Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2010 17:31 - Матрицата 5 - 9
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2181 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Наблюденията и американския двоен стандарт

22 март, 2004, Специален сегмент

В САЩ съществува страх от това нещата да бъдат наричани с истинските им имена, защото в противен случай американците ще трябва да предприемат нещо по съответния въпрос. Днес стъклената къща на САЩ е построена върху основи от лъжи и параноя. Тяхното превъзходство прилича много на превъзходството на Германия (и на японците) от миналия век, което довежда до Втората световна война.

Друг признак на двойния стандарт са думи като „екстремисти” и „радикали” до основаните на религията групи, които не се кланят на Вашингтон. Но във връзка с американските религиозни екстремисти се използват думите „религиозно право”, „християнски консерватори” и др. Това е чиста пропаганда в действие и програмиране на обществеността. Към това прибавете и понятието „реформатори” – за онези, които искат да либерализират своите страни по начин, който Вашингтон одобрява. А на реформаторите в Америка им викат „анти-американци” и „либерали” и ги смятат за отрицателни, защото не козируват със зиг хайл пред американските фашисти.

В държавите, в които има хора, които се обявяват против правителството и се кланят на Вашингтон, на тези реформатори им викат „терористи”.

Вярно е, че мнозина от управниците на планетата СА последователни инкарнации, които насочват Земята встрани от пътя на Едновременните инкарнации, но има и много такива, които просто искат да бъдат там, където е силата – те са от ниските или средно-напредналите нива. Помнете – за техния Висш Аз имат значение само преживяванията. Много Напредналите и особено Финалните Инкарнации наблюдават целия този цирк. Гледайте как действат тъмната и светла полярности докато са още в Играта. Щом приключите Играта, вашите перспективи ще бъдат доста по-различни. Пълно е с фанатици снабдени с извънземни технологии още от Атлантида насам.

А какво ще „направите” ВИЕ във връзка с тези типични за края на Играта събития? Изцяло ли ще участвате в тях, или частично? Невъзможно е да не вземете поне някакво участие в тях. Помнете, че няма „добро” или „лошо”, независимо от това какво ви казват от Вашингтон. Основната линия за всеки висш Аз е преживяването. Хората ще продължат да остават личната си сила на онези, които имат за цел да им я отнемат. Очаквайте още драматични събития от типа 9/11. От вас се очаква да се съобразявате и да станете „последователна” планета и хора.

Тъмните шамани и халюциногените

23 март, 2004, Специален сегмент

Вземането на халюциногени, за да се постигне излизане извън тялото, е опасно. Няма да останете без преживявания, а обратното – има МНОГО същества от ниския Астрал и Тъмни същности, които само чакат неинициираните да навлязат в тяхната обител. Те са експерти по подвеждането и измамите. Те ще ви кажат онова, които искате да чуете и ще ви покажат онова, което чувстват, че искате да видите. Ще ви кажат истини подплатени с лъжи и манипулации.

Докато ме обучаваха за шаман узнах, че истинските шамани не използват халюциногени. Способностите за да пътуваш като шаман трябва да се развиват естествено, когато духът стане готов. Отнема години обучение и практика и ако не сте се посветили на това, няма да станете шаман. Определено съществуват опасности, обаче, ако се правите на „турист” в Астрала.

Днес хората искат незабавна награда с малко или никакви усилия. Тъмните шамани знаят това, особено в Южна Америка. „Светлите” търсачи на вълнения ходят на места като Бразилия, която е рай за Тъмните шамани и халюциногена, наречен айяхуаска. Наричат тази дрога „растението на боговете”. Читателите на Матрицата 5 знаят, че щом се използват думи като „боговете”, обикновено става дума за извънземното присъствие. В Бразилия се провеждат семинари, на които „Светлите” се събират – там имат възможност да използват тази дрога под надзора на съответния Тъмен шаман. Тогава те биват атакувани както от тези от ниския астрал, така и от съответния шаман.

Бях на семинар, където три жени привърженички на Тъмните, седнаха на стратегически места сред присъстващите. Те прекараха цялото си време в плетене на мрежи от тъмна енергия, с които обвиваха нищо неподозиращите слушатели и лекторите на подиума. Това, че лекторите отвличаха вниманието на публиката, позволи на тези жени да си вършат работата. Това са неща, които Тъмните обичат да правят. Помнете – това е контролирана от Тъмните планета в Тъмен сектор на галактическата Игра. Когато приемате халюциногени, вие повишавате способността на Тъмните да ви манипулират. Това води до обладавания и оплитания, които повишават контрола на Тъмните.

