Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2011 08:37 - Матрица V – търсене на духа Том I - 21
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2484 Коментари: 0 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Откъде идва идеята: всички сме еднакви и ти не си по-добър от останалите

Тези фрази се използват, когато лицето се чувства несигурно в своята позиция в живота. Макар да е вярно, че всички сме във физическо тяло, ние сме всичко освен еднакви духовно.

Всичко друго е натиск за съобразяване с това, което дадена група смята, че трябва да бъде.

Ревността е команда заложена от влечугоподобните и на нея се хващат ниските и средните нива.

Ако светът беше населен само с Много напреднали, нямаше да е в тази бъркотия – Червеният кръст нямаше да моли за кръв (която не е за това, за което твърдят, че е) и същевременно да отблъскват всеки мъж, който е имал секс с друг след 1977, католическите училища нямаше да забраняват Хари Потър.

Ние далеч не сме еднакви и съществуват инкарнации по-добри от други, защото са си го заслужили. След като Финални, Доминантни и Много напреднали инкарнации са разпръснати по всички времеви фази, значи ИМА различни. Тук не включвам любимците и извънземните, които живеят сред нас – те се опитват да пречат на земните Висши аз. Но колкото по-трудни правят нещата за нас, толкова повече ние научаваме.

Информацията в Матрицата V е уникална и на индивидуално ниво е като Жокер, който може да доведе до бързия ви напредък АКО изберете да приложите тази информация на практика така, че да пасва на индивидуалното ви ниво.

В един филм на въпросите Кои сме ние и Защо сме тук отговорът беше – отговорът е там в космоса и те приеха да търсят отговорите там. Никоя от земните инкарнации не може да получи отговорите на тези въпроси ТАМ НАВЪН. Да търсиш подобни отговори навън е ниско или ниско до средно ниво. Религиите ни говорят за външни божества и разчитат на вярващите[1]. Това е необходимо на ТЕЗИ НИВА от вашето развитие, за да ви накара да се чувствате неспокойни при празните отговори, които откривате. Това е част от Играта и от усилията на някои извънземни да попречат на земните Висши аз да открият истината.

Роберт Монро лично ми каза, че единственият начин да стигнеш до истината е да влезеш навътре в себе си и това е точно така.

 

Пак ще повторя, че щом получите достъп и познания в резултат от навлизането ви навътре, Играта е изгубила своя контрол над вас, защото вие вече не можете да бъдете манипулирани от нея.  Простите отговори биват отхвърляни от по-малко напредналите, защото те искат нещо сложно, ВЪНШНО и контролирано от божествата. Синдромът “някой да се погрижи за мен”.  Щом открият, че става въпрос за тях и техния път, те променят начина си на мислене и Висшият им аз е доволен от запълването на тази празнина в Играта и започва да излиза от процеса.

“Досиетата Х” използват положението “отговорът е ей там” от години. Те искат зрителите да гледат външно на своя път. Щом станете готови да чуете отговорите на въпросите за чудесата на живота, ще ги получите от своя Висш Аз, който може да ви потвърди написаното тук. Матрицата V трябва да се използва като мост между вас и вашия Висш аз, а не като “омегата на всичко”.  Това са моите преживявания и моят опит – вие вярвайте на ВАШИЯ Висш аз.

 

Различните човешки подкатегории на Земята са резултат от огромна извънземна генетична намеса и експерименти. Наистина, първо са били разделени двата пола. Глупаво е да се мисли за расите като за нюанс в цвета на кожата – става дума за много повече. Останки от земната синя раса все още са скрити в южна Азия.

Впоследствие били добавени гени на влечугоподобните от Орион, Сириус и др. Смесвани са и човешки с животински гени. Това се прави и днес в генетичните лаборатории на базата в Дулси (САЩ). Забраната да се яде свинско  от някои религиозни групи се крие във факта, че в свинското има човешки гени и то има вкус на човешко месо. Друго генетично създадено животно е котката. Тя е от атлантските генетични експерименти. Котките имат кръвни групи А, В и АB, подобно на хората.

Първата расова подкатегория е била създадена за работа в мините за извънземните господари. Империята получила генетично първата робска раса, която днес са африканците. Те били роби в Египет, на арабите и на европейските християни. КОРЕНЪТ на всичко идва от извънземните генни специалисти. За извънземните тази робска раса имала специфично предназначение, но не с всички раси е така. Други са създавани просто от генно любопитство.

Тъмната коса и кафявите очи са местни за земните хора – очи и коси с различен цвят показват извънземен произход. Ако резус факторът ви е отрицателен – В или О, значи има извънземен фактор във вашата кръв.

Днешният земен човек е изкуствено творение. Съществуват множество прекрасни извънземни, както и множество зли такива, а също и мнозина, които са по средата. Помнете, че вие не сте своето тяло и че за да бъдете събудени трябва да отстраните идентифицирането със своето тяло/раса/ пол и да откриете кои наистина сте.

С предстоящото завръщане на империята Орион често дават филми с извънземна тематика по телевизията.

