Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2011 08:37 - Матрица V – търсене на духа Том I - 30
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2165 Коментари: 1 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Още за животинските инкарнации

Природната духовна реалия включва минералното, растително, и животинско царство (включително насекомите). То включва и елементите – саламандри (/огъня), ундини (водата), силфи (въздуха) и гноми и феи (земята). В някакъв момент ще бъдем в състояние да се слеем с познанието за по-висшите плътности на Висшия Аз на самия Планетарен дух.

На два пъти съм говорил за кратко с планетарния дух, който знае кой съм. Интересно същество. Той/тя е достъпен до известна степен за онези, които могат да открият мястото, където се намира. Планетарният Висш Аз предпочита да се концентрира върху своите собствени инкарнация и път. Посещенията предизвикани от любопитство не се насърчават. Той страда поради инкарнациите на животни и безотговорните инкарнации и извънземните, но независимо от това, Планетарният дух счита това за опит и обработва информацията от него. Монро казва, че Земята ще си възвърне девственото състояние без градове, замърсяване и т.н. Виж трилогията “Пътуване извън тялото”.

Когато изчезне даден вид, това означава, че събирането на информация посредством този вид е приключило. Това е добър знак – хленченето заради изчезнали видове идва от страна на светлите, които ценят тялото повече от духа. Те не разбират природата на пътя на природния дух и си мислят, че помагат, докато в действителност само се намесват. Тези хора погрешно вярват в това, че са с по-висше развитие – не са. Да си по-различен не значи, че си по-низш или по-висш от друг. Самоубийството сред видовете в природата е също толкова валидно преживяване, както и това сред хората. Светлите прехвърлят своите стойности/желания към пътя на природата, който е напълно различен – те ще спрат да правят това, когато напреднат достатъчно. Те си мислят, че това е най-доброто, а не си задават въпроса и не ги е грижа защо Планетарния дух прави това, което прави.

Уважението към инкарнациите на природния дух е едно, а да ги оставиш да управляват живота ти е друго. Ходих на едно място, където собственикът не убиваше паяците, защото не искал да ги “безпокои” там, където били решили да се установят в къщата. В резултат беше пълно с паяци и паяжини.  Балансираният подход означава да изискваш уважение към своя дом и да накараш паяците да живеят навън. Аз лично ги гоня, освен ако не плащат наем. Има хора, които са толкова раболепни пред природата, че не биха убили и комар. Така правят светлите и животинските инкарнации. Светлите постепенно ще надраснат това.

Повече не смятам да пиша за природния дух – едно е да ви дам информация за него, която да ви помага при напредъка ви, но друго – да се съсредоточавате прекалено много над това и да отвличате вниманието си от своя собствен път и развитие. Библиотеката на ниво 27 от астрала съдържа информация относно Природния Дух – можете да я получите от там.

Земните хора се предвидени да бъдат месоядни с резци и т.н. Затова ядат и растения и животни.

Растенията осъзнават и чувстват болка. Техният дух е елементален и различен от Висшите ни Аз. Не следва да се интересуваме от техния път. Постепенно ще разберете всичко за онова, което правят. Растенията реагират на позитивни и негативни вибрации. Елементалното царство разбира своето предназначение и няма проблеми с него, докато се инкарнира правилно в растителни и животински тела. Тяхната перспектива се губи, когато се инкарнират в човешки тела. Инкарнациите на Висшите Аз трябва да се научат и се научават на уважение към тези царства и се научават да работят с тях.

 

Още за Земния планетарен дух

Хората чуват за богинята Пеле в Хаваи или “богът” на Матерхорн в Швейцария. Това реални същества ли са? Да, но те не са божества. Да се поставя етикетът “божество” на различни същества е белег за недостиг на духовен напредък. Те НЕ са божества. Те са примери за инкарнациите на Земния Планетарен Дух. Визиите, които хората имат за Пеле или други такива са нещо като зърване на по-висшите инкарнации на Земния Планетарен Дух. Някои от местата, на които можете да намерите тези същества, са вулканите, планинските вериги (Алпи, Хималаи и др.), вортексни точки и други подобни енергийни кладенци.

Няма да навлизам в подробности за това защо те са тук и какво е тяхното предназначение. Ако трябва да знаете това, ще бъдете отведени там, където можете да получите повече информация по този въпрос. Пътят на Земния Планетарен Дух се отличава съществено от този на Висшите Аз. Преживяванията са изцяло различни.

Инкарнациите на Земния Планетарен Дух включват 4 елементални духа: гноми (земни), саламандри (огън), силфи (въздух) и ундини (вода) и всичките им под-духове. Съществуват много нива на тези инкарнации и посочените по-горе същества са доста високо в напредъка на Земния Планетарен Дух. Предназначението на всичките е различно.

Животинските инкарнации, обаче, не са част от напредъка на Земния Планетарен Дух, тъй като това е пресичане на двата така различни пътя. Днес в Тайван е имало земетресение от степен 7.1 – това е пряко действие от страна на Земния Планетарен Дух, както и вулканичните изригвания и други подобни събития. Земният Планетарен Дух има пълен контрол над своето физическо тяло (Земята) и е глупаво от страна на някои извънземни и земни да си мислят, че могат да контролират напълно посоката на пътя на Земния Планетарен Дух. Спокойно можете да считате Земния планетарен дух като природната версия на нашия Висш Аз. Планетарният дух е отговорен за всички инкарнации в природата. Всички живи планетарни тела във вселената имат Планетарен дух.

Мъртвото планетарно тяло съответства на мъртво човешко тяло – Планетарният дух се е отделил. Ще ви дам още едно ниво от развитието на Природния планетарен дух. То е свързано със слънцето/звездата на тази система. Слънцето/звездата на тази слънчева система е следващата точка от развитието на Планетарния дух. Когато умре цяла слънчева система, планетарните духове се обединяват в слънцето/звездата на тази система.  Когато това слънце /звезда умре, Планетарният дух се придвижва към следващото ниво от своето развитие. Не ме питайте нищо – когато му дойде времето и сте готови, ще научите повече.

Всяка жива планета в дадена слънчева/звездна система се счита за “инкарнация” на това слънце/звезди. Всички животни/растения се считат като инкарнации на Планетарния дух. Но този път на развитие е много по-различен от пътя на инкарнациите на Висшите аз (било последователни или едновременни). Докато сме в земния сегмент от нашия път, трябва да се интересуваме само от развитието на нашия Висш Аз. Много по-късно ще сте в състояние да разберете предназначението и необходимостта от развитието на природния дух. Допълнителните подробности по въпроса са страхотни, но трябва да сте готови за тях. За да станете готови за материали от по-високо ниво, трябва да излезете от Играта. Финалните инкарнации ще резонират с тази информация далеч повече, отколкото останалите.





Гласувай:
14



1. prosvetlenie - Значи растенията се реинкарнират в ...
13.02.2011 17:28
Значи растенията се реинкарнират в растения,животните в животни.
А може ли хора да се реинкарнират в животни ?
Ако според написаното по горе ,растенията инкарнират,значи ле че и те имат Души като хората ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1443984
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930