Да, наистина всичко е преживяване, но в този смисъл преживяване е и когато се удряш с пръчка. Какво му е зрялото на това? Това е урокът, който човек трябва да научи. Ако откажете да направите необходимото, за да научите необходимото, значи сегашната ви инкарнация не е готова да го научи. Тялото е онова, което иска незабавно възнаграждение, не духът. Духът знае, че е вечен и безсмъртен. А тялото знае само днес/сега поради вмешателствата на извънземните и търси възнаграждение независимо дали го заслужава или не.

Хората, които вземат халюциногени, смятат, че имат всички отговори и че съществуват, за да спасят света. Вярват, че са открили единствения и верен път. Читателите на Матрицата обаче знаят, че няма само един верен път и че всеки Висш Аз прокарва път за своите собствени преживявания и че всички пътища водят до завършването на този сектор от Играта. Ако вземате халюциногени, вие забавяте своя напредък. Ще се възстановите и ще продължите напред, но това може да стане в следваща инкарнация. Много Напредналите Инкарнации трябва да оставят на другите сами да правят своя избор (противното означава, че не са много напреднали); едновременно с това трябва да знаете какво включва избора на другите и как преживяването ще промени тяхната личност. Кратките пътища също са опит - даже когато наученият урок покаже, че не съществуват валидни кратки пътища.

Преценявайте източника

30 март 2004, Специален сегмент

Когато търсите информация, винаги преценявайте какъв е източника й. Особено когато става дума за неща, които са важни за вас. Ако искате да си направите етажерка, питате някой, който вече си е правил, или търсите книга с подробни инструкции как се прави етажерка. Ще питате ли за това някоя шивачка, например? Това е важен за трето измерение принцип. Още по-важен е, когато става дума за духовни въпроси или въпроси, свързани с други плътности. Религиите искат тяхното стадо да знае и да вярва. Католиците са известни със своите „мистерии”, които трябва да се приемат само на сляпо и посредством вярата; известни са и с това, че да ги подлагаш на съмнения е грях. Това е удобен начин да се каже, че те или не знаят отговора, или не искат да ви го кажат. Те твърдят, че докато техният бог иска да го обичате, в същото време е приемливо и да се страхувате от него. В основата на такива групи винаги лежи страха. Страхът от това, че ще страдате безкрайно от това, че не се подчинявате на онези, които претендират, че говорят от името на своя „бог”.

Религията се обвива във вярата. Свързаното с нея не може да се докаже, защото експериментирането с окултното също се забранява като „зло”. Читателите на Матрицата знаят за желанието да бъдат държани встрани от истината, а не да им бъде казвана истината. Днес заблужденията и лъжите са същите, каквито са били и преди, но с помощта на извънземните технологии се разпространяват по-успешно. Затова е добре да придобивате окултни способности в зависимост от своето ниво на напредък. Това става на напредналите нива. Става и на ниските нива - поради „любопитство”. Средно-Напредналите нива се занимават много с такива неща поради любопитство и си правят много експерименти.

Поради полярността на Играта, има много „експерти” и „създавачи на митове”, които съществуват, за да отнемат силата ви и да ви отклоняват по фалшиви пътища. Те съществуват заради преживяванията и са част от вашия опит. ВСИЧКИ ние трябва да правим „неправилни избори” и „грешки” – те са част от преживяванията ни. Те са част от веригите от преживявания. Някой може да каже, че иска само доброто и истината, но вие няма да можете да откриете истината, ако не бъдете изложени на заблужденията.

Друг капан е прекаления натиск на онова, което знаеш. То е друго преживяване, с което трябва да се справите, за да израснете. Добре е да сте в състояние да кажете „Не знам”. Добре е, че можете да цитирате своя източник, но доколко той самият знае онова, което твърди? Например при контактьорския материал – даже човекът да е изумителен, как можете да гарантирате за духа? Не се доверявайте току-така – можете да чуете какви ли не твърдения. Да речем, говорите с духа на мъртъв войн – какво ценно за вашето развитие може да ви каже той, след като много неща не са били част от неговите преживявания? Изобщо, когато се занимавате с мъртвите и техните дела, използвайте някаква логика. Много същности от ниския Астрал обичат да се правят на онова, което не са само и само да накарат инкарнираните да им отдадат силата си и да им позволят да направляват техния живот. Можете ли да ги посетите в Астрала и сами да проверите онова, което ви казват? Такива същности заблуждават онези, които не могат да ходят в Астрала или не са достатъчно духовно напреднали, за да прозрат през (най-често) ориентираните им към Светлината коментари.

