Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2011 09:32 - Матрица V – търсене на духа Том I - 17
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1540 Коментари: 0 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Наложено насила съобразяване

Съобразяването подтиска индивидуалността и индивидуалното изразяване – нещо, което земните Висши аз обичат да изразяват.

Земните инкарнации са предназначени да бъдат много РАЗЛИЧНИ и така да помогнат на инкарнираните на Земята Висши аз в изключително различните им преживявания (западен бизнесмен и европейски войн, жена от африканско племе и др.). Макар че извънземните са създали различните раси на Земята, те, без да знаят това, нагласили сцената за мозайка от преживявания, които щели да се превърнат в “Играта” на Земята в трета плътност. Когато един Висш аз иска да преживее какво е да си истинска жена, се инкарнира в Рим или древен Египет, когато иска да преживее какво е да си истински мъж – навсякъде, освен в двадесети век в западните страни. Всяка отделна раса предлага различни преживявания на различни места от планетата – липсва планетарно съобразяване.

Повечето религии се опитват да създадат планетарна система от вярвания с борба за доминиране между представителите на отделните религии. Списъците от “това не може” “онова не трябва” е начин за хегемонизиране на населението и заличаване на различията.

Започнало се с “положението на жената” – защото влечугоподобните са много ригидни в своето съобразяване и са доминирани от женско същество. Идиотите на тази планета от ниско и средно ниво и любимците обичат да се съобразяват – ето защо няма много Финални инкарнации в този времеви период. Атмосферата е ужасна. Онези, които отказват да се съобразяват идват от напредналите нива И образуват полярностите. ФАЛШИВИТЕ съпротивляващи се се оплакват не поради това, че има съобразяване, а защото те не съответстват на собствените си закостенели стандарти – дясното крило, фашистите И лявото крило – ултралибералите, както и привърженикът на тъмната страна Буш. Фашистите правилно се оплакват от насила наложеното съобразяване, но самите те налагат своята християнска религия и омраза на другите.

Това са области, където действа извънземната/полярна манипулация с основното желание да навредят на преживяванията на едновременно инкарниращите Висши аз. ТВЪРДЕ късно е обаче да направят това. Ние сме в края на този цикъл и това са манипулации на паникьосаните.

На повърхността изглежда добре двата пола да са равни и да правят всичко, каквото прави и другия пол. Преди е имало значителни разлики в тези преживявания на половете. Тогава, обаче, Висшите аз можели да научават значително повече, отколкото при псевдо равенството днес. В средните векове било премахнато рицарството на кралските особи (контролирани от извънземни) и възникнало желанието на не-кралските особи да ги имитират.

Това се отнася до всичко, което бива налагано насила над хората днес. Това е сериозен опит да се уеднаквят земните, защото Империята Орион се завръща и възнамерява да направи Земята член на Империята, която е населена с хомогенно и съобразяващо се население. Наложеното насила съобразяване не е нещо добро. То е всичко друго, но не и добро. Наблюдавайте и винаги се вглеждайте под повърхността.

 

Една от основните разлики при едновременните инкарнации тук на Земята е огромното разнообразие благодарение на едновременно инкарниращите се Висши аз И различните извънземни култури, които са се смесили със земната генетика, имаме огромно разнообразие на расови варианти.  Истинският бонус пък е, че като едновременно инкарниращо се същество вие можете да преживеете истинско разнообразие без да напускате планетата. Така инкарниращият се дух напредва и развива толерантност спрямо това да си различен.

Толерантност към различията има навсякъде в различните по-висши плътности, дори при полярностите. Различия въз основа на расата, типа и др. не съществуват сред духовно напредналите. Ако не друго, това, че си различен прави нещата по-интересни за духовно напредналите, защото разликите са равни на промяна в потенциала, а те копнеят за промени и различия.

Еднаквостта е равна на застой – точно това иска Играта, но промяна въпреки всичко съществува и надмогва Играта. Тъй като Играта не може да спре промяната, тя прави “отстъпки”. Съобразяването е целта на империята Орион и на техните тъмни и светли съдружници. Концепции от типа “бъди като нас” “подчинявай се, или ще бъдеш вечно измъчван” или използването на чувството за вина за подтискане на чувството на независимост, са опити да бъдат спрени промяната  и напредъка.

Всеки напредва със собствена скорост и според плана на своя Висш Аз. Имаме инкарнации от първа до финална, най-различни възгледи и отношения. Затова настоящите наблюдения са моето виждане и не са нещо, с което трябва задължително да се съобразявате. Ако нещо не ви харесва, оставете го. Аз не съм ничий “водач”.

Водачите се нуждаят от последователи – оттук и псевдонимът ми “Авторът”. Не искам да имам последователи или хора, които искат да вземам решенията им вместо тях или да ми висят пред вратата. Трябва да бъдете собствения си водач. Ако нещо от това, което съм написал ви помага да решите какво искате да правите, добре. Ако не се интересувате – пак добре.

Днес Америка се движи в посока на Играта. Всеки, който изглежда различен бива подозиран, че е терорист. Това, разбира се, не е така и с американците се държат като с глупаци. Американците ще продължат да отдават своята сила  според изискванията на Играта и Тъмната полярност иска фашистка полицейска държава с всички съпътстващи я проблеми. Полицейската държава иска съобразяване. По същия път е минала Германия през тридесетте години.

Така, както всички германци са били по улиците зиг-хайлвайки, така и днешните американци зиг-хайлват Буш днес. Когато сте в напредналите фази лесно виждате манипулацията и не искате да бъдете обградени от хора, които са на тези ниски нива на напредък, тъй като вие сте се придвижили отвъд нивата на тези преживявания.

Оценяването на хората, които са различни от вас, показва духовна зрелост. Обичам да говоря с хора различни от мен и да слушам за тяхната култура и т.н. Това е като да отидеш на друга планета. Когато го правиш, макар и за кратко, разширяваш преценката си за онова, което е различно. Това е нещо, което вашият Висш аз иска да преживее посредством своите инкарнации.

 

 



Гласувай:
12



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441558
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031