Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2012 08:20 - Живот между инкарнациите – програмиращите станции - 3
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9647 Коментари: 2 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес много хора съобщават, че при изживявания близки до смъртта са минавали много бързо през тунел, който води към СВЕТЛИНАТА. Когато достигнат СВЕТЛИНАТА в края на тунела, понякога виждат „създания от СВЕТЛИНА“. Понякога те вярват, че са пътували до някакъв вид духовен свят. От моя личен опит тези „същества от СВЕТЛИНА“ са инсектоиди. Те само се правят, че са „създания от СВЕТЛИНА“. Поради своите „чудновати“ способности да създават илюзии в умовете на отвлечените независимо дали те са в телата си или извън тях. Тази тяхна способност както съм споменавал и преди може най-добре да бъде описана като „телепатична хипноза“. Сивите също притежават тази удивителна способност да манипулират умовете на хората и техните емоции и те често използват тази способност да създават илюзия за доброжелателност и любов. Това е една от причините поради които, някои от отвлечените мислят, че сивите са добри. Рептилиите също притежават тази способност и би било логично да предположим че и други извънземни групи също използват телепатичната хипноза. Не знам дали има и други групи, които използват номера с „отиди към СВЕТЛИНАТА“ като аспект на програмиращия процес или само инсектоидите се занимават с имплантиращите станции, защото там съм виждал само богомолки. Някои хора съобщават, че са им били дадени пророчества за бъдещето по време на преживявания близки до смъртта и при това те често се сбъдват. Това не е кой знай колко удивително при положение, че извънземните могат да пътуват през времето в бъдещето, за да видят какво ще се случи. Освен това като истински кукловоди зад сцената, те манипулират започването на войни като по този начин придобиват значителен контрол над бъдещето. Все пак не мисля че бъдещето е нещо 100% сигурно, още повече ако по-голяма част от „земляните“ осъзнаят как планетата бива програмирана.

До сега не съм открил извънземен източник независимо дали е ченълинг или пък друг, който да информира хората на Земята за това, което наистина се случва тук. Това показва че извънземните, които „посещават“ Земята или които комуникират със земляни са или част от планетарния заговор или са „супер неинформирани“. Предвид техните психически и технологични възможности, е доста съмнително, която и да е извънземна група да не е осведомена и да си няма представа за земната ситуация дори да не е част от статуквото. В крайна сметка изглежда, че за хората ще бъде най-добре да не приемат съобщенията спуснати от която и да е извънземна група буквално. Тук ключовата дума е „проницателност“. Все пак можем да заобиколим тяхното програмиране ако направим свое собствено изследване на миналите си животи.

(Авторът не е съвсем точен в твърдението си, че няма дадена извънземна информация за това какво се случва на планетата Земя, но това вероятно се дължи най-вече на 2 причини. На първо място през 96-та година информацията в интернет по тези въпроси беше доста оскъдна и вероятно не е имал достъп до голяма част от материалите, които са налични днес. Отделно, известна част от нея точно по този въпрос наистина се появи след тази дата, но и преди това въпроса определено е бил коментиран. Вероятно не е имал и извънтелесни преживявания, които да го тласнат към подобен род информация в този период. Под „това, което наистина се случва тук“ той разбира се има предвид концепцията за Земята като своеобразен затвор. Този въпрос е изключително интересен и ако направите по-задълбочено изследване на земната история, ще установите, че е бил коментиран под една или друга форма от най-различни религиозни, окултни и езотерични източници от дълбока древност. Много групи дори са били преследвани като еретици за подобни твърдения. Въпросът дори е бил поставян и от Петър Дънов, който заявява, че Земята представлява огромен галактически затвор и тук биват изпращани най-големите престъпници от цялата галактика! Между другото Дънов има тази склонност да споменава изключително интересни факти за вселената в своите лекции без очевидно да акцентира на тях и да дава допълнителни подробности, поради което те не са широко известни дори на най-радикалните му последователи. В един подобен случай той дава минималния брой инкарнации необходими за завършването на „земната Игра“ както и необходимите „специфични такива“ преди на душата да й бъде дадено правото да сътворява собствени вселени. Друг интересен факт споменат от него във връзка с разглежданата в статията „технология“ за инкарниране е, че той самият не е влязъл в тялото си по време на раждането, а на по-късен етап, заемайки мястото на предишния „обитател“.

