Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2011 07:37 - Матрица V – търсене на духа Том I - 66
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2723 Коментари: 3 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Барабаните на страха

 

Ще има ли инвазия с танкове на Хийтроу? Коя страна ще изстреля ракети с далечен обсег към Вашингтон? ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ ШОУТО и за да се повишат нивата на страха сред хората. Службите за спешно реагиране в Чикаго са задействани. Страх, страх, и пак Страх.

Американското правителство казва на хората да се запасят с храна и вода за три дни - за в случай на “нападение на терористи”. Единствените “терористи”, които аз видях да ударят от година и половина насам, бяха американското правителство. Това правителство използва ужаса и страха, за да влияе на населението и да контролира мнението на обществеността, с цел това общество да удовлетворява приумиците на правителството. Целта е да се повишат нивата на страх в хората, защото когато хората са обзети от страх, те им отдават своята сила. Правителството знае това и го използва!

Те искат вашата сила, защото без вашата сила те са безсилни. Те го знаят, но повечето хора НЕ го знаят. Любимците тръпнат и треперят. Ето защо болшинството от планетата са инкарнирани любимци. Те с нетърпение отдават своята сила, защото това е в реда на нещата в животинския свят. Инкарнациите от Ниските до Средни нива също отдават своята сила. Това е част от тяхното преживяване. Виждате, че има много малко Много Напреднали и Финални Инкарнации наоколо. Те са на етап възвръщане на силата си. Средно Напредналите нива вярват, че проблемът е в Ирак.  Много Напредналите знаят, че Ирак е симптома, а не причината. Причината трябва да бъде обвинявана, а не симптома, но тъй или иначе – това е част от Играта.

Сега не е време да отдавате силата си, а да си я възвърнете обратно. Сега е Краят на Играта. Според нивото ви на развитие, или ще отдадете силата си, или ще се борите да си я възвърнете, или ще останете като наблюдател. Наблюдателите не отдават своята сила. Направете това, което трябва да направите ВИЕ.

 

***

 

СНН обяви: “на 1 септември 2001 Африканските лидери искат извинение от САЩ и Европа за тяхното участие в робството, но са разделени в мнението си дали да настояват за репарации”.

 

Тези хора се опитват да наложат вината за онова, което се е случило през 18 век и преди това над днешните населяващи сега през 21 век Европа и САЩ, които нямат нищо общо със ситуацията. Арабите са били ГОЛЕМИ търговци на роби и в някои области все още се занимават с подобни практики, но тях не ги споменават.

Защо се вдига този шум? Част от американското население казва, че голяма част от Америка е била построена на гърба на робите. Вярно е, но това е било тогава, а сега е сега. Ама японците и европейските евреи през Втората световна война взеха пари така, че сега и НИЕ искаме да вземем. Много от хората, които мислят така, са все още живи. Но никой от робите и техните собственици не е жив сега. Хората, които живеят сега, са само далечно свързани с тях.

Всички ние може да сме били в тела на роби или на собственици на роби в онези минали времена. Тези хора сега, които раздухват всичко, просто се опитват да изкарат някакви бързи пари. Ама, казват те, американското правителство не си било изпълнило обещанията, които им било дало. Американското правителство НИКОГА не си изпълнява обещанията, освен ако не му е било изгодно да ги изпълни. Винаги е било така. Колко споразумения се били нарушени досега? Същото важи и за влечугоподобния Буш. Американското правителство е едно от най-тъмните на планетата. Какво друго може да се очаква от тях?

И така, ето ги тези клоуни, които искат извинения за далечното минало – Гърците искат ли извинение от Турците, че са окупирали земите им и са ги направили виртуални роби? Израелците имат претенции, защото “ние сме живели тук преди”. По тази логика местните американци могат да изхвърлят всички европейци. Ами Римската империя – италианското правителство ще трябва да се извинява на кой ли не за всичко, което е станало, докато другите са били под тяхно владение. Отново някои заема позата на жертва.

Не можете да обвинявате наследниците на някого заради неща, които той е направил. Това противоречи на духовното развитие. Тъмните правят ВСИЧКО, за да повишат степента на разделение. Тук просто не виждам закъде повече. Време е за края.

 

Трудните аспекти на Играта: Робството и Ролята на жертва

(специален сегмент само за много Напреднали умове)

 

Има светли зони, тъмни зони, има крайности в Играта. Вашият Висш Аз иска да проучи всички тези зони. Това му е необходимо, за да излезе от Играта и да напредне до реалиите от 5-та плътност.

Една от тези зони е робството. Робство е съществувало на Земята още от разделянето на половете. Първо е било робството на човеците от извънземните господари. Извънземните създали черната раса като работници за тежък ръчен труд, но не цялото робство е от такъв характер.

