между динозаврите и бозайниците. Всички сегашни бозайници притежават този “рептилоиден” комплекс, включително и човека. (Станало е преплитане при съединяването на “рептилоидната” ДНК с ДНК на бозайниците и това довело до създаването на Илюминатската рептилоидна кръвна линия, което е дало възможност за най-чистата форма от това преплитане да застане между човешката и “рептилоидната” форма).

Като първо и основно отличително качество, проявяващо се чрез рептилоидния мозък, това е стремежът за установяване и защита на територията. Това се явява резултат от изключително силната “воля за власт”, отличителна черта между гущерите по време на ритуалното поведение в хода на състезанието между тях и ожесточена битка за надмощие. Тези животни имат красиви цветове и като останалите гущери използват стремителните удари на главата за своето утвърждаване и агресивна наклонност. В състезанието агресията им се развихря и дава начало на сериозен двубой. В победата те са тиранични диктатори до крайност. При загуба те изгубват своята окраска, изпадат в депресия и умират след две седмици (точно това е класическото поведение на илюминатите. Борят се помежду си и с човечеството до смърт, за да наложат своята воля и надмощие. Победителят взема всичко).

Поне пет вида човешко поведение водят своя произход от рептилоидния мозък. Те биха могли да се именуват: “изопрактично”, “предпазно”, “възстановително”, “тропистично” и “измамно”. Без да ги дефинирам, бих могъл да се опитам да обясня, че в човешкото поведение тези видове дейност намират израз. Завладяващо-принудително поведение; ежедневни ритуали и суеверни действия; робски конформизъм и преклонение към традиционно старото; церемониално служене за възстановяване; послушание както и в легалните религиозни културни и други работи.

(Ако трябва да направя бърз обзор върху поведението на илюминатите, би било един вид изреждане, подобно на горното, на отличителните черти на рептилоидния мозък. Те изразяват всичко онова от следствията на това поведение – “завладяващо-принудително”, даващо приоритет на техния план на всяка цена, привързване с ритуали, церемонии, символизъм. Мания, фикс идея за величие. И да, да……..! Всички възможни начини за измама.)

Всички филми и действащи телевизии представляват проекция на свойствата на рептилоидния мозък. Как така? Филмите и телевизията, видео игрите и т.н. Всички те неопровержимо са подобни на сън. Не само в тяхното представяне на символичната реалност, но също и в това, че хората които гледат филмите имат същата дължина на мозъчната вълна, излъчват същата тази вибрация, както когато сънуват. И така отгатнете, откъде произлиза сънуването във вашите глави! (Киното и телевизията, като индустрия, не само че се контролират от Илюминатско рептилоидната кръвна линия, но и са изцяло създадени от тях на първо място. Илюминатите контролират чрез отличителните черти на рептилоидния мозък и те търсят да манипулират човечеството чрез манипулацията и стимулирането на рептилоидната част в мозъка).

Езикът на рептилоидния мозък, това е визуалното представяне. Всички комуникации, действащи при рептилоидите са изградени така, чрез визуално символично представяне, всяко имащо специфично значение (Точно! Точно това съм се опитал да изложа в моите книги и разговори: как илюминатите комуникират по между си и как се отнасят към човешкото подсъзнание с безкрайно количество символи и визуални кодове).

Рептилоидите не сънуват, за разлика от животните, еволюирали от рептилоидите (бозайници, птици), които сънуват. Защо? Защото рептилоидният мозък все още продължава да оказва въздействие върху тях и това състояние, ние хората наричаме сънуване. Няма състояние на сън при рептилоидите, защото това състояние при тях е състояние на будност. То е било подтиснато в продължение на нашите будни часове (но все още функционира - това не е спане, всъщност те никога не спят). Чрез химически въздействия върху неокортекса, тогава рептилоидите биха могли да функционират в продължение на спането и съня, когато лявото полукълбо е на свой ред подтиснато. Но очевидно рептилоидният мозък не е удоволетворен, ако го оставят на режим на нощно дежурство. Той би изисквал много повече от това.

Хората изобретили ритуалите и церемониите, и едва тогава театъра. Сега от къде бихте допуснали, че произтичат всички тези открития? Театърът с неговата известна теорема за “прекъсване на съмнението”, (което е в същност друг начин на изказа – “Остави левия мозък да спи”), е ново изобретение на рептилоидното ментално състояние – “Това тука вън!”.

И разбира се сега може да имаме отличен паралелен модел на рептилоидната обстановка чрез киното и телевизията, които при някои индивиди вземат от16 до18 часа от деня, което вие добавяте във времето на състояние спане-сън.

Ритуали, церемонии, театър, кино, телевизия, видео игри-всичко това е било създадено от нуждата за териториална собственост принуда, както и от волята за власт, вградени в рептилоидния мозък (всички твърдения, че рептилоидната част на човешкия мозък е т.нар. бойно поле от което се извършва контрол върху нашата реалности тази планета, са били потвърдени). Тази “териториалност” и “воля за власт” се проявяват в множество начини в човешкото поведение. Нека да дадем няколко примера, за да отбележим невероятното изобилие от подобни примери сред нашата цивилизация.

