Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2011 07:20 - Опит за преврат - бунтът на роботите (10)
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3999 Коментари: 2 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Може да стане още по-лошо, ако Висшият Аз действа от една от нефизическите честоти, все още доминирани от Луциферното съзнание. В такива случаи имате един заблуден нисш Аз и заблуден Висш Аз. Има също така и непосредствени превъплъщения на Луциферното съзнание. Погледнете назад в историята и в днешния свят и ще видите много подобни примери. Липсата на равновесие на Земята, нейната плътност и потиснатият или дисбалансиран поток кундалини правят връзката и общуването между Висшия и нисшия Аз много по-трудно по време на превъплъщението. С отслабващото влияние на "контрола на мисията" нисшият Аз попада под властта на информацията от очите и ушите. Ако Луцифер е в състояние да манипулира тази информация и да пълни човешкия ум с негативни мисловни модели, то следва, че той би могъл да насърчава човечеството да действа по начини, които генерират още повече отрицателна енергия в океана на съзнанието, в който съществуваме. Повечето отрицателна енергия увеличава силата на Луциферното съзнание. Ние можем да почувстваме тези енергии, когато срещнем някой човек и кажем: "Ей, тоя направо ме разтресе." Или да речем, влизаме в някаква къща и възкликваме: "Не ми харесва тук  - зловещо е." В такива моменти ние чувстваме нефизическата енергия, генерирана от някой човек или от други в миналото. Това, което наричаме атмосфера, всъщност е енергията, отрицателна или положителна, генерирана от хората или от нематериални същества. Атмосферата, която описваме на футболен мач, например, е съставена от енергиите, генерирани от тълпата.
  От края на Атлантида липсата на равновесие се подхранва както от мисловните модели, предавани от Луциферното съзнание, така и от отрицателните енергии, генерирани от човечеството. В резултат Земята е изложена на ужасно сериозна негативна липса на равновесие, която е довела света до днешното му състояние. Луцифер се опитвал да контролира информацията и мисловните модели на плътното физическо ниво до такава степен, че който и да се преродял на Земята, бивал изложен на тези модели и на влиянието на хората, които вече били засегнати от тях. Един прост пример за това може да се открие в контролираните или силно повлияни от мисловните модели на Луцифер родители, които втълпяват на децата си да мислят по същия начин. След като контролът върху човешкия ум бил установен на колективно ниво, всяко следващо поколение било подлагано на натиска да се
подчинява на този начин на мислене.
   Както отбелязах, всеки вид притежава колективен разум, ниво, с което са свързани всички умове при превъплъщението. Демонстрирано е, че когато определен брой индивиди от даден вид се научи да прави нещо ново, внезапно и други членове от същия вид се оказват в състояние да правят същото нещо, без да им е било показано как. Така нареченият "синдром на стотната маймуна представлява колективният разум в действие. След като достатъчен брой отделни умове започнат да мислят по определен начин, техните мисловни модели стават достатъчно силни в колективния разум, за да могат и други индивиди да имат достъп до тази информация. Така действа Синдромът на стотната маймуна. След като в продължение на векове Луцифер е предавал мисловни модели на колективния разум и е използвал милиарди плътни физически тела за тази цел, не е трудно да се разбере как са възникнали илюзиите и погрешните разбирания на човечеството и защо са толкова силни.
  Онези, които дошли на Земята, трябвало да изпълнят три задачи, за да възстановят хармонията. Първата била да създадат временна енергийна мрежа на планетата, която да замени унищожената по времето на Атлантида; втората била да възстановят и отворят отново енергийната система на Атлантида в подходящия момент и да събудят отново спрените енергии преди еволюционния скок на Земята, който ще се извърши по време на преминаването на фотонния лъч; и третата била да предоставят на хората колкото е възможно повече информация, за да им
помогнат да си спомнят кои са в действителност и какво са дошли да направят. На висшите Аз-ове на човечеството им било трудно да общуват с него. Този проблем можел да бъде избегнат до известна степен като се използвали онези, които били запазили здрава връзка, за да пренесат информацията директно до това плътно физическо ниво. А всеки, който променял своя начин на мислене благодарение на тази информация, започвал да изпраща в колективния разум мисловни модели, които оспорвали доминирането на Луцифер.
  Тези усилия се затруднявали от спадането на честотите и от естеството на дисбаланса, на който били изложени. На тази честота царели отрицателни емоции и душевни състояния, определяни от общественото положение и строгостта, с каквито тези развити доброволци никога преди не се били сблъсквали пряко. Ако персоналът искал да е в състояние да изпълнява ролята си при поколенията от края на XX век, той трябвало да е овладял до голяма степен емоциите, изкушенията, илюзиите и страховете, преобладаващи на Земята. В противен случай те не биха могли да
извършат необходимото и преходният период би бил още по-травмиращ и труден от очакванията. Тези същества не само се прераждали, за да предават информацията и да работят върху енергийната мрежа, но те трябвало да бъдат подложени на живот, който щял да им донесе някои много неприятни преживявания. Само по този начин те можели да се научат да ги преодоляват. Понякога имали животи, през които работели изключително върху енергийната система и върху разпространяването на информацията; друг път животът им бил предназначен главно да преживеят отрицателни емоции и да ги преодолеят. Повечето от животите им били комбинация от двете.




Гласувай:
23



1. bven - Повечето отрицателна енергия увеличава силата на Луциферното съзнание!
13.05.2011 20:53
Нека всички прочетат това и се замислят! После да питат и разсъждават.
Хубава вечер, taidzi! Уроците продължават и всеки ги учи както иска!:)))
цитирай
2. taidzi - 1. bven
13.05.2011 22:34
Надявам се да има замисляне, bven . Уроците са на разположение на всеки , който прояви нужен интерес . Хубава вечер и до скоро :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441748
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031