Да ходите в Астрала не е нещо, което можете да развиете само защото го искате и защото изпитвате любопитство. Това е нещо, което ще придобиете, когато вашият Висш Аз (истинският Вие) реши да добави към вашите преживявания. Не можете да насилвате нещата или да се притеснявате поради това, че не го можете. Концепцията „искам го сега” е типична за тялото. Това е поредното преживяване по пътя на Напредналите. Когато достигнете напреднало ниво, ще получите каквото искате.

В библиотеката на 27 ниво има много информация, но дори да се научите как да стигнете там чрез занятията в Института Монро, няма гаранции, че ще отидете там. Познавам хора, завършили тези занятия, които не могат да отидат там. Всичко е много индивидуално.

Споделям онова, до което съм стигнал с вас – нямам нужда от последователи. Ако решите да не обърнете внимание на онова, което ви казвам, аз нямам нищо против. Споменавам за библиотеката като място, откъдето можете да получите информация АКО успеете да отидете там. Трилогията на Монро също ще ви даде ценна информация. Питали са ме често за неща, от които самият аз изобщо не се интересувам. За задаващия въпроса, разбира се, те могат да бъдат от огромен интерес. Това обаче не е мой проблем и аз не съм ви асистент в проучванията. Ако наистина имате нужда да знаете нещо, ЩЕ получите и възможността да го узнаете от надежден източник.

Прекрасно е да можете да споделяте онова, което ви интересува с някой със сходни на вашите интереси – това стимулира вашата индивидуалност. Все пак бъдете нащрек за невярна информация. Мнозина от полярностите изкривяват материала от Матрицата поради недостатъчното си ниво, което не им позволява да го интерпретират правилно. Преценявайте източника.

Материалите в Матрицата НЕ СА предназначени като „библейски” или като „единствен източник на информация”. Ако прочетете нещо, с което не се чувствате удобно, търсете свои източници на информация. Ако бъдете насърчени да търсите нови преживявания и да научите нови неща и да поемете в своя собствена посока поради нещо, което сте прочели в Матрицата – направете го. Целта на проекта Матрицата е да отключи собствената ви индивидуалност и да ви помогне да откриете кой наистина сте. Това е значителна част от Играта и отрова за онези, които искат да спрат или да отложат своето „изкласяване”. Това включва онези, които търсят части от Матрицата, които не са в съгласие помежду си и карат другите да ги пренебрегнат поради тази причина. Това са защитниците на масите и свещениците на Ню Ейдж, както и пастирите на стадото, които искат да правят онова, което прави и религията и които търсят нови видове „зло”, от което да ви предпазят. Затова преценявайте източника. Какво не искат да знаете? Защо се страхуват да не правите собствени изследвания, различни от онова, с което групата се чувства удобно? Онези, за които е написан проекта Матрицата 5, знаят отговорите на тези въпроси.

Ако не преценявате източника на информация, рискувате да бъдете подведени. Искайте документите на онези, които ви дават професионален съвет или ви правят хороскоп. Една жена ме питаше как може бързо да научи Таро, за да припечелва пари през почивните дни. Аз съм учил дълго, за да стана професионален астролог. Години обучение са нужни и за да станеш шаман. Има обаче и такива, които прочитат една книга и имат чувството, че са готови. Един човек се правеше на шаман. Питах го къде се е обучавал, а той ми каза „прочетох една книга”. Толкова – никакво обучение, но пък толкова „Светло” като подход. Помнете – „пътят към Ада е павиран с добри намерения”.

Част от Края на Играта са опитите да се отрекат едновременните преживявания на Едновременните инкарнации. Холивудските медии играят значителна роля в този процес на превръщането на Земята в планета на последователните инкарнации. Тези медии създават пропагандата маскирана като забавление – вижте например децата-герои и децата, които се държат като възрастни. Това се дължи на спомените им от техните минали животи, запазени при инкарнацията им тук. Детето със спомени на възрастен и запазени ментални способности е Последователна инкарнация. При инкарнирането си те са в състояние да продължат своя последователен път. Това, разбира се, е „изумително” за онези, които не знаят какво става. Това са децата на „синия лъч” – това е нещото, което искат да вярвате. Част от правилата на Играта е те да могат да правят това. То е част от преживяванията по време на Края на Играта – това ще бъде разбрано, когато напреднете достатъчно в развитието си.

