Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2012 09:00 - Живот между инкарнациите – програмиращите станции - 1
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9666 Коментари: 9 Гласове:
28

Последна промяна: 19.10.2012 09:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В периода между 3 декември 1995 г. и 7 януари 1996 г. успях да възстановя спомените си относно няколко „междуживотни инцидента“. По този начин научих как бях вкаран в капана на реинкарнационния цикъл на Земята. Впоследствие открих една от най-добре пазените тайни относно извънземната манипулация.
Датата на влизането ми в капана на цикъла на земните въплъщения е преди 12 389 години. Преди това аз бях свободно същество. Под „свободно същество“ имам предвид, че бях духовно същество, което все още не беше вкарано в примката на принудителния земен цикъл на реинкарнации. Аз бях свободен да бъда в тяло или пък извън него по свой собствен избор. Можех да бъда в тяло без нуждата да бъда „заклещен“ в него. Прекарвах повечето от времето си просто бидейки свободно същество без изобщо да имам тяло. Имаше обаче и моменти, когато временно бях поставян в такова посредством станциите за имплантиране. В тези случаи в крайна сметка успявах да се освободя от тялото и да продължа щастливия си път на свободно същество. Както ще видите от следното изложение разликата тук на Земята е, че съществува СИСТЕМА, която създава амнезия и която държи съществото заклещено в един изглеждащ безкраен ЦИКЪЛ от превъплъщения подобен на въртяща се врата.

