Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2011 08:08 - Матрица V – търсене на духа Том I - 68
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1360 Коментари: 0 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лидерът на свободния свят

 

Американският президент бил лидерът на свободния свят. Така ли? Имаше ли избори, които да му дадат тази титла? Защо американският президент да заслужава тази титла? Определено не я заслужава, защото Америка не е свободна страна. Тя не е по-свободна от другите и е по-малко свободна от някои други страни. Да, съществува вярване в американските свободи, но това не важи нито за днес, нито за когато и да било.

. питайте местните американци

- питайте робите по времето на Гражданската война дали “всички хора са създадени равни” и черните хора след Гражданската война за техните новополучени “свободи”, които са ги направили равни на европейските американци (да седят в задния край на автобусите).

- Питайте ирландците през 1800 за надписите “Ирландците не са добре дошли” или “не наемаме Ирландци”.

- Питайте гейовете, които трябвало да се борят за основни облаги, които хетеросексуалните считали като право само за хората от своята ориентация.

 

Това са само няколко примера – има МНОГО повече. Казват ви, че в Америка имате право да преследвате своето щастие – това, което не ви казват е, че да, имате право да го преследвате, което не означава, че ще го стигнете. Казваха и все още казват, че комунистическите страни са “ужасни”. Те не са “свободни”. Но така – освен в избрани случаи – е и с вас. Какво излиза? Тези от другите страни не хранят илюзиите за свобода, с които се заблуждават американците. Другите страни казват на хората какво могат и какво не могат да правят – в Америка това се прикрива. ДОКАТО АМЕРИКАНЦИТЕ ВЯРВАТ, ЧЕ СА СВОБОДНИ, НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪБУДЯТ ЗА ИСТИНАТА. Това Е основна част от Играта (североамериканска версия). Америка не е бастион на свободата – тя е икона на илюзиите. Правителството се СТРАХУВА от хора, които се събуждат за този факт.

 

Защо Америка заблуждава останалите? Защото е на принципа “Прави каквото ти казвам, а не каквото правя” От Играта се излиза като се събудиш за истината и откажеш да играеш в Нея повече, отколкото е необходимо за твоите инкарнационни преживявания.. Тогава печелиш. В същото време, трябва да оставиш другите, които искат да я играят, да продължат да го правят. Ако да се разделиш с илюзията е повече от това, което можеш да понесеш, означава, че не си готов за материалите на Матрицата 5, нито че си Много Напреднал. Това е добре. Вие сте където се предполага да бъдете, но това НЕ е където сме ние.

 

“Динотопия” на Дисни

 

Динотопия – опитът на Дисни да представят влечугоподобните като любезни, любвеобилни и изпълнени с любов и светлина същества.

 

Дисни са сериозно ангажирани в Играта – спомнете си филмчетата за динозаврите, които мирно съ-съществуват с хората в едно утопично същество[1]. Искат да повярвате, че влечугоподобните са ваши приятели. Влечугоподобните не са балансирани – знаете какво е Балансиран.  Те се стремят към Тъмната полярност – никога към БАЛАНС. Наблюдавайте рекламите, в които се използват влечугоподобни герои – Империята се завръща и техните агенти на Земята искат да свикнете с тях. Всъщност, влечугоподобните считат хората за много по-низши от тях и за своя храна. Човек не се сприятелява с храната си.

 

Драконът и фениксът

 

Могат да се видят много често като символ в Китай, на Императора и Императрицата. Драконът е пряката връзка с Империята Орион и Земните култури, но така е и с феникса – символ на влиянието на кралицата на Орион. Понякога фениксът се изобразява като побеждаващ дракона. Това СЕ Е случило наистина в древната история на Орион, когато в древността една женска бунтовническа група станали доминантни в обществото на Орион. 

Фениксът е основен символ на владетелите на света, на Илюминати и т.н. Тяхната връзка, която първоначално е била с кралицата на Орион, е била прехвърлена към бунтуващата се кралица, която контролира Земята от няколко хилядолетия. “Истинският” феникс се завръща. ВСИЧКИ тези неща се считат за основни елементи на Играта. Като ви обръщам внимание на тези неща, това може да ви помогне да се вглеждате по-дълбоко и с по-критичен поглед към символите и участието в Играта. Това може да ви помогне много, ако желаете а излезете от Играта и да наблюдавате, стига да сте достатъчно Напреднал, как се движат парченцата на Играта.

Когато САЩ са започнали като отделна държава, фениксът е бил символ на новата страна. Направете свои собствени изследвания, ако искате да знаете повече по този въпрос. Драконите и фениксът – символите на Империята Орион. Наблюдавайте и се учете.

 



[1]           спомнете си и женския динозавър в Шрек” Б.прев.





Гласувай:
18



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1443884
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930