Духовната позиция Е важна, тъй като периодът на Краят на Играта трябва да продължи. Играта не може да бъде спряна. Когато напреднете достатъчно, ще разберете, че това е една Игра на преживявания, а физическото тяло е САМО средство да я завършите. След това ще оцените значимите аспекти на Играта. Не се възмущавате от онова, което Краят на Играта включва, макар че може да се чувствате неудобно от това, че сте обградени с елементи на Края на Играта. Именно това неудобство е необходимо, за да ви накара да се придвижите отвъд Играта и да прегърнете концепцията за завършването й. Важно е да схванете тази концепция.

Междувременно, Холивуд представя пропагандата като забавление, където децата са „равни” на възрастните. Поставя се акцент върху по-ранното обучение и ускоряването на процеса на съзряването, което включва и сексуалността - стига тя да е хетеросексуална). Още по-ярко изразено е това, че децата крещят, псуват и говорят на родителите си „сякаш са им равни”. Физическата дисциплина и това да говориш на децата като на възрастни е типично за последователните инкарнации. То е както равенството между жените и мъжете – издигането на жените над мъжете под егидата на „равенството”. Насърчаването на жестокостта на жените над мъжете в медиите е част от схемата на Орион . Същото е и с подчинението на мъжете пред жените. Вече сме говорили за това.

Едновременният път предполага наличието на различни преживявания и облаги/отговорности за всеки от половете преди навлизането в Играта. Като последователни инкарнации, вие имате много едновременни преживявания и в двата пола в най-различни едновременни ситуации.

Това се отнася и за расите. Типичното за последователните инкарнации е „ние сме създадени равни”. Това се дължи на извънземните генетици, които са създали нашите физически тела равни от гледна точка – от гледна точка на служенето на тях – те са равни в смисъл, че са по-ниско от тях, а не в смисъл, че имат еднакви способности и задачи. При едновременния път равенство не съществува, защото всяка раса и етническа под-група предлага различни възможности за преживявания, които не са еднакви, а различни. Не-хомогенният свят е необходим за една едновременна планета. При едновременния път има големи и радикални различия. Не, отделните етнически групи не са равни помежду си. Приветствайте различията. А ориентираните към тялото винаги са жертви по време на Играта.

В периода на Края на Играта уникалността бързо изчезва. Посланието „не питайте своята страна какво може да направи за вас – гледайте какво можете да направите за нея вие” е типично за последователните инкарнации. По конституция правителството трябва да служи на хората. Когато нещата се обърнат на „хората трябва да служат на правителството”, това вече е характерно за последователните инкарнации.

Орелът по принцип е скрита препратка към Орион – поначало орлите са национални символи от доста време – Рим, Германия, Русия и т.н. Този символизъм обичат и Тъмните шамани. Лично на мен този символизъм ми изглежда по-скоро егоистичен и помпозен, но въпреки всичко той си остава национална икона. Орелът и змията са двоен символ на Скорпион, който е свързан с влечугоподобните.

Например евреите се мислят за избран народ и застъпват позицията, че щом „бог” ги е избрал, значи са нещо повече от другите, оттам вменяването на антисемитизъм и чувството за вина – това си е етнически расизъм. Повечето конфликти са съсредоточени около религиите. Групата, която не хареса на управляващите винаги бива идентифицирана по религията й – ислямисти, мюсюлмани и т.н. Искат повечето от хората да си помислят, че „религията на исляма е терористична”. Тя обаче не е повече терористична от тази на християните или евреите. Израел е използвал тероризъм, за да стане държава, както са направили и САЩ, Китай, Русия и много други. Вместо да бъдат идентифицирани хората с произхода им, стана обичайно да бъдат идентифицирани според техните религиозни вярвания, когато тези вярвания влизат в сблъсък с вярванията на другата страна. Това е процес на превръщане на планетата в планета на последователни инкарнации и на премахване на конкуриращите се системи на вярване. Превърнатата в последователна планета трябва да има доминираща система на вярване. В случая водят борба християнството и мюсюлманството. Римляните са позволявали на всеки да има свое божество. Само евреите са се противопоставяли на това, тъй като се смятат за по-добри от останалите. Част от процеса е и Европейския съюз и евро валутата, а НАТО се стреми да стане военен насилник на планетата, продължавайки да присъединява все повече държави. Няма нищо лошо в пътя на последователните инкарнации за онези Висши Аз, които го предпочитат. Но трябва да видите колко по-бавен е този път, който отрича индивидуалността. Тези инкарнации предпочитат пътя на едновременните инкарнации да се премахне, защото се страхуват, а при наличие на страх има желание за премахване на това, от което се страхуваш. Подобни опити могат да се правят само в периода на Края на Играта – през останалото време правилата не го позволяват, а последователните инкарнации трябва да ги спазват. Междувременно, Едновременните инкарнации са готови да завършат Играта. Краят на Играта изпълнява ролята на опаковка за нас и ни дава възможност да наблюдаваме ограниченията и трансформациите, които се извършват. Наблюдавайте и обръщайте внимание на подробностите. Преценявайте какво е било и какво е сега. Сравнявайте, за да извлечете ценна информация. Използвайте максимално ситуацията, докато все още можете.

