Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2011 13:28 - Матрица V – търсене на духа Том I - 70
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1802 Коментари: 0 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Истинският Старгейт

 

Да кажем няколко думи за истинският Старгейт – да, такъв портал наистина съществува. Технологията се използва във филма “Те са сред нас” (They Live), но този филм не показва как изглежда самия портал. Той обаче е много сходен с показания във филма Старгейт (Stargate) – при връзка наистина се получава нещо подобно на вода. Ако ви интересуват повече подробности за този портал вземете си зимното издание за 2003 на The Montauk Pulse (том 2, # 17). Прочетете заглавната статия Пирамидата на звука (The Pyramid of Sound) от Престън Никълс. The Montauk Pulse се издава от Sky Books, PO Box 769, Westbury, NY 11590.

Не се оставяйте обаче да бъдете замаяни от технологията. Няма нужда от такъв портал, за да се пътува до други светове и плътности. Тези, които все още не могат да го правят директно, се вкопчват в технологиите като в наркотик – нуждата от все повече и повече технологии, обаче, се превръща в пристрастяване.

 

Филмите V и V – финалната битка

 

Телевизионните филми от 80-те V и V – финалната битка излязоха на DVD. Ако не сте ги гледали, можете да ги вземете поне под наем – преди време излязоха и на видеокасети. Във филма V е показано завладяване на Земята от влечугоподобни. Голяма част от филма е основана на Империята Орион, истинските влечугоподобни извънземни и техните планове. В сериите, които последваха тези филми, бяха показани още влечугоподобни. Темата V, обаче, е написана както, за да просветли, така и за да заблуди земните хора – показано е колко е интелигентна и способна Империята.

 

Няколко сцени от филма:

 

Хората, използвани като храна – безкрайни редици хора, затворени в контейнери за връщане обратно в домашните светове на Империята. Хората биват поддържани в стаза. Показват влечугоподобни, които ядат птици и дребни животни живи и казват (без да показват), че влечугоподобните обичат ВСИЧКАТА си храна жива. Земните хора не могат да гледат как влечугоподобните ядат хора.

Във филма V – Финалната битка показват завод за обработка на хора като храна след като са ги обвили в нещо като пашкул.

В друг филм съм виждал да дават извънземен “клоун” да изпива кръвта от тялото със сламка.

По принцип владетелите от тъмната страна се хвалят, че могат спокойно да кажат на хората точно какво става, но никой няма да им повярва. За това става дума и в тези филми.

 

Влечугоподобни с вид на хора – намеква се за способностите им да си променят външната форма. Дадено е, че не всички влечугоподобни си сменят формата. Показват, че влечугоподобните са с почти толкова силни, колкото и хората. Това абсолютно НЕ е вярно. Те са по-високи от хората и далеч по-силни. Във филма хората дават на влечугоподобните да се разберат – няма начин да стане това! Ако си позволиш физически да удариш влечугоподобно, ще видиш какво ще ти се случи. Физическият сблъсък с влечугоподобно е сигурен начин да свършиш в астрала.  Освен това влечугоподобните имат бързи реакции и движения. Ако във филма ги изобразяваха каквито наистина са, историята щеше да бъде коренно различна. За да унищожат хората-терористи те биха разрушили целия град дори.  Влечугоподобните са най-старата раса в галактиката с технология, която няма равна. Те щяха да се разправят с въстаналите хора бързо и безмилостно. Във филма е показват типичен холивудски сценарий на човешките илюзии за превъзходство.

 

Дават и една жена, която ходи с влечугоподобен, забременява от него и ражда близнаци (не че имаше вид да носи близнаци). Едното дете изглежда като човек, но има раздвоен като на влечугоподобно език – това направо ме разсмя. Второто  беше влечугоподобно със сини очи. Второто умира бързо, но първото започва да си сменя кожата и да старее бързо. Външният му вид е блондинка (както би станало с доминантните влечугоподобни гени), но плюе отрова към другото момиченце. Във филма то се възстановява, но в действителност би умряло незабавно. Влечугоподобните НАИСТИНА плюят отрова. Във филма това момиченце се превръща в “звездно дете” с впечатляващи пси-способности. Не знам какво са пушили авторите, когато са писали това. Това е пропагандата на извънземните, известна с теорията за “умиращата раса”. Влечугоподобните обичат секса заради самия секс, не заради романтиката. Те са бисексуални и биха го направили с всеки, когото изберат. В научнофантастичните филми е пълно с жени, на които извънземните гледат като някакъв идеал. Това НЕ е вярно – то е поредната земна фантазия.

Същото е и с размножаването. Филмите ви карат да мислите, че всяко същество може да се съчетае с което и да е друго. Понякога това наистина е възможно, но в повечето случаи не е. Вижте как е в природата – колко видове могат да се кръстосват? Да се съчетае влечугоподобно с човек би било като да се съчетаят котка и куче.

 

Вирусите/бактериите им виждат сметката. Империята е завладяла множество планети. Техните технологии са несравними – включително в областта на медицината. Били са на Земята много пъти и всъщност никога не са я напускали. Наистина ли смятате, че някакви си бактерии – както във “Война на световете”, биха им видели сметката?

Земните военни (особено тези на САЩ), търсят начин да открият нещо бактериологично, което да убива извънземните.  Извънземните знаят това, но то не им прави впечатление.

Във филма “V – финалната битка” извънземните избягват от Земята и се скриват зад Луната. В същност АКО, и това е едно голямо АКО, хората наистина вбесят толкова извънземните,  една от техните Мъртви звезди би взривила Земята и тази система би имала два астероидни пояса – край на историята. Влечугоподобните НЕ мислят като хора въпреки, че хората непрекъснато им прехвърлят човешките шаблони и стереотипи на мислене.

 

Ще спра дотук – по-добре е сами да гледате филмите и да откриете останалите неща.

 

В един филм се говореше, че трябва да бъде простено на извънземните заради тяхната природа за завладяват планети. Прошка се дава за престъпление или нарушение. Природата на извънземните просто Е и тук в сила е закона за позволяването. Да позволиш на другия да бъде какъвто е. 

Част от Играта е това, че влечугоподобните завладяват планети/поробват/ядат хора. Такава е природата им. Тъй като ние сме безсмъртни, а трета плътност е временен тренажор за учене, най-многото, което може да стане, е да бъде убито тялото, което заемате. Това също е част от опита.

 

Един от персонажите беше толкова вманиачен по отношение на тялото, че пожертва стотици хора, за да спаси двама. Разхождаше се през цялото време с някаква пушка и се чувстваше много несигурен без нея.  Позицията беше “искам силата и я искам сега”. Да се вкопчваш в пушката, обаче не е сила. Силата не е в нея, а в самия теб. Следвайте законите на Вселената, те ще ви позволят да излезете от Играта.

 

* * *




Гласувай:
13



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444821
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930