Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2011 07:50 - ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ - БУНТЪТ НА РОБОТИТЕ (8)
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7239 Коментари: 13 Гласове:
25


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Задействан бил план за възстановяването на Земята след Атлантида. За този план имало три основни подбуди: 
- Да се помогне на Луциферното съзнание да възстанови хармонията си преди приключването  на периода на "благоприятни възможности"; 
- Стремеж да се предпази човешкото съзнание от по-нататъшен дисбаланс; 
- Да се спре спадането на енергийното поле на Земята до още по-ниски вибрации. 
Последната точка е от решаващо значение за онова, което става днес на планетата. Сътворението е самобалансиращо се. Може да го извадите от равновесие за известен период от време, но след това то се връща, за да намери хармония. Тази примка от възможности за Луциферното съзнание има определен мащаб за време и сега, през живота на нашето поколе­ние, той приближава своя край. Време е планетата Земя да се върне към първоначалния си еволюционен път. 
Всичко - от вътрешността на атома до Вселената - се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по- голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеяди. Според писателя Пол Ото Хесе, тази орбита е съсредоточена конкретно около Алционе, най-ярката звезда в Плеядите. Някои казват, че на нашето Слънце са му нужни 24 000 години, за да измине една такава орбита. Хесе смята, че фотонният лъч, за който споменах, се излъчва от Алционе и Плеядите. Това е лъч от силно заредени с енергия частици, който ребалансира и ресинхронизира всички енергийни полета, които преминават през него. Използвам термина фотонен лъч за удобство, но този термин, както и местоположението на Алционе, са резултат от проучванията на Хесе, а не мои. Аз го познавам само като синхронизиращ лъч и нямам никаква представа за точния му строеж, нито откъде произлиза. Но ефектът е същият - фантастична трансформация. 
Тъй като лъчът е кръг, всяка орбита от нашата Слънчева система около Алционе ни прекарва по два пъти през лъча. Изчислено е, че са нужни около 2000 години, за да се обиколи целият кръг. Няма значение в какъв дисбаланс се намира дадена планета - преминаването през фотонния лъч ще възстанови баланса и на вибрационното ниво, което е най-подходящо за нейната еволюция. Важното обаче е, че колкото по-разстроено е енергийното поле на планетата, когато тя навлиза в този лъч, толкова повече разрушения и катаклизми ще възникнат по време на процеса на ребалансиране. Именно този потенциално катастрофален катаклизъм се опитвало да избегне доброволческото съзнание, работейки за спиране на натрупващия се дисбаланс, причинен от Луциферното съзнание. Взимайки предвид възможните последствия, виждате каква проява на любов е било за човешкия разум да предложи тази възможност на това съзнание. 
Планетата вече е преживяла големият катаклизъм, бележещ края на Атлантида, но той може да се повтори, ако не обсипем енергийното поле на Земята с любов. Фотонният лъч действа като вид жетвар, даващ възможност на онези, които са готови да се изнесат от това ниво на съществуване, да минат към по-висока категория. През епохата на Атлантида той ребалансирал енергийното поле на Земята. Докато се ребалансирала, Земята не извършила този еволюционен скок, защото не му било дошло времето. Тя така или иначе не би могла да го направи, тъй като енергийното й поле било отслабнало в резултат на изключването на определени ключови енергийни потоци. Сега е настъпил моментът Земята да направи тази еволюционна крачка и да се върне там, където е била преди началото на периода на благоприятни възможности за Луцифер. С други думи, еволюционната "примка" е завършена и Земята се връща към първоначалния си еволюционен път. Мисля, че същото важи за Слънчевата система и още по-нататък. Благоприятната възможност за Луцифер наближава своя край. Смятам, че преминаването през фотонния лъч, което се извършва в момента, ще бъде с потенциално по-важни последици, отколкото по времето на Атлантида. Този път цялото енергийно поле на планетата Земя се "жъне" и тя прави една гигантска крачка напред в своята еволюция. Онези, които не направят същото, няма да могат да се преродят на Земята след приключването на този процес, защото Земята ще функционира на честота, която ще е твърде висока за тяхното съществуване тук, докато самите те не повишат собствените си вибрации, за да съответстват на вибрациите на планетата. 
Идеята за този ребалансиращ лъч е била открита от народа на маите преди повече от 1000 години. Когато цивилизацията на маите достигнала своя разцвет в Централна Америка между 435 г. сл. Хр. и 850 г. сл. Хр., те били далеч по-напред от преобладаващата насока в съвременната наука по отношение на разбирането на Сътворението. Това се дължало отчасти на факта, че те били превъплъщение на напредналото доброволческо съзнание. Те са приемали други честоти и вероятно са си взаимодействали с посетители от Космоса. Те знаели за тези цикли от лъчи, пресичащи Земята, и създали система от числа и символи за измерването на тези периоди. Според изчисленията, оставени от маите върху техните величествени пирамиди и храмове, сегашният "голям цикъл" от еволюцията на Земята е започнал през 3113 г. пр. Хр. и ще завърши през 2012 г. Това съответства на предсказанията на много хора, както и на Нострадамус, който предвидил огромна промяна през този период, през който завършвала една ера от човешката еволюция, а друга започвала. 
Онези, които следват изчисленията на маите, вярват, че през 2012 година планетата Земя ще се ресинхронизира. Различните хора поставят различни мащаби на времето по отношение на тези неща, но всички те са единодушни за основния период. Аз смятам, че "прозорецът" във времето, през който ще видим най-драматичната промяна, е между 90-те години и към 2030 г. Ще дам повече подробности за ефекта от този период, когато хронологичният ни разказ стигне до наши дни. Мисля обаче, че си заслужава да очертая основните теми на този ранен етап, защото те ще ми помогнат да въведа в контекста много от онова, за което ще се говори в нашата история. Из цялата Вселена са разпръснати други високо развити цивилизации, които работят в помощ на човечеството и Земята. Някои от тях се превъплъщават, други пътуват до тук в космически кораби, а трети действат като канали за връзка със земните жители. Тези цивилизации са се развили до степента, при която могат да разсъждават като индивиди или да свързват умовете си на колективно ниво, като по този начин имат достъп до цялото познание и мъдрост на разпо­ложение на общия сбор от части. Едно Галактическо и Вселенско съзнание, наричано с различни имена от контактьорите, направлява цялата операция. Това е съзнанието, което направлява Земята и прераждащите се на нея, които са тук, за да служат на Вселената, като служат на човечеството и планетата. Това съзнание на свой ред ще бъде направлявано от Източника.