След като извънземните минали зад кулисите, робството продължило. Робство имало и в Атлантида, имало и след потопа. Имало всякакви цветове роби – черни, бели, жълти, червени и кафяви (плюс още някои). Завладените ставали роби  на завоевателите. Гърци, египтяни, римляни, китайци, японци и т.н. всички са имали роби от един или друг вид. Работници, учители, общи работници – робите се занимавали с какво ли не. Робството е част от преживяванията. Някои роби са били третирани много добре, мнозина не са. В някои части на света робството все още съществува, но не така публично, както в миналото.

Робството вече не е каквото е било. Не защото то вече не е част от Играта, а защото придобива различен оттенък.  Орион смятат земните жители като част от своята собственост. Ако успеят да се върнат преди едновременно инкарниращите се да напуснат, ще видите какво е да си роб през 21 век. Никак не е приятно, когато расата е извънземна и гледа на теб като на добитък.

Ликвидирането на робството е започнало към 19 век. На робите не се позволява да имат роби и в хода на подготовката на завръщането на Империята с робството е трябвало да се приключи.  Имало е и добронамерени хора, които наистина са били отвратени от идеята за робството, но това само по себе си е нямало да сложи край на него. (Помнете за опитите да се променят правилата). Робството вероятно е щяло да свърши в САЩ и без кръвопролитията на Гражданската война, но тогава тези от долния астрал са щели да бъдат лишени от своя пир. Нямало е и да бъде направена основната крачка към концепцията за създаването на Един свят, ако не е била Гражданската война. Стремежът към установяване на Един свят е започнал през 1860.

Робството е преживяване. Всички Висши Аз знаят това. Инкарнацията бива отвратена или във възторг от него, според необходимите преживявания. Били сте и на двете страни – роб в южните щати, господар в Римската империя и т.н. Когато Финалната инкарнация свика всичките си енергийни потоци, ще си спомните ВСИЧКИТЕ си преживявания и ще ги видите като това, което те наистина са – преживявания, част от Играта. В някои виртуални игри сега имате роби – за забавление. Това е незначителен пример във връзка с Играта. Във виртуалната игра държите в плен свой приятел като свой роб, но това не променя отношенията ви извън нея. Същото е и в Играта. Висшите Аз знаят това – за тях това е подобна игра.

Целият този шум сега около робството се прави от инкарнации от ниско до долно средно ниво на напредък. В САЩ има черни, които не могат да спрат да се занимават с темата за робството. Така използват оръжието да играеш ролята на жертва – особено когато истинските участници не са вече живи.

Друга група, която използва ролята на жертва, са евреите. Те се връщат чак до периода от Библията, когато не са били роби, както обикновено искат да си мислим. Твърдят, че искат другите да ги приемат като самите тях, но непрекъснато използват тактиката на жертви, ако нещо не става по тяхному. Това показва духовна незрялост. Това е ТЕХНИЯ проблем и ТЯХНАТА верига от опитности, която трябва да превъзмогнат. Има още много подобни примери – не са само тези две групи. Много Напредналите и по-високите нива разпознават това и са преминали отвъд ролята на жертвата, която другите играят. Важното тук е да се помни, че това Е игра и това СА сегменти от Играта. Глупостите, базирани на расите, са ТОЛКОВА типични за 3-та плътност.

Един поглед към корицата  на Матрицата 5 и ще видите как наистина изглеждате. Не само че сте от всички раси/пол и от двете страни на монетата. Знаели сте и това, че инкарнациите ще създадат различни нива на хаос докато достигнете Много Напредналите си нива. При все това, името на Играта е ПРЕЖИВЯВАНЕ.

 




Гласувай:
18



1. bven - Определено се работи със всяването на страх и чувството за вина!
26.03.2011 08:30
Знаем, че и двете са крайно вредни за човека и неговото съществуване, а особено в този период - и за неговото самоосъзнаване и лична еволюция. Все пак възприемането на страха и вината всеки ден или във всеки случай е въпрос на лично отношение на човека. Затова е много важно да се стремим към балансираност и хармония в отношенията си и да не позволяваме въвличането ни в ситуации, които водят до енергиен вампиризъм (което е краен резултат).
А че всичко ще си дойде на мястото - няма място за съмнение!
Поздрави, taidzi и приятна почивка!
цитирай
2. taidzi - 1. bven
26.03.2011 08:44
Без това вникване в истинската природа на живота ние ще продължим да сме хипнотизирани от този материален свят и мощно контролирани от неговите илюзии и от онези погрешно насочени сили, които се опитват да ни превърнат почти в зомбита. С други думи - ще унищожим себе си.
Приятна почивка , bven :)
цитирай
3. universalnite1neo - Тази част от матрицата 5 ми допадна ...
26.03.2011 18:31
Тази част от матрицата 5 ми допадна изключително !
Всеки от нас е имал минали животи в хода на историята. Били сме тук много пъти в безброй много различни ситуации и раси. Това превръща расистките и националистичните предразсъдъци в пъна нелепост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441519
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031