Свободните същества са невидими за невъоръженото око. Те обаче могат да създават и проектират видима форма на енергия, която може да се види от всеки.
Преди да бъда заклещен на Земята, аз обикалях около тази зона в продължение на хиляди години като влизах в контакт със същества в тела, както от земната раса, така и от извънземни. Например, един ден обикалях около Атлантида, когато забелязах млад мъж и жена да лежат на тревата и да се любуват на океана. Успях да ги подтикна един към друг, така че да започнат полов контакт. Влязох и в двете тела по едно и също време, като усетих удоволствията от секса като трета страна, въпреки че нямах свое собствено тяло.
Разбира се това не беше особено „нравствена“ постъпка от моя страна, но го споменавам, за да илюстрирам факта, че свободните същества не са винаги най-етичните такива. Подобни техни постъпки им носят лоша слава. Понякога дори свободно същество може да убие тялото при досег с него. По този начин свободните същества принуждават тези в тела да измислят всякакви електронни методи за залавяне, за да се предпазят от тази своеобразна напаст. В действителност конфликтът между свободните същества и тези в тела е доста стар и между двете групи се водят войни. Също така бих искал да отбележа и факта, че първоначално всички ние сме били свободни същества преди да влезем в капана на физическата вселена.
Ако някой започне усилена работа свързана с терапия по разкриване на минали животи ще открие много различни видове станции за програмиране. Това са капани за духове, които са проектирани да примамят свободното същество, след което насила да го приковат към тялото. Една обща черта при всички тези преживявания е електрониката. Има много различни видове високотехнологични електронни методи, за да се постигне това. Изглежда че електромагнитите играят ключова роля в този процес. Това, което аз намирам за удивително е, че същества без тела могат ефективно да бъдат контролирани с електроника. Колкото и невероятно да звучи, този феномен е често срещан и всеки един може да си спомни подобни изживявания в миналото.
Дори нещо повече – всички ние сме били от двете страни на уравнението. В смисъл, че сме били жертви на тези имплантиращи техники, но също сме ги и прилагали на други същества. Въпреки претенциите на някои хора, че са „най-големите светци“, всички ние имаме доста шарено минало.
На 3 декември 1995 г. например, успях да открия един инцидент свързан с мен докато още бях свободно същество в космоса. Бях заинтригуван от много голям кораб с форма на диск, така че влязох вътре. Веднага бях избутан от електронно силово поле в малка затворена зона в близост до единия край на кораба. След това бях „всмукан“ в тяло посредством някакъв вид електронен притегателен лъч. След това бях закотвен в тялото чрез серия от електронно-вълнови импулси, които усетих като интензивни електрошокове. Това направо ме порази и след това бях буквално наврян в главата на тялото.
Две високи същества с хилави ръце, крака и вратове и уголемени черепи се приближиха до имплантиращото устройство. Едно от съществата каза (телепатично): „Сега ти си един от нас“. След това тези две същества ме ескортираха – мен и новото ми тяло към контролната кула в центъра на кораба. Корабът бе отворен от вътрешната страна без да има разделящи стени и беше с размера на футболно игрище (но формата му беше кръгла). След това двете същества ме инструктираха как да оперирам с приборите в контролната зала, за да залавям други същества, като ги поставям в тела. На практика аз се превърнах в ловец на свободни същества след като самия аз бях заловен.
При един друг инцидент пътувах из вселената с един приятел, който също беше свободно същество. Това беше наистина забавно, защото е все едно да си на почивка по всяко време и да ставаш свидетел на всевъзможни нови и интересни неща. И едно от най-големите предимства да сме космически туристи бе това, че не трябваше да имаме пари, храна, място за отсядане и т.н. и не трябваше да се прибираме вкъщи в някакво определено време. Приближихме се до една „имплантираща станция“ на планета, която беше хванала моя интерес. Един гол мъж стоеше на един стол между 4 колони. Няколко голи жени стимулираха сексуално мъжкото тяло. Моят добър приятел усещайки надвисналата опасност ме предупреди да не се доближавам до това място. За нещастие аз пренебрегнах неговото предупреждение и влязох в мъжкото тяло, за да усетя сексуалния акт. Точно в този момент някой включи електрониката и ме закотви за тялото. Както по-късно установих по време на изследванията ми относно миналите животи, сексът е един от основните методи за примамване на свободните същества в тела.
