Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2011 09:27 - Матрица V – търсене на духа Том I - 19
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3458 Коментари: 4 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Информация за основните правила на Играта

При едновременните инкарнации се трупа информация едновременно от всички инкарнации – спомените от преди Играта са скрити – не изгубени.

Това, което може да заработи против напредъка ви е желанието за физическо безсмъртие – страстта на империята Орион. Но когато гледате влечугоподобните кралски величия, които са фанатици на тема клониране и удължаване на живота, те не напредват духовно. Влечугоподобните от Орион са в духовен застой, което обаче служи на своята цел в Играта. Няма да говоря повече за тях – нас ни интересува едновременния път.

Освен това, те се стремят към инкарнация в същата звездна група. Сред тях има и  по-редки случаи на преминаване в тела с различен пол. Те свикват с дадено тяло и пол и се придържат към него. След приключване на Играта Висшите аз с едновременни инкарнации продължават на нови нива, а другите остават и продължават своя път МИНУС земната фракция.

 

Играта и участието ви в нея

Не можете да победите Играта. Въпреки това, вашият Висш аз може да поиска да преживее какво е да конфронтира Играта, за да се научи. Може да имате такива преживявания – да сте немски или римски боец, участник в Китайската културна революция или Зулу боец. Това се прави заради ПРЕЖИВЯВАНИЯТА. Висшият Аз е наясно с всичко за Играта и нейните правила, докато инкарнацията не знае дори, че Играта съществува.  Играта наистина съществува.

Стигнете ли до Много напреднала инкарнация, не е много вероятно да се ангажирате с физическа съпротива, но се ангажирате с мисловни наблюдения въз основа на инкарнациите от другите ви животи. Постепенно разбирате стойността да си Наблюдaтел и целта на Играта. Целта ви не е да победите играта, а да изкласите от нея, да научите законите на вселената и да инкорпорирате тези закони в своя живот. Оставяте Играта да продължи, защото тя ТРЯБВА да продължи макар, че вашата роля свършва. Щом осъзнаете това, можете да се отстраните от Играта и вече да нямате желание да участвате в нея, бивате насочени към някой от изходите за излизане и към своето следващо ниво отвъд трета или четвърта плътност.

Въз основа на материалите от Матрицата вие не трябва да се насилвате да правите нещо, за което още не сте готови. Може да станете готови след месеци или изобщо да не станете в текущата си инкарнация – не трябва да се лишавате от желаните от вас преживявания в желанието си да бъдете Финална инкарнация. Така отричате мястото си и преживяванията, от които се нуждаете. Ако искате да отидете в Китай и да протестирате там и да ви арестуват – направете го. Това е ваше преживяване. Само защото аз не бих отишъл, не означава, че и вие не трябва да го правите. Не бъдете ПОСЛЕДОВАТЕЛ. Адаптирайте постъпките си към собствения си път. Не се безпокойте за останалите. Вярвайте във Висшия си аз, че ще ви насочи към онова, което трябва да научите, да знаете и да преживеете. Днешните времена са най-трудните след Атлантида по ред причини. Разнообразието от преживявания на Земята е несравнимо. Тези времена са Краят на Играта.

Участвайте, където чувствате, че трябва. Не се страхувайте от мнението на другите за вас. Не позволявайте да ви контролират, освен ако не желаете точно това преживяване. Друго е да вървите с другите и да споделяте, а не да ги следвате. Можете да получите всякакви съвети, но РЕШЕНИЕТО трябва да е лично ваше.





Гласувай:
14



1. bven - Разнообразието от преживявания на Земята е несравнимо
27.01.2011 12:13
Затова сме избрали да бъдем точно сега и точно тук, в България!

Хубав ден!
цитирай
2. taidzi - 1. bven
27.01.2011 12:31
Това е самата истина , по тази причина тук има концентрация на толкова тъмни сили . Ние знаем за тях !
цитирай
3. анонимен - ти осъзнаваш ли идеята, или е така си пишеш
27.01.2011 20:50
истината е голям процент в текста, но трябва да се чете с 3 очи
авторът на матрицата от къде е ;))
цитирай
4. taidzi - 3. анонимен
28.01.2011 08:30
Който е казал А , трябва да продължи с Б - от къде е авторът ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441727
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031