Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2011 08:17 - Матрица V – търсене на духа Том I - 34
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4120 Коментари: 8 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Вибрацията на обичта

 

Всеки знае за обичта и за нейното отдаване/приемане. Виждате демонстрации на привързаност и между хора и между млекопитаещи. За обичта не бива да се мисли като за секс, тъй като е нещо съвсем различно – и неизпитващи обич и привързаност същества правят секс с цел създаване на потомство. Вибрацията на секса е Марс. Вибрацията на обичта/привързаността е Венера. Те са много различни.

Обичта не се ограничава с човешките същества. Ако чуете твърдение, че се ограничава с тях – значи чувате още един мит. При едновременните и последователните инкарнации на Висшия Аз изражението на обичта/привързаността варира. Човешките същества като че ли имат нужда от повече обич/привързаност, отколкото която и да е друга раса. Това се дължи на природата на едновременното инкарниране от една страна, и на генетиката на млекопитаещи, внесена в Древните Земни същества от извънземните специалисти по генетика. Това не е направено заради обичта. Направено е защото извънземните са искали определени животински качества в своите човешки творения. Обичта била страничен продукт.

Докосването е много необходимо за инкарнациите на Висшия Аз. То се постига посредством приятелства (и сексуални и други) или масажи. Може да ви направи масаж човек от противоположния пол и да се чувствате физически релаксирани. Съществото от женски пол ще отнема енергия от съществото от мъжки пол независимо дали е терапевта или клиента. Дадените “отговори” ще се диктуват от извънземните ДНК команди, а даването на късо на духовното развитие става според посоченото в други сегменти от книгата.

Ако терапията се дава от същество от същия пол, обаче, вие не само ще се чувствате физически релаксиран, но ще получите и духовен напредък. Това енергийно зареждане може да дойде и от не-сексуален изпълнен с обич и привързаност контакт. Може да стане посредством прегръдка, седене рамо до рамо и т.н. Такава смесица от физически/духовен контакт е много зареждаща за участващите в него.

В тялото съществуват команди, които предизвикват страх при контакти със същия пол. Това е направено с определена цел и е един от капаните, които трябва да преодолее напредващия Дух. Хората, които все още се идентифицират като хетеросексуални, са ограничени от тези команди – особено онези, които са в мъжки тела. Причината е в това, че мъжкото тяло притежава максимална съзидателна способност и е по-способно на драматични промени при събуждането на тази способност. Реакцията на ДНК командата е най-силна в тялото от мъжки пол.

Когато умрем, нуждата от обич не свършва. Помнете, тя е предимно духовна. В астрала без тяло можете да изпитвате още по-голяма привързаност, тъй като енергиите на духа не се възпрепятстват от тялото от трета плътност и отвъд трета плътност вече няма пол, освен като илюзия.

Процесът на обичта/привързаността ще бъде с нас винаги – това е една от наградите на узряващия дух и едно от удоволствията, които с радост  споделяме.

 

Земното човешко тяло и Висшия Аз

 

Извънземните генетици разделили половете и създали два нехармонични пола изпълнени с ДНК команди от Орион/Сириус и извънземни гени. Така полученото ново земно тяло било в служба на империята и най-голямото предизвикателство за Висшия Аз. Тялото имало изисквания и програми, които можели да бъдат преодолени само от много напредналите инкарнации на Висшия Аз. Това става бавно и на етапи. Някои от първите къси съединения на ДНК програмата позволяват на Първия Закон на Творението да проблесне – Подобното привлича подобно и във физическото – хомосексуалните инкарнации.

Манипулациите на тъмните сили, направени в древните земни тела, представлявали уникална възможност за бърз напредък на онези Висши Аз, които избирали предизвикателството на земните инкарнации. Роберт Монро в своята трилогия проучва някои от тях. Когато Висшият Аз започва земния инкарнационен процес, той си дава сметка, че ще има нужда от стотици инкарнации, за да може духът да получи контрол на манипулираното от тъмните сили физическо тяло поради природата на контрола.

Щом духът научи това, започва да се опитва да надмогне телесния контрол. Всички организирани, главни, йерархични религии имат извънземен контрол на най-висшите си нива. Опитайте се да напуснете някоя от тези религии и ще видите как семейството ви и другите ще ви окажат натиск, за да се върнете пак към нея. Изоставянето на една религия заради друга е знак за това, че духът осъзнава, че би трябвало да има нещо по-добро. При все това, за да остави всички религии, на този дух са му нежни още много инкарнации.

Това е една от причините за религиите на Ню Ейдж. Те са като позлатена клетка за духа след като напусне своята желязна клетка на една от религиите. Империята е разработила тази нова клетка в опит за повторно инжениране на хората. Империята не желае Напредналите, Доминантните и Финалните Инкарнации. Тя иска да рециклира ниските нива и средно развитите духове в поредната продуктивна инкарнация.

