Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2011 08:51 - Матрица V – търсене на духа Том I - 40
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1844 Коментари: 1 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Предизвикателството – премахнете излишния контрол на полярностите

 

Една от целите на инкарнациите на Висшия Аз в земни тела - освен индивидуалното израстване и преживяванията, е разграждането на командната структура вложена от Орион. Съществата на Баланса добре знаят желанието на полярностите да разширят хаоса Тъмни/Светли в плътностите, които са преодолели отдавна проблема с полярностите. Полярностите ще отпаднат, но те няма да се предадат така лесно и ще останат до края.

Роберт Монро говори за важността на планетата в своята втора книга, когато говори за жътвата на “лууш” – специфична енергия създавана от Земния планетарен дух. Тъмните искат да използват тази енергия за свои собствени цели.

Когато генетиците от Орион разделили половете на земните хора и прибавили в тяхното ДНК команди противоречащи на законите на Вселената, висшите същества видели възможностите за растеж, които в дългосрочен план се откриват в тази плътност, както и възможностите за бърз растеж.  Те знаели, че има един начин за разрушаване на тази структура от команди – активното участие на същества от висшите плътности в земния инкарнационен процес. Когато Висшият Аз в земната инкарнация съзрее, енергията му става по-силна. Ако на Земята се бяха инкарнирали само инкарнации с Висш Аз, командната структура вложена от Орион щеше да се разруши много по-бързо. Влизат инкарнациите на любимци. Те се размножават като хлебарки и създават тела, в които се инкарнират още любимци, които нямат връзка с висшите същества. Това е опитът на Тъмните да отсрочи постиженията на Висшите Аз.

Когато Висшият Аз се инкарнира в земно тяло, даже самите му вибрации започват да разрушават командата структура вложена в ДНК. Висшите Аз се инкарнират във всички раси не само заради преживяванията, а и за да започнат това разрушаване на командните кодове в колкото може повече тела, тъй като това разрушаване се запечатва в гените. Тъмните не могат да направят нищо против това, освен да увеличават населението на любимци ИЛИ да разрушат всички физически тела и да инженират отново нов тип земно същество.

Телата ориентирани към гей/лесбийство са такива, в които тези команди са били разрушени. Тъй като инкарнациите на Висшите Аз са едновременни, разрушаването на командната структура се извършва от много време, от скоро след като Орион са започнали да правят промени на планетата. Това разрушаване продължава и днес. Приемането или толерирането на гей/лесб. начин на живот е ЕДНА индикация, че тези команди се разграждат. Очевидно това е слабото място на тези команди.

Организациите на полярностите – религия, правителство, структурирано “общество”, са оръжията на Орион или кралиците-бунтовнички /и двете са нещо еднакво лошо за земните хора / . Те се бият не само помежду си, но и срещу Висшите Аз. Те знаят, че губят на Земята и са готови да направят нещо ГОЛЯМО,  за да спрат това. Основната им идея е  да създадат на Земята ново същество и да опитат друг подход за планетарен контрол. Това няма да стане. Не забравяйте 2012 година. Тази дата не е изкуствена и МНОГО неща ще станат дотогава. Обмислете това, което ви казах и вижте дали няма да можете да извлечете още. Има китайско проклятие “Дано живееш при смяна на епохи” . То може да се превърне в благословията: “Дано живееш в интересни времена” Тези времена са сега.

 



Гласувай:
13



1. bven - Не забравяйте 2012 година. Тази дата не е изкуствена и МНОГО неща ще станат дотогава.
26.02.2011 16:20
Интересните статии продължават...Нека и хората, които ги четат, да продължават да израстват!
Хубав ден:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444285
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930