Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2011 08:45 - Матрица V – търсене на духа Том I - 18
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1973 Коментари: 2 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Множество полярности – една нова перспектива

Земните инкарнации са едновременни, защото стават по едно и също време. При увреждане на мозъка при раждане или поради травма, тялото може да бъде увредено и другите инкарнации да се прокраднат през физическото тяло на увредената инкарнация.

Единствената инкарнация способна и предназначена да се справи с входящата информация от другите инкарнации (вашите Доминантни) е вашата Финална инкарнация. Докато увредената инкарнация се превключи към другата личност, инкарнационният енергиен поток от Висшия аз на лицето позволява необработената/неконтролирана свободно течаща входяща информация от инкарнацията която е с най-близка честота (времева линия) да прояви своята енергия през увреденото тяло на инкарнацията. Физическото тяло е и много електрическо. Късите съединения с определени области от мозъка могат да окажат влияние върху енергийния поток от Висшия аз докато енергиен поток бива филтриран от физическото тяло.

Множествените личности НЕ е нормална ситуация, но може да се счита като избор на преживяване от Висшия аз на този индивид. Защо ли? Кой може да каже защо, освен съответния Висш аз? В библиотеката на ниво 27 описано от Монро има повече информация по въпроса за онези, които се интересуват.

Синдромът множествена личност е по-сериозен при инкарнациите с по-малък опит/зрелост. Тези от ниските до средните нива могат доста да се дисбалансират от този безпорядък и да е необходимо да бъдат настанени в болница. Помнете, обществото и Империята ще направят всичко, за да ви попречат да установите кои НАИСТИНА сте.

Когато излъчваните от околните вибрации станат твърде тягостни за вас, заемете се с нещо, което ви е приятно. С течение на времето ще ставате все по-чувствителни към тях. Филм, музика, разходка в планината – направете каквото и да е, което ви откъсва от преднамерено генерираната лудост в тези финални години ОСВЕН пътищата за бягство – алкохол, дрога и т.н.

ТЕЖКИТЕ вибраци генерирани около нас сега (както от хора, така и генерирани с електронни средства), са част от плана на Тъмните. Инкарнацията трябва да  е силна и Напреднала, за да не бъде уловена в тях. Отпускайте се и се забавлявайте. Така ще можете да се справите по-лесно.

Чух как някаква двойка искала да слуша САМО за духовни неща – духовните неща  са светлата страна на полярността. Свързаните с Играта неща са тъмната страна на полярността. Вие сте небалансирани, ако докато сте инкарнирани на Земята се интересувате само от духовни или само от физически неща. Балансът е в сливането на двете в услуга на вашия Висш аз.

Ин-ян балансът е скачане от едното на другото – ако забелязвате събитието, но не правите нужните духовни връзки (напр. ако техният Висш аз е позволил да се случи това, то е било заради преживяването И на умрелите И на оцелелите) това ви прави част от Играта (трябва да им го върнем, да им отмъстим и т.н.).

Това, към което се стремите е балансът, който идва в Събудената Финална Инкарнация. Не всички сте готови за това и това е добре. Продължавайте със собствената си скорост, НО не се опитвайте да ме карате да ви давам само духовна информация. Ако искате да разберете какво трябва да се направи във връзка с поредното събитие, пуснете си СНН. Ако искате баланс – значи сте на точното място.

Множество привърженици на светлата страна искат да се сблъскат с Играта и да променят правилата според своите разбирания в името на баланса. Тъмната страна ОБОЖАВА това да подвежда и да кара да повярват, че това е Балансирания начин. За тях това е инкарнационно преживяване.

Тези, които използват този фалшив баланс обикновено са от средните нива на напредък, които не искат да се изправят лице в лице с истинското си ниво и търсят някой да ги следва. Те не разбират, че балансът няма нужда от последователи – само Светлата и Тъмната полярности имат нужда от това. Истинският баланс никога не крои планове за война с цел да промени Играта. Балансът разбира играта и целите й. Балансът НАБЛЮДАВА Играта и сочи интересните й аспекти, но не приканва към действия спрямо нея.

Привържениците на Тъмната страна се радват, че тази страна от разбиранията на Светлите сили е на дневен ред сега. Това всъщност помага на самите тях, защото призивът към действие ще предизвика противоположна ответна реакция. Зад техните философии се крият различни извънземни групи. Но ако някоя подобна група окуражава подобни действия – досетете се сами!

Нещо, което следва да запомните – трябва да следвате онова, което чувствате, че трябва. Ако искате преживяванията свързани с борбата с другата полярност – направете го. Това е вашият път и вашите преживявания. Всичко е наред. Преценете какво сте и какво не сте. Ако на това ниво не ви е възможно, впоследствие ще стане. ВСИЧКО е заради преживяванията. ВСЕКИ ще бъде в състояние да разбере това, когато му дойде времето и достигне  своята  Събудена Финална Инкарнация.

 





Гласувай:
15



1. bven - Наистина, много са факторите, които ни пречат да разберем истината за себе си ...
26.01.2011 19:59
Точно затова трябва да се стремим да имаме повече мнения (дори и чужди) и да изберем това, което е най-близо до нашите мисли, опитности, начин на живот. Докато ни се открие истината! Хубав постинг! Продължаваме четенето, нали?
цитирай
2. taidzi - 1. bven
26.01.2011 20:23
Без съмнение продължаваме , bven ! Това е полезна информация аз всеки , но особено за тези , които са готови за нея .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444525
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930