Гласувай:
25



1. saadi - "Тъй като лъчът е кръг..."
08.05.2011 10:46
Тогава е повече от ясно , че квадрата на хипотенузата на лъча е равен на обиколката на четвъртия триъгълник в основата на пирамидата .
цитирай
2. taidzi - 4. saadi
08.05.2011 10:53
ясно е също, че това е някаква неточност в превода - най-вероятно е "лъчът описва кръг". Още нещо - ако една права е крива , то кривата е права (теорема на свободното съзнание)
цитирай
3. bven - Така е...
08.05.2011 12:44
Който има очи - ще види, който има уши - ще чуе!
Прекрасна информация. Хубав ден, taidzi !:)
цитирай
4. taidzi - 3. bven
08.05.2011 12:54
Благодаря ти, bven - важна е , както е важна и информацията , която присъства в твоя блог . Знанията започват да се завръщат при нас :) Приятен ден !
цитирай
5. virgo - Благодаря , Таидзи
08.05.2011 13:08
Отново хубав постинг. Знанието не е в думите, знанието е между редовете така да се каже. Дори и малка неточност в изказа, не може да намали значението на това, което предаваш с този постинг . <3 <3 <3 Още повече, че всичко описано се усеща и който не го "вижда" не е готов за това :)))))) Лек, усмихнат и ползотворен ден :))))))
цитирай
6. taidzi - 5. virgo
08.05.2011 13:16
По-хубаво от това едва ли може да се каже , virgo :) Виждането на мислите между редовете става с духовните сетива . Светъл да бъде и твоя ден :)
цитирай
7. saadi - Съвсем безсмислени и противоречащи си хипотези , без никаква научна основа .
08.05.2011 16:45
(теория за свободно-съчинените глупости)
цитирай
8. taidzi - 7. saadi
08.05.2011 16:48
Само който е изправял криви и изкривявал прави е в състояние да ме разбере, saadi .
цитирай
9. анонимен - Вселената се състои от безкрайни криви . Всяка тяхна част може да се разглежда
08.05.2011 17:12
като крайна права . Зависи от местоположението на Наблюдателят (или от инертността на Изследователят) .
Като прочетат тези постинги хаховците в блог.бг веднага ще се втурнат да се пъчат по поляните , белким ги удари някой фотонен лъч и да помъдреят .
Ти не си дал никакви бележки , пояснения или твои разсъждения под поста .
И как да дадеш ? Ако решиш да обясниш какъв е този "фотонен лъч" , който "описва кръг" ще трябва да обясниш първо какво са фотоните .
За това няма да ти стигнат и 100 постинга , повярвай ми .
Авторът на този материал е толкова зле откъм космология и астрономия , че просто ме обезсърчава да го коментирам .
цитирай
10. taidzi - 9. sartorium
08.05.2011 17:20
Не ми се влиза в излишни спорове, защото знам колко ниско е нивото на познатата за обществото наука . Да се убеждаваме за и против ще е лишено от смисъл. Искаш и нещо като мое пояснение за фотонния лъч - добре . Енергията на Фотонния лъч е синя на цвят и неуловима. Тя е много високо вибрационно ниво и интелигентна, както всичко в Сътворението. Много хора вече усещат въздействието на енергиите на фотонния лъч по своето състояние (сънливост, умора, изменение на режима за сън и хранене и др.)
цитирай
11. malchaniaotnadejda7 - Хубаво е казано, но го забравяме. Трябва да го помним:
08.05.2011 21:48
"... края на Атлантида, но той може да се повтори, ако не обсипем енергийното поле на Земята с любов."
Благодаря за информацията! Поздрави Taidzi!
цитирай
12. taidzi - 11. malchaniaotnadejda7
08.05.2011 21:58
Нужно ни е напомняне , най-вече в тези времена , malchaniaotnadejda7 ! Осъзнаването на този прост по себе си факт ще ни помогне безкрайно много да не изпитаме трудностите, които някои групи усилено пропагандират . Хармония и Любов ти пожелавам !
цитирай
13. anonimen65 - anonimen13
09.05.2011 03:02
i kakvo po tochno kazvate s tozi komentar.che avtora na knigata i postinga i haresvashtite postinga sa hahovtsi?zashto se navirate pri hahovtsite?za da si povdignete avtoriteta v sobstvenite ochi nahokvaiki inako misleshtite?na tova mu se kazva dibilshtina.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441573
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031