Колкото по-напреднали сте, толкова повече ще ви отблъскват ограниченията, които ви биват налагани насила.

Ключовете, които се съдържат в Матрицата и в библиотеката на ниво 27, ви дават възможност да завършите Играта индивидуално. При това положение вече всеки Висш Аз ще си реши кога е момента да завърши.

Завършването Е индивидуално, а не групово решение. Идеята за групи е присъща на последователните инкарнации. Затова според мен не бива да се вкопчвате в дати – например 23 декември 2012. Когато земният планетарен дух е готов да завърши, ТОГАВА ще се извърши планетарното събитие от огромна величина. Когато дойде време вашата Събудена Финална Инкарнация да издаде призивния тон, ТОГАВА ще се случи вашето Събитие. Виждал съм за какво става дума – много е впечатляващо и вълнуващо, но точно кога ще стане, зависи САМО от вашия висш Аз. Даже вашата Събудена Финална Инкарнация не знае кога ще настъпи този момент преди да приключи със своите инкарнационни преживявания. Да кажа, че събитието е спиращо дъха, означава да омаловажа това събитие.

След като това събитие е настъпило за ВАС, Играта в трето измерение ЩЕ продължи.

Чувате ли онова, което чувам аз?

16 април, 2004; Специален сегмент

Американците затвориха един иракски вестник, понеже пишел неща, които на тях не им харесвали. В действителност, те се страхуват, че не контролират процеса на формирането на мисълта. Ако не контролираш медиите, не можеш да контролираш и масите. Затова се използват очернящи думи като таблоид, радикал, либерал и т.н. Не всичко, което казват независимите вестници, е непредубедено. Това е част от Играта. Управляващите се страхуват, че онези, които слушат какво казват и двете страни, може да решат да престанат да бъдат овце. В медиите американците говорят за онези, които не са съгласни с позициите на американците като за активисти, радикали, екстремисти и др, а за онези, които се кланят на Вашингтон – като за умерени, привърженици на свободата, патриоти и т.н.

По време на Края на Играта се използват средства за контролиране на мисълта. За целта се използват технологиите, въведени тук от извънземните. Целта е повечето хора да приемат тяхната пропаганда и контрол на мисълта. Повечето инкарнации са на любимци – това трябва да ви говори нещо.

Терминът „политическа коректност” също е концепция на последователните инкарнации. Целта е да се създаде зона за това, което е приемливо и което не е приемливо на планетата като цяло.

Америка е замислена като един вид център за превръщане на Земята в „последователна” планета. За Америка се говори като за „точката на топене” на различните хора – дори само тази фраза говори достатъчно. Крайната цел е един доминиращ език на планетата и една раса, смесица от всички раси. Част от този план включва и Африканската черна раса.

На други планети всичко е хомогенно и те прогресират като планети. Човек може да си помисли, че това не може да се случи тук.

Последователните инкарнации не ги е грижа за това, че едновременно инкарниращите се Висши Аз ще завършат и ще напуснат Играта. На това те могат да кажат само „прав ви път!”. Но те не отчитат индивидуалното завършване на Планетарния Дух, което ще откаже на Последователните инкарнации онова, което те най-много искат. Ето защо някои извънземни заздравяват решетката на Земята. С наличието на Ключа за завършване, благодарение на усилията на множество Висши Аз, тръгнали по Едновременния път, Земният Дух също ще използва този Ключ, когато му дойде времето да завърши Играта.