Описанието на Земята като галактически затвор от Дънов е в пълно съзвучие с твърдението на няколко извънземни раси по същата тема. Те даже добавят, че системата наложена над Земята от една галактическа империя е толкова добре и автоматично функционираща, че други извънземни раси ползват създадения от империята затвор, за да изхвърлят тук своите собствени затворници „безплатно“, като по този начин си спестяват проблемите с тяхното „завръщане“. Дори случайно попаднали „извънземни“ на планетата имали нещастието да загубят физическото си тяло тук, остават в капана на така добре направения затвор (подробности можете да видите в статията „Извънземни спомени и сънища“). Много е важно да се уточни и факта, че под думата „престъпници“, точно както и на Земята, се разбират най-общо казано 2 групи такива. Едните са типичните криминални престъпници, а другите са политически неудобните такива, които се противопоставят на тиранията или наложения режим на управление. Това е и една от причините на Земята да има толкова много хора свързани с различни форми на изкуството, което навсякъде в тази галактика се използва като начин за противопоставяне на тиранията. Неудобните „творци“ обаче биват пращани тук от всички краища на галактиката. Втората група (макар и значително по-малка от първата) – тази на криминалните престъпници заточени тук, дава отговор на въпроса откъде се пръкват всички тези „изроди“, за които повечето обитатели на Земята не могат да си обяснят логиката на тяхното присъствие, а доминантната им самоличност почти винаги изплува наяве на определен етап, въпреки земното програмиране. Отношението на отделните извънземни раси към „проблема“ със затвора се различава драстично съобразно техните собствени цели. Едни се възползват от наложената вече система, други са просто в ролята на наблюдатели и се намесват само ако техен представител бъде пряко засегнат от това обстоятелство, докато има и такива, които търсят начини за смяна на статуквото. Разбира се както всеки затвор, той има и своите пазачи на различни нива, като огромната част от тях са просто затворници с по-висш статус и привилегии съобразно ролята, която играят.

Всичко това погледнато от малко по-висока перспектива обаче ни дава една различна картина на действителността. Макар и с доста голяма роля, функцията на Земята като затвор е само един от нейните аспекти, защото тя се явява една мултифункционална платформа пригодна да съвместява различни по тип сценарии, както независими един от друг, така и преплетени заедно. Ако трябва да бъде казано още по-просто – Земята се явява арена на различни игрови матрици, в които участват различен тип играчи, като единствения спорен въпрос в този контекст, е доколко тези вторични игрови сценарии не са части на един общ, по-висш, или се налагат паралелно. В тази връзка, в статията „Причини да съществувате в човешко тяло на Земята“, затвора е посочен само като една от многото други различни опции и сценарии на базата на които едно същество може да влезе под шапката на земната Игра!

Този факт се потвърждава от данните на много изследователи и терапевти, които експериментират в областта на регресивната хипноза, състояния близки до смъртта и различни нива на съзнанието. От хилядите описани документално случаи, веднага на преден план изниква наблюдението, че като че ли отделните духовни същности не играят по едни и същи правила и се оказват в „различен вид условия“, особено когато са на границата на смъртта на физическото тяло. Така единия ако можем да го наречем „тип“ очевидно разполага с някакъв вид автономност на вземане на решенията и в момента на „прехода“ е напълно наясно, че е същество, което всеки път само избира и наглася различни земни роли и сменя персонажите си подобно на маски. При това съвсем целенасочено се редуват инкарнации на богатство и мизерия заедно с всякакви разнообразни ситуации. Интересна особеност в този контекст е, че обикновено съществата прилагащи този сценарий се групират по двойки или по-големи групи, така че независимо от инкарнационната ситуация – да са в близки родствени връзки – най-често братя и сестри. Те разбира се имат само интуитивна представа затова, докато са във физическото тяло, защото точно при вмъкването в него (което най-често се описва, че става при самото раждане, а често за тялото има повече кандидати, което поражда други конфликти) потъват в пълна мъгла и губят всякакви спомени. С две думи – типичното обрисуване на театралната постановка, след която „героите“ стават сами себе си и драма относно изминалия живот и приключването му – няма. Макар в някакъв смисъл от преживяното да има „поука“, „урок“ и „израстване“ – то е много по-различно от стандартно приетите в обществото разбирания за „награди“, „наказания“ и „карма“, които се базират на извършените дела през живота и биват налагани като външна система.

