Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2011 08:05 - Матрица V – търсене на духа Том I - 31
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1695 Коментари: 0 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Откровение:

Планетарният дух има нужда от девствена чистота на Земята, за да създава това, което в книгите на Монро е наречено Loosh – това е чиста енергийна вибрация (не Любов), създавана от Планетарния дух на бъдещата земя (минус хора, извънземни, животински инкарнации и т.н.).  Планетарният дух създава Loosh (никоя друга английска дума не може да опише това), когато е в хармония със себе си. Тази Земя с девствена чистота е населена с растения, насекоми, животни, птици и риба, чиито тела са естествени за груповата душа на Природния Дух. На времето Земята е била с девствена чистота – преди да бъде завладяна от някои извънземни от Орион и т.н. Тогава Земята е излъчвала Loosh. Впоследствие, след намесата на империя Орион продукцията бързо била увредена. Влиза Играта.

Сега Играта достига връхната си точка, след което Земята, освобождавайки се от хора, извънземни и животински инкарнации, ще  възстанови своята чистота и отново ще започне да излъчва Loosh, същевременно продължавайки своето развитие и напредък.

Монро пише, че на бъдещата Земя жънат Loosh, но не пише как и за какво го използват. Това е защото не е необходимо да се знае НА ТОЗИ ЕТАП – когато е необходимо да го узнаете, ще го знаете. Знам, че с отговора си по този въпрос предизвиквам още повече въпроси, но с времето си ще получите и отговорите за тях – междувременно, бъдете търпеливи.

 

Древната Земя

Хората населявали Земята в дълбока древност са били двуполови. Повечето от телата изглеждали като сегашното мъжко тяло, но областта на гениталиите била различна. Това им позволявало да се възпроизвеждат с когото искат, стига да решат да се възпроизвеждат. Така те можели да се наслаждават на секса без страх от нежелателно забременяване.

Райският период свършил, когато империята Орион, управлявана от влечугоподобна кралица, открила планетата и незабавно предявила претенции над нея. Империята счита, че не-влечугоподобните раси и мъжете са по-низши.  Влечугоподобните са най-старата раса от трета плътност и изключително напреднали технологично. Освен това те искат поробване на населението на завладените от тях светове – искат те да работят под тяхно ръководство. Империята има нужда и от постоянен източник на храна.

Древните човеци били незадоволителни за тях – те били наивни като деца и приятелски настроени – тези хора били омаяни от напредналите технологии на извънземните от Орион.

На техните генни специалисти било казано да мутират земните хора в подходяща робска раса. Установили, че в земните има твърде много хармония и решили да ги разделят на мъже и жени. Имало две специални камери, където правели тези промени, и очаровани от технологията, хората с нетърпение влизали в една от тях по свой избор.

Щом се видели помежду си, обаче, те били отвратени. Мъжете не харесали гърдите на жените, а жените не харесали външните им сексуални органи. Не искали да се свързват помежду си. Оставали си мъж  с мъж и жена с жена. Този конфликт бил преценен като добре дошъл за империята, но трябвало да им намерят начин да се размножават. След много неуспешни експерименти с тяхното ДНК, успели да подтиснат отвращението им. Правени били и много други експерименти, включително с гени от извънземни и с гени от маймуни. Така възникнали човешките раси.

Искам да обърна внимание на детинската наивност на тези двуполови духовно незрели същества. Те нямали онези проблеми с ДНК и пол, а проблеми, предизвикани от Империята - каквито имаме ние. Телата им били в хармония с техния дух и планетата. Начинът им на съществуване не позволявал достигането на зрелост. Ето къде се вписала Империята. Това, което започнало като експеримент, свършило с осигуряването на земните на възможност да достигат духовна зрелост и да се учат по-бързо.

Известно е, че Империята не е доволна от земните и сериозно обмисля възможността да “ожъне” човеците и да изпрати няколко в генетичните си лаборатории, за да бъдат създадени земни същества покорни на Империята.

Колко по-лесно щеше да им бъде, ако можехме да станем отново като деца, замаяни от извънземните технологии. “Боговете” от миналото възнамеряват да се завърнат.

 



Гласувай:
15



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444133
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930