Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2011 07:41 - Матрица V – търсене на духа Том I - 63
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1920 Коментари: 0 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наблюдение: Полярностите и края на Играта

 

Сценариите за края на Играта изискват и ДВЕТЕ полярности да бъдат максимално активни. От една страна е диктаторът Буш (зиг хайл) като една от видимите икони на Тъмната полярност, обградени  от своите фашистки/религиозни поддръжници и лесно манипулирана и заблуждавана публика. От друга страна е Светлата полярност с нейните  “любов, не война” и манталитета на отдаването на силата. Играта има НУЖДА и от двете полярности в своя край, тъй като конфликтът между тях създава енергиите, с които се храни долния астрал (хаоса). И ДВЕТЕ страни използват страха като свое главно оръжие – страх от тероризма, страх от войната, страх от смъртта (идентифициране с тялото), страх от различни идеи, и т. н. Използването на този страх е предназначено да ви стимулира да отдадете силата си на едната от полярностите и да им позволите да ви манипулират в случай, че го направите. Ако основаните на страха методи нямат ефект, нито една от полярностите не би могла да съществува. Това е главната причина, поради която любимците биват насърчавани – лесно контролирани хора, при които няма Висш Аз, за да се “бърка”.

Политиката е Тъмна. Буш лъже отново и отново в своите опити да контролира мнението на публиката и света. За всичко, което говори за своите врагове, можете да изтриете името им и да поставите на тяхно място неговото. Той знае, че повечето американци глупашки реагират на патриотичните теми и на основаните на идентифицирането с тялото страхове, затова непрекъснато говори за “предупреждения за терористи” – за да държи публиката дисбалансирана. Светлата полярност се фокусира върху страха от смъртта и умирането, но от перспектива различна от тази на Тъмните. Тъмните искат да убиват за сила. Светлите искат да предпазят живота като “свещен”. Страховете от смъртта допадат на контролираните от тялото хора и на любимците, но любимците почти винаги избират пътя на Тъмните. Междувременно тези хора с Висш Аз, макар, че са и от двете полярности, се стремят да избират Светлата полярност докато са в долните до средно-Напреднали нива.

Много напредналите и високите нива знаят, че Буш е гаден предател на Конституцията. Природата на Играта не е мирно съвместно съществуване, а адска активност, Грандиозна кулминация. Играта определено не иска Светлите да контролират тази част на галактиката, но в същото време не иска и пълен контрол от страна на Тъмните, защото това би сложило край на главния конфликт тук. Ако се разиграе жокера Извънземни, Тъмните печелят, а страха от Империята Орион ще създаде пир за долния астрал за доста време.

Възможно е едновременно да се разиграят и няколко жокера. Очевидната карта е Картата на войната. Междувременно – картата, че втора луна е в орбита около Земята, което се вижда от южното полукълбо – Картата Извънземни. Друга карта – тази на земните промени. На земния планетарен дух му писва и това си проличава от геоложки промени и промени във времето. Картата Астероид ще удари Земята, основана на лъжи, защото в действителност те никога няма да ни кажат какво ще удари Земята. Което и да е правителство (и всички от тях) използва лъжи и затова не може да им се вярва. Има и други жокери в тестето. Само наблюдавайте и си вземайте мислено бележки.

Някои смятат, че скоростта на Играта може да се промени. Не може. Тя ще продължи както е предвидено и Светлите са необходими, за да дразнят Тъмните играчи. Втори октомври е дата изключително активна от астрологична гледна точка в отрицателен смисъл. Наблюдавайте и си вземайте бележки. Гледайте под повърхността, за да видите манипулациите и натиска на Играта.

Жокери, събития и участие

 

По време на Края на Играта се получават драматични повишения на броя на Събитията и разиграването на жокери. Как се справяте с тях? Как ще се справите с тях ВИЕ, докато се разиграват? От събитията 9/11 насам правителството посади страх в гражданите си и те вече са готови за късане. Днес близо до Ню Йорк Сити експлодира цистерна с гориво. Един от модераторите на радиото каза, че толкова го е яд, че е непрекъснато обзет от страх, че му иде да бомбардира някоя страна. Правителството обича този вид отговори. Страхът продължава да господства. Очаквайте още предизвикващи страх събития из цялата страна. Годината от ада продължава.

Реакциите на хората от Калифорния са различни на тези на жителите от Ню Джърси. Наблюдавайте своите реакции.

Съветът ми е да бъдете психически подготвени. Въоръжете се с познания според своя етап на развитие и Напредък. Вашият Висш Аз вече е избрал преживяванията, които ще имате. Вярвайте в своя Висш Аз. Тези от много Напредналите нива ще откажат да бъдат уловени в капана и да станат част от тълпата. Това може да се окаже вашето преживяване, или пък вашето преживяване ще бъде да наблюдавате тълпата отстрани. И двете положения имат валидни точки с оглед вашето ниво на Напредък.

Що се отнася до мен, ролята на Наблюдател заемам от години, но Събудената Финална Инкарнация представлява отделен клас. Най-малкият брой наблюдатели ще бъдат Финалните Инкарнации, а Ниските, Средни до средно-Напреднали нива почти напълно ще бъдат манипулирани от правителството. Помнете Вселенските Закони, особено този на Позволяването и оставете своя Висш Аз да бъде вашия водач.

Ако се разпадате на парчета – това е вашето преживяване. Ако се опитвате да бъдете водач на група/икона – това е вашето преживяване. Ако направите самоубийство – това е вашето преживяване. Ако се присъедините към тълпата, това е вашето преживяване. Ако просто седите встрани и наблюдавате – това е вашето преживяване. Предполагам, схващате идеята.

Вие ще бъдете там, където вашият Висш Аз иска да бъдете, независимо дали това е град, малко градче или скришно място в планините. Не се безпокойте с мисли от типа на можеше да/трябваше да. Повечето подобни мисли са част от структурата от команди на тялото, свързани с оцеляването. Когато дойде момента да напуснете този сектор от Играта, вашият Висш Аз ще ви гарантира, че ще умрете според неговите предварително взети решения за тази инкарнация. Вярвайте в своя Висш Аз.

 





Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441722
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031