Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2011 07:31 - Матрица V – търсене на духа Том I - 65
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2013 Коментари: 2 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Идентифициране с тялото

 

Идентифицирането с тялото се превръща в нещо централно за земните хора . Защо? Защото Играта и Орион НЕ искат да знаете, че вие НЕ сте своето физическо тяло. Ако вярвате (вижте думата beLIEve и обърнете внимание на централната й част [”вярвам”, а централната част означава “лъжа” Бел.прев.]), че вие сте своето тяло и че сте тук само за една инкарнация, значи позволявате на своето тяло да ви управлява, докато вашият дух съзрее достатъчно, за да преодолее това и да знае, че се е инкарнирал във ВСИЧКИ видове тела и Земни раси. Поради това наистина няма значение дали се шегувате с някоя от расите/половете и т.н. Вие сте всичките тях. Ако не можете да се смеете над себе си, вие НЯМА да сте в състояние да излезете от Играта. Това да се обиждате от всяка най-малко нещо би накарало една Събудена Финална Инкарнация само да поклати глава над такава глупост И още нещо – това би означавало, че все още не сте готови за материалите на Матрицата 5.

Ако имате навика да се обиждате, защото някой прави коментар във връзка с дадена раса или пол, преодолейте го.

Един пример: негрите се обиждат от думата nigger, но наричат, ПРЕДНАМЕРЕНО стремейки се да обидят, белите с думи като  белчо, снежинка и т.н. Двоен стандарт – ние можем да бъдем расисти, но никой друг не може. Ако не ви харесва да ви обиждат, не използвайте такива термини, а ако ги използвайте, бъдете подготвени, че ще бъдат използвани и срещу вас.

Играта не само е пълна с подобни несправедливости, а и ги насърчава. Те внасят негодувание и възмущение, страхове и нискочестотни емоции, които хранят съществата от долния астрал и насърчават още повече конфликти. Когато говоря с други Напреднали, мога да споменавам за минали инкарнации и раси, в които съм бил и го правя с чувство за хумор, защото определено зная, че НЕ съм моето физическо тяло. ВСИЧКО се свежда до преживяванията.

 

Ходенето на зиг-заг, идентифицирането с тялото и Играта

 

“Страхът ги държи на линия”, казват Тъмните И светлите полярности. Както знаете, във Вашингтон един снайперист стреля напосоки по местните жители. Страхът, генериран в тази област е празник за тези от долния астрал и е обхванал онези, които живеят в този район.  Най-новия съвет от страна на полицията беше (КОГАТО сте навън, движете се бързо и то на зиг-заг”) към онези, които искат да изкушават съдбата и се осмеляват да излязат от своите домове.

Тези, които редовно четат Матрицата 5 знаят, че вашият Висш Аз е избрал времето и начина на смъртта на всяка инкарнация. След като инкарнацията е започнала НЯМА начин да се промени това. Онези, които са умрели и онези, които продължават да умират, изпълняват плановете на своя Висш Аз. Ако вашата инкарнация предвижда насилствена смърт и вие, знаейки това, в този ден се скриете в своя дом, ВЪПРЕКИ ТОВА ще умрете насилствено в определеното време. Може върху къщата ви да падне самолет, или в нея да се блъсне камион, или да я удари метеор и т.н.

 

Глупостите за ходенето на зиг-заг се използват от онези, които управляват, за да предизвикват покорство и страх. Правителството има способността да хване ВСЕКИ, когото ПОИСКА. Тук ключовата дума е “поиска”, но ако става дума за правителството ... свържете точките. Ако ходите в библиотеката на ниво 27 от Астрала според класификацията на Монро, отидете в отдела за Текущи събития и открийте някои от нещата, които ще бъдат задействани в сценария на Края на Играта. Ако трябва да знаете, вие ще знаете какви са тези събития.  Докато в библиотеката можете да откриете жокерите на Играта, даже и там няма да намерите кои от тях ще се разиграят. Това е част от ограниченията на Играта и, както установих, те са за доброто  на всички.

Хората, които можете да видите, че се движат на зиг-заг тези дни, се идентифицират с телата си. Особено любимците – те ревностно се придържат към подобни съвети. Инкарнациите с Висш Аз под онези от Много Напредналите нива  също ще препускат на зиг-заг, но няма да се чувстват съвсем комфортно от това, докато не стигнат до Напредналите нива. Причината за това ще бъде импулсът, подаван от техния Висш Аз. Това са ценни преживявания и за участниците в Играта и за много по-малкото на брой нейни наблюдатели. Що се отнася до мен, чакам новините, за да видя припкащи на зиг-заг и да се посмея. Очаквайте генериращите страх ситуации да се увеличат. При нас в САЩ управлява страха.

 





Гласувай:
15



1. prosvetlenie - А ти откъде знаеш какъв си бил в пр...
25.03.2011 08:06
А ти откъде знаеш какъв си бил в предишните си животи ?
Да не си си правил регресивна хипноза ?
Ако знаеш,можеш ли да ми кажеш къде правят такава? :)
цитирай
2. taidzi - 1. prosvetlenie
25.03.2011 08:24
Не съм правил регресивна хипноза . Другите инкарнации и информацията за тях съм разбрал с концентрация върху каузалното ниво - част от Висшия Аз . Интересното е , че при едновременно инкарниращите се има преплитане на изживяванията във всички земни инкарнации .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444942
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930