При други описани случаи нещата обаче не стоят по същия начин и много често съществото по-скоро бива „наставлявано“ и „поучавано“, а неговите бъдещи инкарнации по-скоро са налагани, отколкото да са предмет на свободна воля и лично планиране. „Други същества“ взимат решения относно съдбата на индивида включително и това дали да остане да живее в сегашното си тяло. Не остава незабелязан и факта, че при повечето от точно този тип описания, като неизменна част от „интериора“ се явява засмукващия черен тунел или коридор, който води към „светлината“ носеща радост и „безкрайна любов“, което от друга страна активира и много религиозни асоциации при различните индивиди. Важно е да се отбележи отново в контекста на материала и наблюдаването на „същества от светлина“, че голям брой от респондентите често срещат такива и точно по отношение на тях имат най-голяма трудност да определят какво точно представляват и много често ги интерпретират на базата на „социалното си програмиране“. В голяма част от случаите именно тези същества играят някакъв вид регулационна роля, с която „обърканите новодошли“ се съобразяват.

По отношение на излизането от тялото в състояния близки до смъртта, трябва да бъде коментирано и нещо доста интересно, на което може би до голяма степен се дължат и „различните условия“, в които съществата попадат. От многото описани случаи става ясно, че индивида излизайки от тялото си първоначално е силно объркан относно своята самоличност, защото „няма тяло“, а около него има други безформени същества, които той трябва да интерпретира на базата на личния си опит, а в суматохата много често бива погълнат от тъмния тунел водещ към „светлината“. При други случаи обаче индивида се озовава в изграденото приживе „астрално тяло“, което се явява перфектната версия на физическото. Тоест – докато то е било в най-добра форма и сравнително младо, независимо от моментната възраст и състояние на физическото. Този факт сам по себе си отключва милиони други сценарии за продължаване на живота в астралния свят, който пък е разделен на различни нива. Особено интересен в този контекст се явява един конкретен случай, който до голяма степен засяга и темата за „затвора“. Жена „умира“ точно след като ражда бебето си и точно в този момент се озовава в „перфектното си астрално тяло“. Тя не иска да се върне повече във физическото, дори го намира за противно, а същевременно се чувства прекрасно в „новото“. Полита над болницата, нагоре право към космоса, накъдето я влече (защото иска да си отиде у дома). Около нея са милиарди звезди, а тя се любува на гледката. След известно време до нея се приближава някаква светлина, като впоследствие тя охладнява и се чува строг и мощен глас, който я пита накъде е тръгнала? След това й дава директно нареждане да се върне обратно, защото „не е изпълнила предназначението си“...

