Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2011 07:39 - Матрица V – търсене на духа Том I - 62
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1741 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ИГРАТА В ТРЕТА ПЛЪТНОСТ

 

Все още ли сте в Играта?

 

Вярвам, че всички вие разпознавате вече Играта. Но все още ли сте в нея? Ако да, до каква степен и колко нетърпеливи сте да излезете от нея или да продължите да я играете? НЯМА ГРЕШЕН ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС!! Вие сте където сте и това не е нито  добро, нито  лошо. Това сте ВИЕ!

И така, да разбирате интелектуално Играта е едно. Може да ви доставя удоволствие да играете Играта. Може да искате да продължите да играете Играта независимо от природата й. ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕМ ИГРАТА и ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕМ ИГРАТА. Щом вашият дух/проекция на вашия Висш Аз израсне достатъчно, за да започне да се чувства некомфортно по отношение на Играта, той иска да знае “защо”. Той знае, че не всичко е такова, каквото изглежда. Това може да отнеме няколко инкарнации или по-малко, но щом започнете да излизате, рядко се връщате назад, ОСВЕН ако самите вие не желаете да го направите. Но дори отново да потънете в Играта, никога няма да я играете по същия начин, защото напредъкът на вашия Висш Аз ще ви увлече, дори и това да отнеме няколко инкарнации.

Вашата Финална инкарнация пилотира кораба. Другите са “членове на екипажа”. Ще изпитвате особено чувство, когато четете това, защото сте изложени на материал от по-високо ниво. Този материал ще ви помогне да се събудите за този, който наистина сте. Ако отричате това и своите чувства, само се заблуждавате и отлагате неизбежното.

Борбата срещу промените (дори на индивидуално ниво) ще ви причини болка и безпокойства, защото тялото временно надмогва истинския вас. С други думи, вие сами причинявате собственото си страдание, защото се борите с вашия истински (Висш) Аз. Когато плувате с промените, животът е вълнуващ и потокът от по-висша информация е невероятен,  защото вашият дух диктува на физическото повече, отколкото обратното.

Интелектуално да се съгласявате с наблюденията за Играта е едно, но ако продължавате да се съпротивлявате на това, което сте научили, за да продължите да играете Играта, независимо от това какво знаете сега, вие ще внесете нежелани вълнения в своя живот.

Ето няколко примера за Играта: Подтикът да правите пари надмогва ли желанието ви да усвоявате духовна информация? Обществото надмогва ли вашите решения да се промените? Мнението на другите надделява ли над вашето собствено? Доставя ли ви удоволствие, когато чувате как другите нарушават табутата (без физически да нараняват някого), но вие самите “просто не можете да направите това”? Наистина ли ви е приятна компанията на вашите приятели от същия пол, но не можете да завършите приятелството (енергийния обмен), защото “съм хетеросексуален”? Безпокоите ли се какво ще си помислят другите за вашата коса/дрехи/мнения? Всички тези са знаци на Играта и контрола на тялото над духа.

“Аз съм хетеросексуален”, казват мнозина. НЕ СТЕ хетеросексуален. Това го говори тялото ви. Извън тялото си ние сме еднакви – ЕДНАКВИ, вашият дух е андрогинен!!! Подобното привлича подобно в областта на духа. Половете са нещо изкуствено създадено. Манипулаторите и религията не искат да откриете кои сте. НИЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ТОВА - ЗАРАДИ ПРЕЖИВЯВАНИЯТА; всички сме прокълнати с хетеросексуалността.

Щом се свържете с духа/Висшия си Аз и вашият дух надмогне тялото дотолкова, че да започне да доминира, ще преживеете истинската природа на духа. Ако отричате истинската природа на вашия дух, значи още играете Играта и В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО. Просто осъзнайте накъде сте се насочили. Не можете да достигнете максималната си сила с фрази от рода “Аз съм хетеросексуален”. Всички гей и лесбийски кръгове са далеч по-силни, защото оставят цялата си сила да протича (даже ако Висшият им Аз не е съзрял достатъчно, за да я оцени). Ще знаете, че сте повече във връзка със своя Висш Аз, когато ментално напреднете до бисексуалния етап – това е място между тялото и духа, но то Е напредък макар, че отрича несъвместимата природа на мъжкото и женско физическо тяло.