Висшият аз ще се намеси във всяка ситуация, която заплашва пътя/преживяванията, които той е избрал за съответната инкарнация. Намесата на Висшия аз може да се извърши по отношение на всяка негова инкарнация, защото той/тя има  план за цялата игра и знае ролята на всяка инкарнация в този план.

Често извънземни се намесват и се опитват да попречат на плановете на Висшите аз – в повечето случаи на това се гледа като на предизвикателство и като на нещо, което трябва да бъде преодоляно и към което трябва да се адаптираш.  Но ако те се опитат да направят нещо, което не може да се преодолее без пряка намеса на Висшия аз, (ако става въпрос за преждевременна смърт, например), Висшият аз предприема ПРЯКА намеса.

 

Във филма “Taken” е показан астероиден пояс – това е онова, което останало след взривяването на планета от империята Орион преди епохи. Слeдваше луната на Земята и самата Земя. Намекът за онези, които знаят е, че астероидният пояс служи като напомняне на земните, че това може да стане и тяхна съдба. Защото във филма не беше показано придвижване от планетата Минтака директно към Земята, а придвижване в горната последователност. Макар, че империята Орион не предпочита да създаде друг астероиден пояс там, където е Земята, те няма да се поколебаят да направят това, ако то е единствената им възможност. От това, което зная мога да кажа, обаче, че земята, независимо от плановете на някои извънземни, няма да свърши като астероиден пояс. Тук съществено е другото послание – че империята Орион се завръща.

Извънземните сиви са част от империята Орион и правителството иска да се съсредоточите върху тях.

Дават и Груум Лейк през 1958 – там ври и кипи от дейности и то извършвани под земята. Има тонове с информация за Груум Лейк, която можете да прегледате.

Един важен урок е този: че НИКОГА не трябва да вярвате на правителството. Военните полагат клетва да пазят страната от врагове “чужди и местни”. Това е фарс. Те се интересуват единствено от пазенето на собствените си интереси (и още повече, на онези над тях), а не на хората. По времето на Розуел хората все още вярваха, че правителството е за да ги пази. При все това, очевидците на събитието били заплашвани именно от правителството, което е потънало в лъжи в името на своите интереси. Повече по този въпрос има в материалите на Дейвид Айк. Непрекъснато виждате как правителството убива, затваря всеки, който се намесва в неговите планове. Твърденията им, че никога не биха навредили на хората са направо смешни. Правителството ЩЕ направи всичко на когото и да било, ако поиска. Правителството НЕ е ваш приятел, нито се грижи за вашите интереси. Ако си мислите обратното, значи не сте готови даже да прочетете съдържанието на тази книга. Правителството е с Тъмен характер и изпълнено с измама. Когато започнете да разбирате това, вие започвате да виждате нещата такива, каквито наистина са.

В някои филми показват промяна на формата и външния вид на извънземните (”Те са сред нас”) - това е много вярно и се обсъжда както тук, така и в материалите на Дейвид Айк на адрес www.davidicke.com. Вашият Висш аз добре знае това, но Играта трябва да продължи. За своите ритуали влечугоподобните извънземни предпочитат червенокосите.

Често се внушава идеята, че при смесването на сиво извънземно с човек ще се получи свръх-същество. Това НЕ е вярно. Те не само искат да вярваме в това, а и в друго – че извънземните гени са по-висши от човешките – вярно е точно обратното.

Често се намеква, че правителството не знае толкова, колкото хората си мислят – всъщност, правителството знае МНОГО повече, отколкото хората допускат.

Нашите мисли се материализират непрекъснато в астрала – в долния астрал.

Висшият аз притежава способността за преместване във времето, което извънземните могат да правят само посредством технологии. Нашият Висш аз се движи през времето както ние влизаме от една стая в друга – това няма нищо общо с физическите тела или технологиите, както често искат да ни убедят.

Извънземните се опитват да извлекат облагите от пътя на едновременно инкарниращите се Висши аз посредством технологии. Те имат само основни чувства – страх, омраза, гняв – не нюансите, които имаме ние. Извънземните сиви имат кошерния манталитет – това е върхът на съобразяването.

В много филми се говори за звездни деца – деца между човек и извънземно. Част от целта на тези експерименти по създаването на хибриди е да създадат заместител на човека, след като се отърват от него. Сивите работят за влечугоподобните. Целта на отвличанията на хора е да се вземат проби, за да се открият подходящи – твърдят, че целта им е спасяването на умиращата им раса и т.н. Забравете. Хибридите, които те създават не са крайната им цел – те продължават да бъдат манипулирани впоследствие, но земните не виждат това. Друга цел е да извлекат ползата от едновременните инкарнации без да трябва да се инкарнират едновременно. Те не са достатъчно израснали духовно, за да разберат, че това е невъзможно и продължават да се опитват. Сивите служат на империята, а от вас се очаква да служите на сивите. Те изпълняват заповедите на своята Орионска господарка за създаване на хибрид, който да насели Земята, след като земните инкарнации на едновременно инкарниращите се Висши аз я напуснат.



[1]               Използвана е думата beLIEvers, която означава “вярващи” а “LIE” – лъжец, лъжа





Гласувай:
16



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441579
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031