Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2011 08:09 - Матрица V – търсене на духа Том I - 35
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2558 Коментари: 0 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Равенството означава равенство

 

Жените искат да бъдат третирани като равни на мъжете – значи мъжете не трябва да съблюдават маниерите и изказванията си докато наблизо има жена. Значи, момчета, говорете си за секс, псувайте, ако искате, и говорете каквото си решите в присъствието на жени. Но чакай, ако направите това същите тези, които искат равноправие, веднага ще започнат да се оплакват, че не трябва да правите това пред жена. Законът – Подобното привлича подобно. Но няма нищо по-лишено от подобие от разделените на два пола човеци. Двата полюса не се привличат – напротив, получава се нещо като електро-удар и химически шок, който усилва вложените от Орион команди и затруднява действието на Висшия Аз във физическото земно тяло.

Ако жените наистина искаха равенство, щяха да приемат и плюсовете и минусите свързани с него, но те не искат. Те искат двоен стандарт, само че това не е равенство. Никога равенството не е било цел – целта е била превъзходство и контрол над мъжете, точно както в Орион. Жените вярват, че могат да казват каквото си искат за мъжете, но кой ще е този мъж, който да може да се измъкне, след като каже същото за жените. Нещата никога нямаше да стигнат до това положение, ако Орион не бяха имплантирали в ДНК на мъжкото тяло команди за подчинение.

Жените обичат да използват сълзите, за да карат мъжете да се подчиняват. Това се прави, когато нещата не вървят по тяхному. В много случаи жените разчитат на сълзите, за да контролират мъжете. Важно е да се помни, че когато жената плаче, това е както когато жената диша. Какво от това? Само заради това те не бива да бъдат третирани като нещо повече. Когато крещят – това е друг начин по който привличат вниманието към себе си. Когато видят, че вече не държат контрола над ситуацията, болшинството от тях плачат или крещят.

Пример: двама мъже решават да се бият. Стоящата наблизо жена не иска това и започва да пищи, за да привлече вниманието към себе си и към това, което тя иска. Ако и двама мъже искат да се бият – остави ги, това е преживяване за тях. Е да, но не е било изрично разрешено от жената, затова тя използва оръжията си, за да поеме контрол над ситуацията. Виж, ако искат да се бият за НЕЯ, това е друго – тогава получават нейното разрешение.

Тези команди на Орион са твърде силни за инкарнациите от ниско до средно ниво и те не могат да ги превъзмогнат. Това е част от Играта и нейните нови правила. Много напредналите или Финални Инкарнации заемат положението на наблюдател, независимо дали са мъже или жени. Финалните, Доминантни или твърде Напреднали Инкарнации никога не защитават своя пол, защото приемат половете каквито са. Те отказват и да бъдат въвличани в драми инициирани от земните жени в техните опити да управляват. За щастие, тази драма на Земята скоро ще претърпи драстични промени.

 

Проклятие или преживяване?

 

Една позната ми каза, че се чувствала много зле в женско тяло поради ДНК командите на Орион.

Преди всичко, когато четете тези материали трябва да ги четете от позицията на това кои наистина сте, а не от позицията на физическото. Да защитаваш даден пол вместо развиващият се в него дух показва, че имаш още път в своето израстване. Вие НЕ сте своето тяло. Ако сте “само човек”, четейки тези материали ще установите, че все още не сте готови за тях.

Въпреки всичко, все още има места, където чумата на Орион още не е завладяла положението – това са местата, където жените все още са си жени и не се опитват са станат мъже. Ако Орион успее да се наложи, това тук ще стане планета на Харпии с център САЩ.

За да преодолеете физическото, трябва да се свържете със своя Висш Аз. Тези, които се идентифицират с тялото си, ще ви ругаят, че не се съобразявате. Във Вашингтон по повод закона за насилието срещу жените Хилари каза, че ще направи “всичко за жените” – това са същите глупости на Орион. Ако беше за ненасилие срещу хората, това е друго нещо, но тук става дума отново за ДНК командите на Орион и завръщането на Империята.

Когато сте много Напреднала Инкарнация в женско тяло, вие осъзнавате как е било манипулирано тялото и можете да го контролирате, когато се стреми да доминира. Така привидното проклятие се превръща в преживяване за духа. Вашият Висш Аз е избрал този пол по определени причини, които ще откриете, когато се свържете с него. Помнете: не става дума за проклятие. Става дума за преживяване.

Историята за Адам и Ева и за вземането на ребро от него е тромаво разказаната история за разделянето на половете. Ако ви есе идентифицирате с тялото си, ще продължите да вярвате лъжите разпространявани от Играта независимо от това какво четете в матрицата V. Добрата новина е, че ще Напреднете и ще се придвижите отвъд сегашните си ограничения. Фактът, че четете този тип информация показва, че ако все още не сте стигнали там, вие сте близо до това. Дори и да не достигнете това ниво в текущата си инкарнация, информацията, която четете в Матрицата V се записва във вашия Висш Аз и израстващ дух. Щом стане това, ще разберете какво съм имал предвид и ще знаете какво да правите след това. Отвъд трета плътност няма полове. Духът е и от двата пола – само физическото тяло има пол.

Финалните и Много напреднали Инкарнации не участват в играта на контрол – те им се съпротивляват и не вземат участие. Краят на Играта е през 2012 – не остава много време за разиграване на жокерите на Играта.

Във всичко е необходим баланс – това важи и за сексуалността. Бисексуалността е мостът към по-високо развитие – духът упражнява нарастващ контрол над ДНК командите в тялото. Това не може да стане при средните нива ПРЕДИ духът да напредне и да стане готов. Това не означава, че всички напреднали са гей, а означава, че онези над средно-Напредналите нива са ПОНЕ бисексуални. Бисексуалността предизвиква паника в ДНК командите. Информацията, която четете ще се използва от вашата Финална Инкарнация където и във времето да е тя дори и ако вие не сте готови за нея – много важно е да можете да излезете от Играта, но вие сами трябва да откриете това. Играта те убеждава – или си гей, или си нормален. Това не е вярно. Всички сте хомосексуални, защото духът е и от двата пола. Играта ви е попречила да осъзнаете това посредством религията, правителствата и т.н. Ето, Матрицата V ви дава тази информация, но вие трябва сами да решите какво можете. Трябва да превъзмогнете полярността, за да напреднете, да преодолеете крайностите на трета плътност и да осъзнаете своя ИСТИНСКИ потенциал. Ако не можете да се справите с тази информация сега, оставете я и се върнете към нея, когато ще можете. Това тук е информация написана само за Финалните, Доминантни и Много Напреднали Инкарнации.

Където и да сте /или не сте/ днес, ЩЕ бъдете в състояние да превъзмогнете ограниченията/илюзиите на Играта.

 

 



Гласувай:
19



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441640
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031