“Той” иска да се ожени за нея, и “Тя” би могла да се заинтересува, но те приемат, че преди сватбата могат да изчакат, за да може той да има “добра работа”, осигуряваща сигурен приход и “добро бъдеще”. “Те” са дъгообразни гущери или някакъв друг вид рептилоиди /рептили/, птици или бозайници, чийто флирт се състои в това, мъжкият да покаже своята способност за сигурност и защита на едно определено ”пространство” преди той да бъде считан за подходящ партньор-накратко този вид на принудително завладяване е рептилоиден, без значение как би могло рационално левият мозък на неокортекса да го оценява.

(Върху т.нар. Leading Edge website, отличителните черти, както и следствията от рептилоидния мозък са изброени със следните думи: консумирам, търся партньор, оженвам се, създавам поколение, размножаване, битка, буйство, подчинение, ядене, убиване, страх, поклонение, купуване, пиене, наркотици, омраза, състезание, вземам повече, вина, грях, некоопериране, разграничаване, сън - http://www.trufax.com). 

http://www.xnetbg.com




Гласувай:
28



1. анонимен - "Езикът на рептилоидния м...
24.02.2012 13:58
"Езикът на рептилоидния мозък, това е визуалното представяне. "
Много интересно... В такъв случай изобразителното изкуство каква връзка има? То (поне на теория) не притежава качествата и не би трябвало да води до нито една от отличителните черти на рептилоидния мозък, изброени в последния абзац. От друга страна е именно комуникация чрез визуално представяне...
цитирай
2. borjanmljakov - Както сами виждате авторът таидзи злоупотребява с алкохола и това
24.02.2012 16:04
пагубно рефлектира върху качеството на постингите му.
цитирай
3. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Taidzi!
24.02.2012 17:30
"Езикът на рептилоидния мозък, това е визуалното представяне. Всички комуникации, действащи при рептилоидите са изградени така, чрез визуално символично представяне, всяко имащо специфично значение (Точно! Точно това съм се опитал да изложа в моите книги и разговори: как илюминатите комуникират по между си и как се отнасят към човешкото подсъзнание с безкрайно количество символи и визуални кодове)."