Продължавайте да наблюдавате как ви пречат да мислите индивидуално и независимо и как ви казват какво можете и какво не можете да правите.

Чувате ли онова, което чувам аз? Всичко зависи от ВАШАТА текуща инкарнация (която чете това) и от пътя, който вашият Висш Аз е избрал за тази инкарнация. Вие имате своя собствена инкарнационна дестинация, която да следвате. При все това, дори само като четете това, вие изпращате вибрация на осъзнатост. Играта Свършва.

Пророчествата

16 април 2004, Специален сегмент

Обикновено такива неща като пророчествата целят да ви попречат да откриете кои наистина сте. Съществуват, разбира се, и свестни пророчества, но трябва да бъдете много внимателни – правителствата също ги използват за своите цели, или пък осмиват пророчества, които пречат на целите им, затова винаги преценявайте източника на пророчеството. Много пророчества използват страха – например „Исус ще дойде и ще накаже онези, които не се подчиняват”. Това са средства, за да ви държат в рамките на оградата и на веригите от преживявания. Ваша е грижата да установите това и да се придвижите отвъд оградата и отвъд веригите от преживявания, които са част от Играта. Как ще направите това се определя от всеки отделен Висш Аз.

Спомняте си, че имаше предсказания, че годината на прехода ще бъде 200-та година. Оказа се, че 2001 имаше по-голяма вероятност да е въпросната година поради събитията 9/11, които американското правителство позволи и подпомогна да се случат, за да може драматично да превърне страната в полицейска държава. Създаден беше външен враг, какъвто им беше необходим.

Много са пророчествата и за 2012, но вие ще се придвижвате в съответствие с плана на вашия Висш Аз. Той знае далеч повече, отколкото вие някога съзнателно ще знаете. Това се дължи на природата на Играта. Затова да развиете доверие в своя Висш Аз и да отхвърлите системите за спасение отвън, е съществено за вашето завършване. Това става все по-очевидно на напредналите етапи и кулминира с вашата Събудена Финална Инкарнация.

Краят на Играта: Включване на последователни инкарнации на Земята

22 април 2004, Специален сегмент

Част от процеса на превръщането на Земята в планета на последователни инкарнации включва няколко извънземни групи, които са в земни семейства или такива, които се правят на земляни. Те не се свеждат само до променящите формата си влечугоподобни, които се интересуват предимно от проникване в планетарната структура за контрол. Сред тях има и ориентирани към Орион и ориентирани към друго. ВСИЧКИ те си имат цели. Влечугоподобните искат да присъединят Земята изцяло към Орион. За целите на влечугоподобните се говори в сайта на Дейвид Айк и в книгата на Кати О’Брайън, озаглавена „Транс Формиране на Америка”. Други извънземни групи имат по-дискретен подход. Има ги и Плеядианците, които се движат свободно между хората, тъй като изглеждат като европейци. Има и други, които минават за семейства от среден тип, които могат да дойдат за известно време, а след това да си отидат, след като са изпълнили целите си.

Познавам порасналото вече дете на такава личност. Бащата на това лице е бил доведен на Земята като бебе и подменен с мъртвото дете на земно семейство. Това станало при автомобилна катастрофа, довела до смъртта на земното бебе. Това станало в началото на XX век. Извънземното бебе изглеждало като човек във всяко отношение и семейството никога не узнало за подмяната.

Извънземните поддържали редовна връзка с него. Порасналото вече дете на този човек ми разказа няколко случки за това как израснало с извънземен родител. Говорих със земната съпруга на извънземния. Тя нямаше никакво желание да говори за това и рядко отговаряше на многобройните ми въпроси. Извънземните, които посещавали съпруга й, били наричани „момчетата”. Веднъж на пусто място едно малко извънземно летателно тяло увиснало над колата им. Те спрели и съпругът й отишъл да говори с тях. Синът му също се виждал с тях впоследствие - до няколко години преди да се срещна с него. Каза ми, че тяхната писменост изобщо не прилича на нашата и в нея имало много точки, а кръвната му група не можела да бъде определена. Когато се запознах с него, бащата беше умрял преди няколко години, но видях снимката му. Нямаше нищо във вида му, което да те накара да помислиш, че е извънземен.