При един по-скорошен инцидент като свободно същество в зоната на планетата Земя, работех за една извънземна група – мисля че името й беше нещо звучащо като „теолосианци“ или „телосианци“ (повече информация за различните извънземни раси, за които ще става въпрос по-надолу, може да откриете тук – бел. Alien). Работех на голям кораб с форма на диск, който беше ситуиран над Земята. Моята задача беше да доставям същества, които да бъдат имплантирани в тела. При този инцидент открих кораб на сивите – отново с форма на диск, а неговите обитатели тъкмо бяха отвлекли човешко същество от Земята. Човекът лежеше на масата за изследвания, а високите сиви стояха от двете страни на масата „работейки“ върху отвлечения. Влязох в кораба и наблюдавах техните действия. Изненадващо открих, че тяхното оборудване и процедури за отвличане бяха абсолютно същите тогава, каквито са и днес. При положение, че от времето на този инцидент са минали 15 290 години, това е сериозна индикация, че те имат възможност да пътуват във времето. Не вярвам че методите, технологиите и дейностите им биха останали абсолютно непроменени за период от 15 000 години. Докато сивите бяха доста заети с отвлечения аз обикалях около задната част на главата на един от тях, който стоеше точно до масата (отляво на отвлечения). Влязох в главата на сивия, залепих се към съществото и след това успях да го избутам извън главата му. След това закарах съществото до кораба на телосианците, където го очакваше тялото, в което щеше да се имплантира.
Това човешко тяло беше ниско и набито и беше вързано за един стол. Поставих съществото вътре в главата на тялото след което се дръпнах на дистанция от стола. Успявах да държа съществото вътре в тялото, въпреки че бях на повече от 9 метра от него. Някой пусна „тока“ на електронния стол, който закотви съществото в тялото. След като изживях наново този инцидент почувствах угризения, че съм вкарал този сив в друго тяло против волята му. Въпреки моята ненавист към сивите, това е нещо, което дори аз не бих желал да изживея. Този инцидент също така ми демонстрира, че на този етап от моето съществуване аз имах повече способности без тяло, отколкото с него. Когато успях да изкарам съществото от тялото на сивия, това показа, че съм много по-силен от него. Когато успях да го задържа докато го „инсталираха“ в човешкото тяло, все едно имах много дълга невидима ръка, която ми помагаше в действията ми. Разбира се оттогава съм изгубил тези си способности. Въпреки това считам, че всички ние имаме потенциала да си върнем нашите вродени способности като силни духовни същества. Освен всичко друго, този инцидент ми показа откъде навярно датира конфликта ми със сивите и защо се бях оказал проблем за тях с намесата ми в техните дела.
(Тук е интересно да се отбележи, че един друг изследовател в тази област, който има „лични изживявания със сивите“ – Синтия Кроуел, описва че самите сиви прилагат технология чийто резултат в крайна сметка силно напомня за работата, която авторът на този материал е вършел за телосианците. Чрез тази технология сивите можели буквално да вземат „есенцията“ на един човек и да я прехвърлят в друго тяло, което до този момент е имало свой собствен живот. „Прехвърлената есенция“ изобщо не може да разбере какво се случва, защото получава спомените и програмирането на новото тяло и продължава да живее неговия живот все едно винаги е била в това тяло. Единствените улики могат да представляват странни чувства и сънища, които силно се разминават със спомените и програмирането на „новото“ тяло, чийто бивш обитател е вече изкаран оттам. Нещо повече, Кроуел намеква, че технологията се ползва доста редовно не само върху „човешкото население“, а и за прехвърляне на „души на извънземни“ в тела на хора! Авторката описва, че този вид процедура се ползва и като вид „наказание“ с цел жертвата да бъде напълно объркана относно нейната самоличност. Отделно самата технология или подобна на нея, предоставя безкрайно много възможности за влизане в „земната игра“ по начин, който не е непременно насилствен както в споменатите тук случаи. Някои други източници описват извънземни кораби, в които телата на извънземните се държат в капсули поддържащи живота им, а техните „обитатели“ трансферират своето съзнание в човешки тела и живеят земния си живот без да осъзнават своя произход. Ако приемем, че това е „доброволен“ акт от тяхна страна и целят просто земно изживяване, опциите относно степента и „тайминга“ на осъзнаване на този факт могат да са доста вариативни според самата цел на съществото. Също като интересен момент в тази връзка може да се отбележи, че подобен „трансфер“ много често се прави когато някое тяло претърпи инцидент и изпадне в кома, а след това се събужда като „напълно нов човек“, без разбира се това да означава, че при всички такива случаи е направена такава замяна. – бел. Alien)