Ако обаче искате да продължите да сте в Играта – няма проблеми. Наслаждавайте й се!

Думите не са достатъчни, за да направите прехода от трета плътност – контролираното от тялото съществуване, към по-висока плътност – управлявана от духа. Действия ТРЯБВА да последват, щом осъзнато приемете промените. Ако откажете, защото “какво ще си помислят моите родители/приятели/обществото?”, вие сами донасяте проблемите до своя праг и само вие можете да коригирате тази грешка.

Ако кажете “съгласен съм”, но продължите да преследвате разгорещено парите на борсата/търсите начин да се ожените/искате да имате деца/имате нужда от противоположния пол и т.н., значи не сте се отдалечили достатъчно от Играта, за да прекъснете участието си в нея.

Това може да отнеме няколко инкарнации. Това, че изобщо получавате тази информация показва, че сте напреднали достатъчно, за да можете поне да започнете да излизате от Играта. НЕ СЕ УКОРЯВАЙТЕ, АКО ВСЕ ОЩЕ ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ ИГРАТА. Не укорявайте и онези, които излизат от Играта и са в края на своето пътуване. Един познат ми каза: “Ти не си с нищо по-добър от мен, ОСВЕН заради всичко онова, което знаеш.” Наистина, а след това Играта го хвана, той спря да израства с бързото темпо, с което беше започнал, ожени се и му се роди дете. Играй Играта! Това обаче беше неговият избор и аз уважавам този избор. На хората не им харесва, когато не вдигам шум заради техния избор, но в същото време не им харесват  и последиците от техния избор (това е духът, който ги кара да се чувстват некомфортно, поради взетото решение).

Още нещо. Щом започнете за излизате от Играта, не се обръщайте назад, за да гледате и не си вирвайте носа с коментари като “той/тя не е напреднал все още”, “той/тя е все още на нивото, на което беше преди 2 години”. Това няма никакво значение. Не бъдете сноб и не гледайте другите от високо заради това, което те са. Грижете се за това къде сте ВИЕ, а не за това къде са те.

 

Ще кажа няколко думи за филма “Машина на времето” “The Time Machine” (2002). Препоръчвам ви го. Ако преди да го гледате не искате да знаете за някои сцени от филма, не четете по нататък. Става убийство и изобретателят на машината се връща във времето, за да го предотврати. Той спира това, но в същото време лицето бива убито – на друго място, но пак насилствено. НИКОЙ не може да се намеси, ако решението на Висшия Аз е взето. Въпросната инкарнация ЩЕ умре тогава, когато е предвидено. Затова търсенето на изобретателя беше да предотврати смъртта на лицето. Има една прекрасна мисъл: “Ако не ти харесва отговора, не трябваше да задаваш този въпрос”. Това е толкова вярно. Толкова много пъти съм отговарял на въпроси, само за да разбера, че хората искат не отговор, а потвърждение на своето собствено мнение.

Машината на времето го заведе в 2037, когато настъпва края на света. Отнемете от числото 30 години и ще бъдете много по-близо до това време. Когато изследователят отива в това време, той заварва Земята като пустиня. Аз съм виждал същото за 2200, както и много други. Бях изненадан да видя това във филма.

Друго интересно нещо - водачът Морлок (влечугоподобен), който управлява останалите. Той им казва, че хората са храна за тях и че така е било от 800,000 години.

 



Гласувай:
13



1. rebellion - ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕМ ИГРАТА и ...
22.03.2011 07:58
ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕМ ИГРАТА и ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕМ ИГРАТА.
Какво повече да добавиш към тази истина ?
цитирай
2. taidzi - 1. rebellion
22.03.2011 08:04
Може , rebellion - без играта нямаше да е интересно :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444636
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930