Сканирайки някого, когото искат да рециклират при приближаването на смъртта му, извънземните откриват с кого е било близко лицето, което е умряло. Те прожектират изображението на този близък човек в тунел с бяла светлина и изображението го притегля още по-навътре (в Матрицата ІІ е описано повече коя група член на Империята Орион се занимава с това и къде се намира техния генератор). Ако изберете да последвате това изображение, можете да бъдете уловени в капан и изпратени в друга инкарнация по техен избор. Това показва, че Империята не разбира духа, а се опита да го даде на късо. Капанът с тунела с бяла светлина е сравнително ново изобретение, но то ще пропадне и те знаят това.

“Влез в Светлината” казват онези, които са имали близко до смъртта преживяване. Те са лицата, избрани да рекламират тази извънземна авантюра. НИКОГА не влизайте в тази светлина. Издигнете се нагоре, наляво, надясно, назад или където и да е, но не там. Масмедиите рекламират този капан (героят от филма “Призрак”, който доброволно навлиза в блестящия тунел), за да накарат хората да се хванат на въдицата и да изберат тази дестинация. Монро предупреждава горното ниво на средно развитите и напреднали духове да избягват този капан.

Тялото е полът. Мъжки или женски. Духът не е, защото си дава сметка, че половете са мутация на духа в трета плътност. Командите вложени в телата се многобройни и представляват техния механизъм за оцеляване. Няколко ДНК команди се активират във времето. Жените искат да контролират, доминират и трансформират мъжете според своите желания – това е моделът на Орион. Империята искала да е сигурна, че жената ще бъде програмирана евентуално да доминира мъжа – първо чрез измама, а после – открито. На мъжете била дадена ДНК командата да защитават жената и с команда, която се задейства с времето – да й стане слуга. Феминистките групи се борят срещу насилието спрямо жените, а пренебрегват насилието срещу мъжете – постепенно жените решават, че могат да ударят, ощипят и да упражнят др. подобни насилствени и унизителни действия срещу мъжете. Подобното привлича подобно. Човек трябва да спре всяка форма на насилие, за да спре насилието да се връща към него – това означава и менталното насилие и опитите да промениш хората (мъжете), вместо да ги приемеш каквито са. Това обаче, противоречи на Играта и на програмата на Орион.

Целта е духът да получи 95% контрол над тялото, за да може духът да изрази себе си. Почерпете тялото с нещо, което обича – шоколад, пица – ако ви сътрудничи докато стигнете определено ниво на контрол, но не забравяйте, че то ще се опитва да се върне към своите команди отново. Не забравяйте, че контролът на тялото над духа: женитба, създаване на потомство, религии, национализъм, контрол/доминиране по полов признак, са признак за контрол от страна на тялото. Колкото по-духовни ставате, толкова по-малко религиозни сте. Тази информация ще помогне много на Финалните и Доминантните инкарнации независимо какъв пол са.

Когато безсмъртният дух активира човешкото тяло, духът е подтиснат от генетиката на това тяло. Ако пуснете ток в изправно устройство, то работи, но ако пуснете в дефектно устройство, то или няма да работи, или ще работи зле. Извънземните генетици направили така, че перфектното устройство да стане дефектно. Ако духът не може да надмогне – устройството ще работи дефектно.

С напредъка на духа той ще търси тяло на гей или лесбийка, за да изрази себе си в тях. Това са “повреди” в някои тела. Повредите в ДНК кодирането карат древните спомени да излязат на повърхността. Ако тези “повреди” са достатъчно значителни, влизате в такова тяло (с оглед сексуалната ориентация.) Ако не са значителни – влизате в бисексуално тяло. Ако извънземното ДНК увреждане е напълно активно, влизате в хетеросексуално тяло.

Обикновено най-близките приятели на човек са от същия пол, както трябва да бъде. След това обществото упражнява натиск за връзки с противоположния пол, за да се създава потомство, като твърдят, че Бог иска така.  Този бог е на извънземните и иска повече човеци във фермата. В древността имало съвсем малко население. Хората не живеели, за да се размножават, както след намесата на извънземните генетици. Влечугоподобните вярват в максимата “разделяй и владей”. Затова разделили перфектните древни човешки тела на два пола – за да завладеят Земята и разделят местните обитатели.

Вземете като пример две приятелки, които споделят всичко, всяка своя тайна, но не и секса. Защо не? Омъжват се и плюят мъжете, но пак се връщат към тях. Същото важи и за мъжете. Духът знае, че е отвратително да си с онези, които не вибрират като теб. Непрекъснато чувате от жени какво не им е наред на мъжете и от мъже – какво не им е наред на жените, но все пак и едните и другите продължават да се занимават едни с други, за да угодят на своите извънземни господари. И тези господари са доволни. Най-добре е да правите каквото искате да направите. Въпреки дълбоката си привързаност към приятелите си от същия пол, отказвате да сте интимни с тях – това показва, че отричате духа, за да угодите на извънземните господари. При все това всички ние трябва да преминем през групата на  “създаващите потомство” – за да израснем.