3 декември 1995 г. – сесия за възвръщане на спомените

Преди 12 389 г. бях в открития космос като свободно същество в близост до Земята. Гледайки към нея не успях да забележа как една много голяма, черна станция за имплантиране с форма на сфера се приближава към мен, защото вниманието ми беше насочено върху планетата. Невидим електронен притеглящ лъч ме захвана и започна да ме придърпва към една кръгла вдлъбната структура в станцията. Огромната сила на този лъч ме порази и ме накара да се почувствам ужасно. Въпреки способностите ми като свободно същество, не можах да се освободя. Бях вкаран във входа, който всъщност беше тунел в центъра на вдлъбнатата повърхност. След това бях засилен надолу по този дълъг извит тунел към СВЕТЛИНАТА накрая на тунела. Изразът с който бих описал тази имплантационна станция е „всмуквач на души“.
След като тотално бях зашеметен от този енергиен лъч и пуснат през тунела започнах да се чувствам много летаргично. След това се озовах в стаята за имплантиране, в която бях компресиран в женско тяло от много мощен енергиен лъч с БЯЛА СВЕТЛИНА, който ме натика в тялото. Този енергиен лъч беше толкова дразнещ, че исках да крещя. Опитах да се боря, но го направих с тялото си. Точно в този момент осъзнах, че имплантацията е завършена точно защото използвах ТЯЛОТО СИ, за да се боря.
След това, две високи инсектоидни същества, които изглеждаха като богомолки, ме ескортираха до друга част на станцията. Сега вече се озовах в много голяма стая с БЯЛА СВЕТЛИНА. Разходих се безцелно в нея, а около мен имаше други човешки тела обвити в тази гъста подобна на мъгла СВЕТЛИНА. Чрез телепатична хипноза чух много успокояващ хипнотичен глас, който шептеше в главата ми: „Спи. Не се тревожи. Ние ще се погрижим за теб. Не си спомняй. Ти нямаш минало. Няма нужда да си спомняш миналото си. Бъди тук сега. Никакви мисли повече за миналото. Забрави миналото. Премини напред към един нов живот. Ще започнеш нов живот в СВЕТЛИНАТА.“
След като бях напълно внедрен в тялото и тази стая за амнезия с БЯЛА СВЕТЛИНА, два инсектоида ме приближиха и ми казаха, че съм готов да започна новия си живот. Те ме ескортираха до друга голяма отворена част на станцията, която всъщност бе хангар, в който имаше много летящи дискове. Те ме съпроводиха из хангара до рампата на една от чиниите. Доста се изненадах в тази сесия, когато видях че вътрешността на този кораб е като копие на кораба с окото на РА. Единствената разлика е, че при този кораб нямаше трон. След това инсектоидите ме свалиха с този кораб долу на Земята – на Атлантида. Когато се приземихме, слязох по рампата и се озовах отново обвит в мъгла от амнезия от БЯЛА СВЕТЛИНА. Очевидно извънземните могат да създават тази „мъгла“ и в открити пространства.
Една от извънземните богомолки ми каза, че няма да си спомням нищо и че ще започна новия си живот сега. След това те си тръгнаха и ме оставиха „сама“ на хълмовете близо до океана. Започнах да се движа в посока обратна на океана. В крайна сметка ме откриха някакви атланти и решиха, че от мен ще стане отлично жертвоприношение. Озовах се „легнала“ в един храм върху каменен саркофаг. Разрязаха гърдите ми с огромен нож, пиха кръвта ми и изядоха сърцето ми. Това бе същия ритуал за посвещение в „Братството на Змията“, който изживях в Египет над 9000 години по-късно! След това напуснах тялото си и „се явих“ в същата станция за имплантации. След това бях върнат обратно в Атлантида, но този път в утробата на майка, която раждаше бебе – момиче. Този път те не ме имплантираха в тяло на самата станция. Вместо това просто ме програмираха да се върна в Атлантида и да вляза в тялото на бебето по време на раждането. Прекарах остатъка от живота си там. Тази къща, в която бях „родена“ имаше хубав изглед към океана. Израснах в къщата и продължих да живея в нея след като родителите ми починаха. Аз също умрях там и отново се „явих“ в същата станция.
(Организацията на „Братството на Змията“ се свързва най-вече с противоречивата фигура на ЕА/ЕНКИ – главният извънземен генетик проектирал телата на хибридния вид – Homo Sapiens, който в много езотерични и окултни източници е представен и като най-големия застъпник на правата на хората. Редица шумерски летописи описват човешките същества като духовни същества временно пребиваващи във физически тела, а извънземните управници измислят оригинален план как да държат съществата привързани към телата физически и психологически, така че да им служат като робска работна ръка. Докато е все още на власт, ЕА бил посветен на разпространяването на духовно познание сред новосъздадените човешки хибриди. Той бил напълно наясно с желанието на другите извънземни фракции да държат хората в затвор. Въпреки неговите добри намерения ЕА се проваля в опитите си да запази свободата на човешките същества. Неговата фракция позната под името „Братството на Змията“ е победена от другите извънземни фракции. ЕA е прокуден от Земята, а титлата му е сменена от „Принцът на Земята“ на „Принцът на Тъмнината“. Той е представян на хората като „враг на Върховното Същество“ и освен това им се казва, че всичките им беди идват по негова вина. Част от тези събития са описани и в „Документите Тера“. Разбира се по „стар извънземен обичай“ създадения от ЕА орден не е напълно заличен, а чисто и просто променя своите функции, което допълнително може да обърка изследователите в търсенето на отговори. Под негативното извънземно влияние „Братството на Змията“ променя своята форма от сила разпространяваща научно и духовно знание до такава, която придобива известност с духовната си репресия и предателство. Покварата в Братството е особено очевидна около 2000 г. пр. н.е в Египет. Фараоните и жреците са внедрени в Братството като Елит, който да манипулира масите за своя собствена изгода. Функцията на Братството в обществото постепенно еволюира и се появяват различни мистични и окултни школи, които изкривяват духовното познание и ограничават публичния достъп до всяка една истина, която е оцеляла. Започва да се прилага и практиката познанието да се предава само устно, обгърнато от система от символи, която само Елита можел да разбере. – бел. Alien)
На 5 декември 1995 г. открих друг „междуживотен“ инцидент, който показа малко по-различен тип на имплантационната техника. Включил съм съдържанието на цялата сесия тук. Жена ми ме напътстваше по време на цялото преживяване като направихме 4 опита. Ще забележите, че на повърхността излизат нови детайли всеки път когато мина наново през инцидента. Изследователите, които са запознати с техниките по хипноза, може би ще забележат някои от разликите между похватите, които ние използваме и стандартните техники за хипноза.