Имам въпрос. В контекста на твърдяното в този материал, къде е ролята и мястото на Словото?
цитирай
4. taidzi - 1. анонимен
24.02.2012 17:37
Изобразителното изкуство не прави изключение в преобладаващия за широката публика вариант . Мисля , че насочеността му е към заземени сюжети , които обслужват чудесно целите на манипулиращите .
цитирай
5. taidzi - 3. malchaniaotnadejda7
24.02.2012 17:41
Здравей malchaniaotnadejda7 . Словото е неутрално и каква роля ще приеме зависи от използващите го . В края на тази статия има отлични примери ...
отличителните черти, както и следствията от рептилоидния мозък са изброени със следните думи: консумирам, търся партньор, оженвам се, създавам поколение, размножаване, битка, буйство, подчинение, ядене, убиване, страх, поклонение, купуване, пиене, наркотици, омраза, състезание, вземам повече, вина, грях, некоопериране, разграничаване, сън
цитирай
6. malchaniaotnadejda7 - 5. taidzi - 3. malchaniaotnadejda7
24.02.2012 18:02
Taidzi, никой не може да ни манипулира, ако ние не го поискаме. Това е наш избор. Ето защо, за първи път, не мога да се съглася с този текст. Той е силно манипулативен. В природата има много езици и те са неделими. Две треви не са еднакви - имат различна форма, състав, трептене, начин, по който отразяват светлината. А ние не сме треви, а "мислещи тръстики"...:) Колкото по-скоро проумеем това, толкова по-бързо ще се отърсим от инерцията, че някой ни манипулирал, някой ни приспивал и т.н. О, не! Ние сме тези, които сме се поставили в това и сме избрали така. Инерцията или будността, смъртта или безсмъртието са наш свободен избор и нищо и никой на този свят не може да му се противопостави в момента, в който осъзнаем това. Време е да се събудим. Затова не мога да приема написаното. Благодаря за предизвиканите размисли и радостна вечер!
цитирай
7. taidzi - 6. malchaniaotnadejda7
24.02.2012 18:08
Разбирам , донякъде съм съгласен , а защо е толкова лесно да има манипулации ?
Бам! Излизате от тръбата и сте на светло. Вече не сте в ЕСТЕСТВЕНОТО си състояние и неочаквано откривате, че физическото тяло има драстични ограничения. Известно време прекарвате като си играете с играчки и други странни израстъци, над които се опитвате да придобиете контрол преди те да вземат контрол над вас (това се случва по-късно когато „телесното съзнание“ се налага максимално в обществото). Във вашето естествено състояние енергията просто се е вливала във вас, а сега имате това непреодолимо желание да консумирате хранителни вещества за тялото. И всичко това сред една какофония от сензорно претоварване, генетично програмирани нагони (а по-късно и бушуващи хормони) генетично (а по-късно и културно) програмирани модели на отговор, които се превръщат в навици и генетични спомени от всички, които са имали нещо общо с ДНК-моделите, от които се състои тялото ви, болка и удоволствие, сексуална стимулация и пораждани от тялото емоционални комплекси. Какво бънжди само!
цитирай
8. malchaniaotnadejda7 - 7. taidzi - 6. malchaniaotnadejda7
24.02.2012 18:19
Казах, каквото знам. Не само човешките "израстъци са странни", Taidzi. Всичко е "странно". Това е дума. Само дума. Освен противоречията, които изброяваш, има нещо друго. Неделимостта. Неделимостта на Природата. Респективно - на енергията. Поздрави!
цитирай
9. taidzi - 8. malchaniaotnadejda7
24.02.2012 19:15
Поздрави за Неделимостта на всички неща :)
цитирай
10. malchaniaotnadejda7 - 9. taidzi - :)
24.02.2012 20:05
И на теб! :) Хубава вечер! Думите често пъти не са достатъчни... За Неделимостта!:)
цитирай
11. анонимен - Въпросът не е в дисекцията, а в еволюцията на съзнанието
24.02.2012 23:46
Рептилоидните са част от човешката еволюция. Това са Наблюдателите от времето на Енох. Счита се , че са проявили похот и позаплювайки се, създават поколение, което предполага се, довежда до ново, двузмиевидно ДНК. Планът обаче е бил да измамят Господ. Достатъчно умни и зависливи, да установят, че хората са "детската градина" на Бога на Светлината. Проблемът на "бунта" срещу бога е дълбок и за пълното му изясняване, трябва да имаме представа за борбата на Светия дух за нашето съзнание. Ние сме в Трето измерение. Над нас, в Четвърто, са Рептилоидните. Голямата им конспирация е служене на Владетеля на Епохата, планетата Сатурн, която мрази и изяжда децата си. Пазителят на Вратите е...Сатаната. Една древна битка на Рептилоидните за власт и бунт срещу Твореца, ще им изиграе лоша шега. Спечелена битка срещу най-великия и съзидателния? Просто с голямо напъване и безкрайно старание да смачка децата на Слънцето, децата-цветя, ще остане с пръст в устата, ако хората най-после спрат да му се овят на внушенията и спрат да се убиват един друг за негово удоволствие, спрат да проявяват алчност, похот, завист, хитруване на дребно, прощават си - и най-важното -имат познание за Бога на Светлината и борбата на Светия дух за нашите слънчеви души, от които тъмната страна само поглъща енергията. Просветлението е работа върху себе си, борба със себе си, чрез молитва и беседа с Бога в нас. Без да забравяме, че Луцифер ни улавя всяка подла мисъл и ни окачва на въдичката на Черния рибар. Въобще приказка от детството, която хората с лекота са хвърлили в старите сандъци на библиотеките и съзнанието си.
цитирай
12. анонимен - Контролиран вот?
25.02.2012 00:11
Нямам нужда от одобрение, за да съм наясно, че мозъкът на някой е контролиран от измерението над нас, което е в силата си да го прави. За да сме независими от него, с доста душевни екстри трябва да сме сме се преборили. Иска се ум, прошка и триене впоследствие. Да виждате липса на мнение и позиция по въпрос за който си нямаме представа?Приятно пърхане в дебрите на съзнанието ви за контрол и устискване, вие, сте примерът му на практика. Бях. видях, не ми трябва повече. Приятно самозалъгване и илюзиране на битието. По ще ми е весело без власт над птичата ми същност. Един рептил с мечти да бъде птица. Целувки виртуални. И умната. Отгоре слушат всеки полъх на мисълта ви. Ха сте кривнали, ха сте зашили устата на някой наистина. Луцифер се вихри при агресивните и не много мислещите натури. До обяд сърдити на себе си, след обяд на целия свят. Основно чувство:страх и омраза. Податлива душа. Защо ли споря? Вие и на Паисий бихте му скръцнали със зъби. И словото беше Бог? Не и в български блог. Бай Ганьо аристократ? Това одобрение не е поради спам, така, че благодаря, трупате точки за безмислие. Всичките ми почти коментари са отивали някъде наскрито, като спамче. Без една обидна дума. Не се ли прави впоследствие? Или всички сме шпиони на Господ в тази страна? Според американската психология за успешен бизнес приемането на различното мнение е разковничето за успех. Но ние сме си с мечти а полицаи, да трепем лошите. Нищо, че само говорят. Слабо его и отсъстващ Аз за търпение на сърдит Петко.
цитирай
13. анонимен - Това въздействие е преустановено
15.08.2012 02:09
Вече няма нужда от него, защото хората сами се напъхаха в гъстата консуматорска лъжлива материя и им е толкова хубаво там, че няма излизане. " И ще дойдат времената, в които огромни количества духовна енергия, ще бъдат впрегнати да обслужват низшите желания на човека, а научно-техническия прогрес ще бъде използван в името на удобството и задоволяването на стомаха, докато личността и Азът се израждат в егоизъм.Съдбата на Духовната наука може да мине по много пътища, но дори и затворена в малки общества,един ден тя ще си пробие път и ще достигне до съзнанията на хората". Рудолф Щайнер
Амин !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444175
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930