Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2011 07:43 - ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ - БУНТЪТ НА РОБОТИТЕ (11)
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3891 Коментари: 4 Гласове:
-305


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Хиляди години след унищожението на Атлантида онези, които работели за възстановяването на планетата, се прераждали отново и отново и в хода на този процес натрупвали кармични дългове, които трябвало да бъдат уредени. Някои били дотолкова засегнати от натиска на това ниво, че се отклонили от пътеката, по която били тръгнали след Атлантида. Те започнали да освобождават затворниците и накрая самите те свършвали в затвора, хванати в капана на натиска и желанията на плътния физически свят и разколебавани от Луциферното съзнание, което се опитва да спре най-вече доброволците. Повечето от тях не влезли в историята, а водели обикновен начин на живот и били напътствани да работят върху енергийната система. Много от огромните кръгове от камъни и побитите камъни по света били построени от тези хора или под тяхното ръководство. Пирамидите и каменните плочи са материалното проявление на делото, продължило хиляди години и имащо за цел да се построи един вид временна енергийна мрежа, която да пази Земята от бездействие, докато стане възможно реактивирането на мрежата на Атлантида в наши дни. Те са усещали енергиите и са били направлявани да вършат необходимото,защото енергийният дисбаланс по онова време не е бил толкова голям, колкото щял да стане по-късно, и връзката с Висшия Аз била потенциално по-силна. Другите нива също полагали всевъзможни усилия да направят връзката между Висшия и нисшия Аз на някои ключови фигури възможно най-силна, за да могат да се изпълнят определени задачи.
  Геометрията на пирамидите оказва много важно въздействие върху енергийните потоци, отрицателно или положително в зависимост от това как се използват, докато кръговете от камъни и побитите камъни действат като бушони и акупунктурни игли, приемащи енергиите от вселенската мрежа и ребалансиращи потоците. Ако погледнете някоя от цивилизациите, която е била по-развита от останалата част от света, ще се натъкнете или на групово прераждане на онези, които доброволно пожелали да помогнат на Земята, или на последиците от приземяванията на космически кораби или предадена по канали информация, с която се пренасяло  познанието. Това не означава, че доброволците били съвършени. И те били подложени на натиска на този свят. А пък и кое ли е съвършено? Но те били в достатъчно силен синхрон с Висшия си Аз, за да може познанието да достигне това ниво и така да се помогне на Земята и на човешкия разум.
   Когато казвам, че доброволческото съзнание се прераждало в определени цивилизации, нямам предвид, че всеки член на тази нация или раса бил преродено съзнание. Само някои от тях. Това били онези, които имали достъп до информацията и схващанията на висшите нива, чрез които или помагали на тези цивилизации да се развиват много бързо, или оспорвали политическите, икономическите и религиозните догми на своето време. Те са били заобиколени от хора, които не им обръщали внимание или ги убивали заради тяхната "еретичност", както и от такива, които ги слушали и подкрепяли техните възгледи за това как обществото просперира най-много по време на мир. Такава е ситуацията в най-опростения й вид. Но тя, разбира се, е по-сложна. Част от това доброволческо съзнание загубило равновесието си и или не работило за доброто на планетата, или активно работило против нея. Част от Луциферното съзнание ще бъде до такава степен засегнато от своите преживявания, че ще отхвърли това отрицателно влияние. В повечето случаи хората са засегнати и от двете. Никой не е само добър или само лош. Въпросът е коя част от нас доминира в поведението ни и до каква степен?




Гласувай:
15



1. virgo - Да си припомним кои сме и за какво сме дошли......
15.05.2011 09:03
за да помогнем на тези, които са забравили същността си и защо са тук. Изкушенията в това измерение са много, натиска е огромен и само под ръководството на Висшия Аз ще можем да излезем от Играта....от тази Игра :))))) Един мой много добър приятел ми разказа за едно съзнание, притиснато от действителността, което преминало от страната на Светлите на страната на Тъмните... Това разбира се е негово преживяване, но не трябва ли да се стремим към постигане на баланс , за да се измъкнем от тази Игра и да продължим еволюцията си? Явно въпросният човек не е успял да намери баланса за себе си и се лута от едната крайност в другата. Много усмихнат и слънчев ден :)))))))
цитирай
2. taidzi - 1. virgo
15.05.2011 09:10
Усещам истината в думите ти , virgo ! Ти беше от редовните читатели на Матрицата 5 и си наясно за играта в трета плътност , също и за наличие на други игри отвъд нея . Балансът ни е абсолютно необходим -както за финализиране на тази Игра, така и в по-нататъшните ни преживявания под ръководството на Висшия Аз . Да пожелаем успех и на този човек, за когото споделяш , че е загубил баланса си . Слънчев и топъл ден , virgo ! :)
цитирай
3. min11hetep - Т. е. какво си е избрал... ;) :):):)
15.05.2011 10:09
"Никой не е само добър или само лош. Въпросът е коя част от нас доминира в поведението ни и до каква степен?"
цитирай
4. taidzi - 3. min11hetep
15.05.2011 11:56
Силата на мисълта да твори любов и хармония или омраза и дисхармония е безкрайна и всички ние сме в състояние да произвеждаме и двете. Ние създаваме своята собствена реалност. Ако мислим за неуспех - това е енергията , която ще ни привлече. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441802
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031