Твърди се, че да си бисексуален значи “да имаш най-доброто от двата свята”. Това не е вярно, защото техният свят е секс и то не истинската причина за секса (обмен на духовни енергии). Бисексуалните се придържат към физическото усещайки “нещо” от древното минало.

Хомосексуалистите са най-свързани със своя оживяващ дух. Извънземните кодове при тях са дадени на късо - за голямо неудоволствие на извънземните. Това неудоволствие се показва в религията и повечето общества като ужас, отвращение, срам и т.н. Бъди като нас. “Бог” иска така/”Бог” ще ви осъди – този бог принадлежи на влечугоподобните извънземни. Богът на конформизма, богът на контрола и на безмозъчните овце. Човек трябва да е в по-късна инкарнация, за да остави духа да контролира и да пренебрегне мнението на масите.

Никоя от трите сексуални ориентации не може да помогне за излизането от затвора тук САМО чрез сексуалната си ориентация. Всички ние трябва да преминем през всички сексуални ориентации по време на стотиците инкарнации – това са преживявания за духа и колкото по-силни са те, толкова повече той може да контролира тялото.

Древната земя е била идеала. Монро го казва, казвам го и аз. Не е имало войни и полове. Постоянната борба между половете отразява осъзнаването, че “нещо не е в ред”. Лансира се идеята, че жените превъзхождат мъжете – никой от половете не превъзхожда другия – те просто са различни и служат за различни цели.

Жените са по-чувствителни към онова, което е било на древната Земя от мъжете – вместо да се опитат да разберат откъде идва това и каква е причината, те вярват, че могат да абсорбират мъжките черти като подражават – обличат се като мъже, говорят като мъже, шляят се с мъже, но в същото време постоянно ги критикуват. Половете трябва да бъдат третирани еднакво – да, но жените ще трябва да се откажат от част от статуса, на който сега се наслаждават, а те не искат това. Защо? Кралицата от Орион се завръща. Женският пол ще управлява – НЕ човеците от женски пол, а извънземните от женски пол. Влечугоподобната част от човешкия мозък вибрира спрямо явното настъпване на влечугоподобните.





Гласувай:
18



1. kikowsky - Добре, а
21.02.2011 11:27
извънземните нямат ли душа? Не са ли и те живи същества?
цитирай
2. taidzi - 1. kikowsky
21.02.2011 11:39
Имат , но е на различни нива от еволюционното си развитие . Ако си чел отначало книгата си разбрал, че повечето от тези цивилизации са на етапа с т. нар. "кошерно съзнание" , при което все още индивидуалността не е изразена .
цитирай
3. kikowsky - Ето какво си мисля аз:
21.02.2011 11:47
всички ние сме част от стремежа на Вселената (или каквото е там) да осъзнае себе си. В крайна сметка всички имаме една цел - да се усъвършенстваме. А ако те са постигнали развитие преди нас, не би ли следвало да имат и духове с висока степен на израстване.
Не знам дали съм чел книгата от началото й, но въпростите изникват. Нито се гневя, нито нещо подобно. Пишеш смислени неща и виждам истини в тях. Но свободата и израстването на духа не е ли и техен стремеж, още повече ако са развити. Нямат ли и те чувства, съвест, усещане за справедливост?
А и друго, душите ни различни ли са или са само на различен етап от развитието? Т.е., от различен тип ли са? Както са различни бозайниците и влечугите.
цитирай
4. taidzi - 3. kikowsky
21.02.2011 11:54
Всичко е подчинено на идеята за еволюция и израстване . Но както се оказва точно Земята е едно от най-трудните места за целта . Неслучайно авторът отбелязва, че тези цивилизации са по-напреднали технически, но в духовно отношение имат още много да учат . Самият еволюционен процес , измерен с познатите ни мерки за време е от порядъка на билиони , ако не и повече години . Бозайниците , влечугите и всякакви други форми на тялото са само като етап за развитието на духа .
цитирай
5. kikowsky - Благодаря!
21.02.2011 12:03
Кратко и ясно.
цитирай
6. taidzi - 5. kikowsky
21.02.2011 12:10
Харесва ми, че задаваш въпроси - сигурен белег, че не си от кошерното съзнание .
цитирай
7. milady - imam iaz vapros..:)
29.06.2012 21:54
Tay kato zabeliazax, 4e ste mnogoo u4tivi davate to4ni otgovori (spored men). KOi e izmisli tazi duma.. Lubov i.Obi4am te ..? Blagodarya vi za otgovora.Pozdrav JULIA :)
цитирай
8. taidzi - 7. milady
30.06.2012 06:56
Думата си е дума и тя отразява заложени в нея мисъл-форми , Юлия :) Не знам откъде точно са произлезли думите Любов и Обич , но знам че е по-важно всеки какъв смисъл им придава. Видно е, че в наложените от извънземните масови представи те са в изкривен вид , за да обслужват интереса им от подчинено положение на земния човек. Усещането става друго с напредъка на духа - най-малкото поради липса на чувство за притежание към личността , която обичаш .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441524
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031