Откъс от книгата на Труман Кеш „Окото на Ра“
Превод и коментари: Alien


http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/ezoterika/432-2012-10-17-14-23-35.html 



Гласувай:
28



1. анонимен - Как се сдоби с това знание?
19.10.2012 09:20
Как наистина?
цитирай
2. анонимен - Окото на Ра....?
19.10.2012 09:55
Пълна фантасмагория! Сега се пишат какви ли не глупости за пари! Въплъщенията на Душата са сравнително отскоро- последният потоп по времето на Ной. И това важи само за Земните хора, другите от Вселената нямат душа, те се развиват по- пътя на разума. Само човекът се въплъщава многократно, за да учи душата му. Сле4д смърта на извънземните, а те живеят хиляди години, не остава нищо, енергоинформационното им поле се разтваря в планетата им. Но при човека не е така, душата е частичка от Небесният Отец и е безсмъртна.
цитирай
3. анонимен - това може да се случи когато дадено ...
19.10.2012 13:17
това може да се случи когато дадено същество не чува не вижда а иска всичко да знае трябва всеки от нас да е мн вярващ да мисли положително да има търпение да не бърза и по етапно да познае своята същност ....и т.н
цитирай
4. анонимен - Твърде болезнено, твърде опасно е връщането в минали животи - Тан Тан
19.10.2012 15:17
От прочетеното разбирам, че авторът никога не се е връщал в минали животи. Миналите животи са напълно естествени, като настоящия. Човек може да се върне в отделни епизоди на миналия си живот. И всичко това е свързано със Съзнанието и Подсъзнанието. Ако мислите, че всичко минало е записано в Дълговременната ви памет - лъжете се. Записите са в Космическия разум, така наречената Акаша. Въпросът е да се изпадне в резонанс с изживените събития, за да се възвърнат в Съзнанието, за да се осмислят. Това е много опасно. Всеки Човек може да го стори след редица специални упражнения. Но повтарям - твърде опасно е, най-малкото болезнено. И е редно, близък човек да стои до вас по време на връщането Ви.
цитирай
5. анонимен - Тук, там и навсякъде е пълна &quo...
19.10.2012 16:17
Тук, там и навсякъде е пълна "скука"...Работното време не свършва. Дънов казваше някъде, че работата ПОСЛЕ е без прекъсване....и дано е по вътрешно убеждение.
цитирай
6. diadokolio - Нямам тази опитност!
19.10.2012 19:28
Добра да е вечерта Ви,
Благодаря Ви, за интересната тема!
Бях притеснен през 1997г., но събрал литература, камъни и каменни плочи, за да експериментирам.
Не, не съм се връщал в минали животи, а само до 18-та си година, за да припомня на тялото си здравето, което исках да се възстанови.
Внимание!!!
Първо си осигурете връщането, а после пристъпете към процедурите!
Да, навярно ще ме отпратите към поредната откачалка, така да е???
Сега съм щастлив дядо на 4 внука, а щях да пропусна тази радост.
Търсете Вашите възможности, те са неограничени!
Приятна и отморяваща вечер!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
7. watchtowerman - Тривиален случай на сводничество:
19.10.2012 21:24
"един ден обикалях около Атлантида, когато забелязах млад мъж и жена да лежат на тревата и да се любуват на океана. Успях да ги подтикна един към друг, така че да започнат полов контакт."

Според наказателния кодекс чл. 155 сводничеството се наказва с лишаване от свобода до 3 години и глоба от 1000 до 3000 лева.

taidzi, като рекламираш сводничеството на този човек ти ставаш съучастник в сводничеството. За да си нямаш неприятности с прокурора и Наказателния Кодекс добре ще е да си изтриеш поста за подвизите на реинкарнирания сводник.
цитирай
8. raders - Буйна фантазия, наистина )))))
19.10.2012 23:00
Буйна фантазия, наистина )))))
цитирай
9. veilet - Прекалено фантагористично ми прозвуча...
20.10.2012 06:22
Прекалено фантагористично ми прозвуча гореописаното. Нищо лошо, но далеч от реалността. Колкото до резонанса с изживени събития "анонимен", не съм съгласна, че едните специални наречени от Вас упражнения са възможни за приложение от всеки човек. Той трябва да притежава умението да настрои дейността на мозъчните си вълни на определена вибрационна честота. И да, наистина е опасно, тук сте абсолютно прав!!! Моят поздрав!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1440861
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031