Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2011 07:48 - ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ - БУНТЪТ НА РОБОТИТЕ (5)
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5565 Коментари: 3 Гласове:
27


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Познанието е неутрално. Дали ще е положително, или Отрицателно, зависи от това как го използвате. В Атлантида онези, които разбирали как могат да се използват енергиите и силата на кристалите, били познати като Бранители на светлината и Пазители на тайното познание. Неговите тайни били разкривани само на онези, на които можело да се има доверие, че ще използват познанието за положителни цели. Но влиянието на Луцифер било толкова силно, че много от тези хора били със сериозно нарушено равновесие. Като последствие, познанието, което криело потенциална опасност, попаднало в погрешни ръце. Много атлантиди започнали да използват своите знания по крайно негативен начин подобно на извънземните, които ограбили Атлантида. 
В продължение на стотици хиляди години през епохата на Атлантида и по-рано извънземни от различни цивилизации във Вселената засявали човешката раса и доразвивали физическия вид. Някои го правели, движени от положителни мотиви, а някои си имали нещо друго наум. Тази тема е документирана в древните текстове и върху глинени плочки, изписани от шумерите преди около 6000 години. В шумерските записи се говори за "богове", които слезли от небето, за да оплодят жените, и после се върнали на звездите. Човешкият род, какъвто го познаваме или с пълното му наименование Homo Sapiens Sapiens, не се е развил от семейството на маймуните, а от вселенските цивилизации преди около 20 000 години или преди окончателния катаклизъм към 10 000 г. пр. Хр., при който потънали и последните части на Атлантида. Всъщност семейството на маймуните произлязло от оплождането на животински видове от извънземните като част от техния експеримент. Учените говорят за "липсващото звено" между неандерталеца и сегашното човешко тяло, но те никога няма да го намерят, защото такова не съществува. Внезапният еволюционен напредък на човешкия вид се дължи на намесата на извънземните, някои от които имали положителни намерения, а други - отрицателни. 
Шумерските записи разказват, че един "бог" на име Еа участвал в това генно инженерство. Те казват, че той имал полу-брат на име Ен-лил и както ще видим, те били двама от шумерските "богове", които щели да преминават в религиозните системи чак до наши дни. Повечето истории от Стария Завет са произлезли от шумерите или от по-рано и отнасят това време към края на Атлантида, когато отрицателно настроените извънземни упражнявали силен контрол. Открит е шумерски "химн", в който се описва Дървото на живота, чийто плодове боговете забранили на човека да опитва. Това дърво се намирало в Градината на Едину, дума, която означава "откровен". В тази градина според химна можел да се открие бога Еа. Нужна е само една малка крачка, за да стигнем оттук до Адам и Ева и Райската градина (градината на Едем) в Библията. Шумерското описание на Градината на Едем дори включвало една змия, увита около дърво. Градината на Едину и нейната преработена версия - Райската градина, носят дълбоко символично значение за всичко онова, което се е случило през края на епохата на Атлантида и продължава да се случва и днес. На Адам и Ева (символизиращи Земния Мъж и Земната Жена) им е казано да не ядат от Дървото на познанието. С други думи, те трябвало да бъдат държани в невежество, за да не научат за своята истинска природа. Това е тема, която продължава да присъства в цялата човешка история чак до наши дни. Наричам я "подхода на гъбата" -дръж ги на тъмно и ги захранвай с боклуци. 
Според Уилям Брамли в неговата книга "Боговете на Рая", змията в разказа за Адам и Ева е символ на нещо, наречено "Братството на змията", което според него било създадено, за да разпространява духовните знания сред невежото човечество чрез онези, които искали да му помагат. Проучването на Брамли го отвежда до предположението, че "богът", познат на шумерите като Еа, или Принца на Земята, който помогнал за създаването и генетичното устройство на новия човешки вид, не искал хората да бъдат държани в душевен, духовен и физически плен. Брамли смята, че самият той направил някои не толкова уместни неща, но бил искрен в желанието си да оспори това потисничество. За съжаление силно отрицателните, контролирани от Луцифер извънземни били толкова враждебно настроени към това, че змеят или змията станали синоним на злото, а Еа - Принца на Земята, станал известен като "Принц на Мрака". Това не било нищо повече от един вид очерняне с цел дискредитиране, подхранвано от лъжи и пропаганда, на каквито сме свидетели непрекъснато в съвременния свят. 
Онези, които са чели историята за Адам и Ева, ще си припомнят, че змията, символ на Еа според възгледа на Брам-ли, нямала възможност да ги убеди да хапнат и от друго дърво - Дървото на живота. Тя била спряна. Уилям Брамли смята, че в крайна сметка Братството на змията било завладяно от отрицателно настроените извънземни и използвано за техните собствени цели - да държат познанието в тайна от повечето хора и да го предават само на един елит, на който можело да се има доверие, че ще подкрепи "великото дело" за световен контрол и доминиране. Това щели да бъдат естествените водачи на хората като крале и свещеници в цивилизациите, които щели да възникнат след Атлантида. Целта била до такава степен да се прекъсне връзката между съзнателното ниво на нашето същество и висшите ни нива, че нашето земно съзнание да попадне в капана на плътния физически свят и да не може да избяга и да се развива. Вечни роби, ето какво искали да създадат те, според Брамли. Не знам дали неговите интерпретации на шумерските разкази са точни в подробности, но приемам идеята за ангажирането на извънземни на Земята по времето на Атлантида и преди това. Отдавна вярвам, че извънземните са засели сегашния човешки вид. Именно оттам са произлезли първоначално отделните човешки раси с техните различни цветове и характерни белези. Онези извънземни, които се опитвали да помогнат на човечеството да напредне, засявали човешки тела с цел да направят генетични подобрения и да улеснят духа да прояви целия си потенциал. Казано просто, човешкият вид бил подложен на един вид генетична решителна схватка. Смятам също така, че в продължение на хиляди години се е използвала една организация, която ще наричам Братството, за манипулиране на човешката раса, но никога в по- голяма степен, отколкото днес.





Гласувай:
27



1. galatceq - Според сержант Клифърд Стоун, има ...
01.05.2011 22:38
Според сержант Клифърд Стоун, има 57 разновидности същества, които ни посещават в човешка или друга форма.
цитирай
2. estirbg - Поредната злостна информация
07.05.2011 22:38
и изкривяване на Истината в Божието слово!!!
хора, кога ще се научите да четете Библията и ще повярвате в това, което Бог иска от нас?!!! Вървите с такива публикации към огнената геена! Няма нищо вярно в това, което публикувате - поредната скрита манипулация на Сатана за заблуждаване на читателите!
цитирай
3. taidzi - 2. estirbg
08.05.2011 08:26
Библията и други религиозни книги са прекалено фалшифицирани от групи, желаещи власт над хората, а не духовни истини . Ще го разберете с течение на личната еволюция .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444083
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930