Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2011 07:36 - Матрица V – търсене на духа Том I - 87
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1498 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Играта и играчите

 Когато започнете игра, следвате установените правила. Висшите Аз обичат игрите. Всички тези примери са версии на триизмерната игра, в която участваме. Многобройните висши Аз, които играят Играта, встрани от Играта не са противници макар, че могат да бъдат такива докато са В Играта. Последователно инкарниращите се играят срещу едновременно инкарниращите се земни хора. Те могат да извършват действия, които увреждат вашите пионки /инкарнации/. В Играта има и други Висши Аз, които са ваши съюзници и вие имате множество инкарнационни взаимодействия с тях. Вие си помагате взаимно по разнообразни начини в зависимост от включената инкарнация. Това се отразява от вас и вашия най-добър приятел докато играете на таблото като екип. Вие можете да играете същата игра и с други приятели, но те избират пионки, които ви пречат да победите. В Играта в трета плътност, влечугоподобните и техните съюзници са някои от главните пионки, които работят, за да ви попречат да завършите. НО това не означава, че техните Висши Аз са врагове извън Играта. Не, не са!

Играта е с много аспекти и далеч по-сложна от опростеното и несъществуващо „доброто срещу злото”, както мнозина биха желали да считат. Играта функционира на няколко нива с различни облаги за всяко едно от тях. Евентуално Играта ще свърши първо за едновременно инкарниращите се, а след това – за последователно инкарниращите се. След завършването на Играта всички играчи ще прекарат много „време” в преразглеждане и сравняване на своите „бележки” за играенето на Играта.

Няма да можете напълно да оцените Играта като това, което тя представлява, преди да я завършите и да се възстанови цялостната ви памет. Вашата Събудена Финална Инкарнация ще научи МНОГО за нея (вие просто НЕ можете да си представите даже колко много), но има още много неща, които ще станат очевидни след като Финалната инкарнация свика всички свои едновременни нишки през Времевата връзка. Имайте предвид този сегмент, когато наблюдавате Играта в трета плътност в действие.

 

Напускане на Висшите Аз – Завършилите Играта

 След като физическото тяло на Финалната Инкарнация е умряло и след като тази инкарнация е свършила своите последни задачи в астрала, Финалната Инкарнация се връща във Висшия Аз, за да свика обратно всички съществуващи едновременни нишки на този Висш Аз. След като даден Висш Аз, имащ последователни инкарнации, реши да започне участие в Играта като такъв с едновременни инканрации, той първо свиква последователните инкарнации в себе си и те биват обработени като информация. Когато казвам, че Висшият Аз има стотици и стотици едновременни инкарнации, това не включва последователните инкарнации, които е имал преди да избере пътя на едновременните инкарнации. Колко инкарнации в света от трета плътност край вас имате? Ще откриете СВОЯ отговор на този въпрос, когато завършите Играта и направите преглед на своите преживявания.

Когато е готова да излезе от Играта, Финалната Инкарнация се придвижва напред, за да използва Времевата Връзка. Сферата на Времевата Връзка е с много страни. Горната централна страна е кръгла. Останалите са с различна форма – триъгълници, квадрати, петоъгълник, правоъгълници и т.н. Всяка е уникална за вашите инкарнации. Финалната Инкарнация знае как да използва тази сфера, за да свика обратно нишките. „Времето” спира да съществува за тези енергии, след като те бъдат абсорбирани във Висшия Аз. Последната страна – горната кръгла страна, е страната на Финалната Инкарнация. Финалната Инкарнация не пътува във Висшия Аз  като фигура в стъклена снежна топка. След обратното абсорбиране на всички инкарнации, Висшият Аз реинтегрира и Финалната Инкарнация, като премахва и нейното изображение като вече ненужно.

Тези изображения вече не са на стената на Висшия Аз. Времевата връзка е изпълнила своята цел и вече не е необходима на Висшия Аз. Енергията, която Висшия Аз е използвал, за да създаде Времевата Връзка, се връща в този Висш Аз. Бившата Финална Инкарнация вече не е съставена само от 3-4 доминантни инкарнации – вместо това тя се превръща в новата версия на този Висш Аз. Новият Висш Аз се отърсва от всички изображения/заблуди на Играта и се обогатява с фантастични количества от преживявания, усещания, емоции и т.н. от ВСИЧКИ инкарнации в Играта – както последователни, така И едновременни. Сега вече се придвижвате към нови преживявания, които е нямало да можете да оцените изобщо или с които е нямало да  сте в състояние да се справите, ако не сте бил играч в Играта на ниво трета плътност. 

 





Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444282
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930