Спомената вече теза за паралелно развиващи се Игри в рамката на една платформа, отключва допълнителни асоциации към още една различна възможност за влизане в земната Игра. За разлика от различните групи същества, които са избрали „пълните версии“ на някой от сценариите и погледнато от перспективата на земното време остават на Земята в продължение на еони (а някои групи са тук просто за конкретен период от време в рамките на няколко хиляди години след което се прехвърлят към други светове), очевидно има и такива, които прекарват по-голямата част от времето си в други реалности и са тук за една своеобразна и концентрирана „демо версия“ на Играта, от която да останат с възможно най-точни впечатления за какво „наистина става въпрос“. За тях земната инкарнация е просто един сън подобно на известната притча за китайския философ, който сънувал, че е пеперуда, която от своя страна сънувала, че е стар мъдрец! Накрая той бил силно объркан по отношение на това кое е истинското му аз (или по-скоро доминантното такова). В тази връзка, в няколко източника съвсем сериозно е обяснен и един друг много сходен сценарий при който „земната Игра“ е била рекламирана и презентирана пред същества от съвсем различни реалности, които идват на Земята примамени буквално от „лъскавата брошура“ подобно на практиката на различните туристически агенции на планетата. Някои от „туристите“ обаче са останали доста неприятно изненадани от фактическата обстановка и преживявания в човешкото земно тяло и очевидно са се почувствали до голяма степен измамени от „некоректната презентация“. Част от друга група същества наречени AKHU (за които е споменато в „Документите Тера“) пък останали „заклещени на планетата“ въпреки предварителната си увереност, че могат лесно да се справят със „земната игра“, която им била описана като върховното предизвикателство. Сходни „туристически сценарии“, но от по-различен тип има описани от хора, достигнали променено ниво на съзнанието при което са наблюдавали една „странна извънземна реалност“, която обаче всъщност се оказва планетата Земя погледната през очите на извънземни същества, каквито в действителност са били преди да влязат в земното тяло. Не по малък интерес (особено в контекста на статията) представлява и случай, при който индивида е отведен в огромен, почти безкраен "технологичен „кошер“ пълен с инсектоиди, които се държат твърде приятелски и го убеждават, че бъдещето на хората е пряко свързано с това на инсектоидите и го „зарибяват“ да се присъедини и да остане с тях! Тоест, привличането към земната или пък друг тип „Игра“ очевидно е двустранен процес.

Ако подходим исторически към въпроса, не малко източници дават информация, че „мултифункционалната платформа“ наречена „Земя“ не винаги е била „затвор“, а в определен момент е сменила своето основно предназначение и ако използваме компютърни термини е била „хакната“. Точно затова има определени извънземни групи, които имат пряк интерес да възвърнат предишното положение. Те от своя страна набират „доброволци“ от цялата галактика, които симпатизират на каузата им, което от друга страна не им пречи да използват върху тях техники за манипулация доста сходни на тези, асоциирани с „Тъмната страна“, макар оправданието да е, че това се прави за един по-добър свят (което в определена степен е вярно на фона на сегашната ситуация). Истинският тест доколкото това е така, ще се покаже от наличният набор от възможности за преживявания, които индивидите ще имат след една евентуална подобна смяна. Споменатите „интереси“ са разбира се в различни направления, но може би основният е свързан с промяната на хранителния източник, който тази „платформа“ предоставя. За да стане по-ясно, може би най-добрата аналогия би била с изживяването, което изпитвате, когато гледате някой филм! Той е храна за вас, както в преносния, така и в буквалния смисъл на думата! Има жанрове и категории филми, които много харесвате и след които се чувствате наистина „заредени“ и такива, които изобщо не ви харесват или пък са ви безразлични. Точно затова става въпрос. Драмите, които се играят на Земята са хранителен източник за други реалности и очевидно съществува конфликт какво точно ще се „яде“. Този конфликт бива проектиран на по-ниско ниво чрез различните междуизвънземни конфликти. – бел. Alien)

 

 

Откъс от книгата на Труман Кеш „Окото на Ра

Превод и коментари: Alien

 http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/ezoterika/432-2012-10-17-14-23-35.html




Гласувай:
31



1. yotovava - Неудобните „творци“ обаче биват пращани тук от всички краища на галактиката.
30.10.2012 16:17
Както и да го погледнеш, не си ли подчинен на системата, винаги си неудобен.;
А сега да се замислим каква е самата система.
цитирай
2. taidzi - 1. yotovava
30.10.2012 16:26
Системата , както е създадена може да се охарактеризира с две основни думи : оцеляване и приспособяване . Място за творчество почти няма .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441798
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031