Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 08:29 - Матрица V – търсене на духа Том I - 20
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1650 Коментари: 0 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Светлината, захранваща Мрака

Ето какво прочетох: “вярвам, че всеки от нас като индивид може да помогне за предотвратяването на тероризма чрез молитви, енергия на любов и светлина, изпратени по света. Като осъзнаем.”

Да осъзнаеш е едно, но да предизвикваш тъмната полярност, като я атакуваш с “любов и светлина” е вярата на светлата полярност в превъзходството. Тъмната полярност иска да бъде обсипана с любов и светлина, защото това ги насърчава да правят още по-мрачни дела. Ако любовта и светлината е толкова ефективно средство, защото изобщо някой си играе да поддържа армии? Представете си подобно противопоставяне – щеше ли да помогне през войната? Да бе! В областта на физическото,  привържениците на тъмната страна щяха само да им се изсмеят и да ги повалят. Ако им се противопоставиш така, ще ти изпържат задника. ТОВА ще стане ако се опиташ да се противопоставиш на Мрака по този начин.

Това просто захранва привържениците на тъмните сили, които би трябвало да накарат хората да се чудят в какво тези Тъмни сили (минаващи за светли) карат хората да повярват. По този начин тъмните карат светлите да ги захранват с енергия – все едно им дават тениски с око на бик, за да ги уцелят по-лесно.

Законът на толерантността казва, че светлите трябва да бъдат свободни да правят каквото искат така, както и тъмните. Това е част от Играта. Нито светлите следват този закон, нито тъмните. Причината за това е в Баланса, който не харесва и на двете страни. Имайте предвид това, когато решавате какво искате да направите. Когато стигнете до много напредналите етапи, всичко ще ви стане много по-ясно.

 

В предишните сегменти стана дума, че ВСИЧКИ земни едновременни инкарнации стават по СЪЩОТО време във всички времеви периоди, от които съответния Висш аз иска да получи впечатления. Съответно вашите атлантска, египетска, гръцка, китайска, африканска и др. инкарнации са СЕГА в различните фази на Играта, които наричаме “време”.

Затова не можете да промените бъдещето в земните сегменти на Играта в трета плътност. Затова ви казвам, че в глобален мащаб Играта не може да бъде променена.  Важни са обаче преживяванията, които можете да получите, а не сценария на Играта. Докато се интересувате за външната страна на Играта, вашият прогрес се забавя. Той ще се ускори, когато осъзнаете какво казвам и го приложите на практика  така, че да отговаря на вашия път.

Не можете да промените правилата и сценария на Играта. Можете обаче да промените продължителността на своето участие в нея.  Тя ще продължи докато ВСИЧКИ завършат своите роли в нея. Висшите аз с едновременни инкарнации обаче ще завършат първи и много преди другите. Когато осъзнаете, че централната фигура сте ВИЕ и успеете да се отделите от Играта (доколкото това е практично) посредством своята Финална инкарнация, вие наистина започвате да излизате по спиралата на Играта, НО самата Игра ще продължи. Щом съберете всички преживявания, от които се нуждаете, останалото няма значение. Финалната инкарнация взема лъвския пай от преживяванията – така се свързват преживяванията на останалите ви инкарнации. Всички глупости да спасите другите са само отклонение от това да откриете кои сте и насилие над Закона за толерантността.  Налагането на вашата воля над другите (даже и да сте прави) е типично за Тъмната страна.

Научавайки за Играта, тези от ниските или средните нива негодуват от Играта, защото не разбират нейния механизъм.  Оставете ги да продължат със скоростта подходяща за тях.  “Спасяването” на другите е за ниските до средни нива – не за Много напредналите. Възмущението винаги е белег за ниско до средно ниво. Определено МОЖЕТЕ да се възмутите, обаче, от тяхната намеса във вашите неща. Това е различно от това да се възмущаваш от мястото, на което си.

 

Играта и играчите

Играчите играят Играта в рамките й – двата отбора са едновременно инкарниращи се и последователно инкарниращи се Висши аз. Вътре в тях има допълнителни подразделения – Сириус, Андромеда и т.н. Те напредват като планета или група – напредват бавно.

Земните напредват всеки със собствена скорост. Понякога Висш аз от едната група може да премине към другата – от последователно да премине в едновременно инкарниращ се. Това не се случва много често. Последователните са много ограничени откъм раса и преживявания, за сметка на което запазват спомените си. Общото за всички тях е страхът. В нашия случай страхът се ражда във всяка инкарнация без спомени. Да поемеш пътя на едновременните инкарнации значи да си много храбър Висш аз.

Едновременните инкарнации избират всички различни раси на Земята и могат да преживяват сегменти от различни извънземни култури посредством различните раси, които извънземните култури са инженирали тук на Земята, след като империята Орион извършила своето “нещо” над Земните. Всичко е част от играта.  Всяка различна земна култура е правена подобно на извънземните раси, които се смесили със земните преди еони. Това е огромно предимство за нас с оглед разнообразието.

Основната трудност за едновременно инкарниращите се е, да си възвърнат духовната идентичност. Щом откриете СВОЯТА духовна идентичност и  започнете да я живеете, започвате да завършвате. Ако знаете това интелектуално, но изберете да не го живеете, значи имате още да се развивате. Последователно инкарниращите се, макар и по-бавно, също ще завършат Играта и тя ще свърши.

Едновременно инкарниращите се не си спомнят кои са, но трябва да намерят начин да узнаят отново кои са.

Последователните се опитват да пречат на едновременните – те знаят какво носи периода 2012  и искат да го развалят, но след завършването на земните, Земята ще бъде недостъпна за извънземните, тъй като Планетарния Дух ще достигне своя пълен потенциал.

 





Гласувай:
16



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444610
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930