Говоря за това, за да посоча различните видове извънземни, които участват в Края на Играта. Важното е, че разказаната от мен история е само една от многото. Някои от тях преследват цели, които противоречат на замисленото от Орион. Не си мислете, обаче, че те са тук, за да „помогнат” на едновременните инкарнации.

Някои от Последователните инкарнации на Земята наистина искат да наблюдават какво правят Едновременните инкарнации в периода на Края на Играта, защото техните Висши Аз смятат да скочат при прехода на някоя от планетите за едновременно инкарниране в нашата Галактика. Някои от последователните пък вярват, че могат да „дублират” Едновременните инкарнации, без да се налага да вървят по едновременния път. Това е самозаблуда и е напълно невъзможно.

Деца-чудо се срещат все по-често. Специалният статус, който им определят привържениците на Светлите е друга заблуда. Желанието за третиране на такива деца като възрастни е много типично за последователните, защото тези деца имат спомени като възрастни, намирайки се в детско тяло. В същност, те вървят по пътя на последователните инкарнации. Третирането им като възрастни ги лишава от детство и от свързаните с него преживявания. Бъдете нащрек.

Американската правда

23 април 2004, Специален сегмент

При избухване на бомба на съпротивата в Ирак са загинали 21 иракски деца. Разбира се, американските медии направиха голям въпрос от това, а когато американците убиват стотици цивилни, включително далеч повече от 21 деца, всичко е наред. Това е част от американския фашизъм и американското чувство за „превъзходство”. Смъртта на 4 наемника, например, доведе до избиването на стотици иракчани.

Ежедневникът на руската комунистическа партия се казваше „Правда”, което означава „истина”. Там се отпечатваше онова, което искаха да се приема за истина. Германците правеха същото. Днес това правят и американците.

По новините се оплакват, че арабите не са „отговорни” (тоест, че не са заслепени от американците); използват се и други анти-американизми. Това е за консумация от обществото. Сега в САЩ е както в Германия през 30-те и 40-те, а Буш е като Хитлер тогава. Щом се махне, мястото му ще заеме друг. Така става в империите. Двупартийната система в Америка в действителност е като „как искаш да ти бъде сервирана отровата?”.

Вижте как е било в Рим. Отначало бил република (както Америка). Избирали сенатори, за да членуват в правителството. С течение на времето правителството се корумпирало и вместо да изпълнява волята на народа, станало кралско, а хората започнали да му служат. Републиката се превърнала във фашисткия императорски Рим с неговите властелини. Американският конгрес следва същия път на корупция, а Буш е най-новият цезар - нещо като комбинация между Калигула и Нерон.

Фашистките правителства не са нещо уникално за XX и XXI векове, нито се ограничават само до политическите органи. Управлението на църквата е подобно.

Днес Америка има своята империя. Тя е корумпирана и арогантна. Под ръководството на властелина Буш, тя е мразена от другите така, както тогава са мразели Римската империя. Това е основна верига от планетарни преживявания, насърчавана в периода на Края на Играта посредством технологиите за упражняване на контрол, особено посредством медийната пропаганда. Американската общественост носи отговорността за това така, както немската тогава, тъй като позволява това да се случи поради липса на воля за поемане на отговорност.

Да, това е част от Играта. Но човек трябва да е достатъчно зрял, за да поеме отговорност. Онези, които размахват флаговете, също имат своите преживявания. Независимо какви са ВАШИТЕ преживявания по време на Края на Играта, истински важно е именно поемането на отговорност (независимо от доводите, които можете да изтъкнете в полза на това защо сте се замесили в тях).

След като ключът за завършване е вече на мястото си, събитията започват да се развиват по-бързо. полярностите се борят за контрол над нещо, над което няма да успеят да получат контрол. В периода на Края на Играта империите не траят дълго. Древните империи като Египет и Рим са траели ДЪЛГО време. Колкото по-дълбоко навлизаме в Края на Играта, толкова по-кратък ще е този период. Империята на Хитлер е траела само 14 години (а не 1000) , руската – също, сега и американската ще се разпадне. Сегашните империи вярват, че технологиите ще им помогнат да се задържат по-дълго и че повече технологии означава повече контрол. Технологиите обаче са нож с две остриета, а трябва да се отчита и факторът извънземни.

В тази галактическа Игра отдавна не е имало планетарен цикъл на Край на Играта. Събирайте преживявания и наблюдавайте.

Превод Еми Манолова

 


Тагове:   Матрицата,


Гласувай:
6Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1331457
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31