Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2011 07:22 - ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ - БУНТЪТ НА РОБОТИТЕ (7)
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3871 Коментари: 4 Гласове:
129

Последна промяна: 06.05.2011 07:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След превъртането на хармоничния "ключ" в края на епохата на Атлантида, загубилите баланса си атлантиди вече не разполагали със силата да унищожават всичко. Скоростта на вибриране намаляла, а плътността на планетата се увеличила. Дължините на вълните на съзнанието на Земята намалявали и тя се откъсвала от могъщата връзка с висшите нива на съществуване. С всяко спадане степента на разбиране, познания и мъдрост на човешката раса също намалявала. Това според мен се има предвид под "грехопадението". Това е пропадането на честотите на познанието и мъдростта в по-плътна материя. Докато падението продължавало, човечеството "забравило" за Атлантида, защото, от гледна точка на съзнанието, ние се отдалечаваме все повече и повече от честотата, на която се е случило всичко това. С днешното повишаване на честотите ние ще си припомняме все повече и повече за Атлантида, а падението ще се обърне в обратна посока и кундалини и другите енергии на Земята отново ще бъдат освободени. 
Поведението на Атлантидите и усилията на Луциферното съзнание засегнали енергийното поле на Земята до такава степен, че Атлантида потънала на няколко етапа след колосални земетресения, вулкани и грамадни океански вълни. Напълно е възможно поне последните катаклизми да са били причинени от ребалансиращият лъч, преминаващ през Земята, който ще обясня по-пълно по-нататък. Ефектът от този "фотонен лъч", както го наричат някои, е да се ребалансират енергийните полета. Ако дадено енергийно поле е загубило баланса си из основи, ребалансиращият процес може да породи изумителни физически и душевни последици. Сигурен съм, че е избухнала някакъв вид ядрена война и че по време на унищожението на Атлантида Земята е била ударена от огромно парче от отломки, вероятно част от останките от Малбек. Енергиите са електромагнитни и различните енергийни полета се привличат или отблъскват едно друго. При тези обстоятелства подобните се привличат. Така че, ако енергийното поле на Земята преминава през силно отрицателна фаза, по-вероятно е да привлече към себе си други отрицателни полета - подобно на отломките, препускащи около галактиката. Струва ми се, че от планетите поне Луната и Венера са "предприели обиколка", преди да започнат да се движат по настоящите си орбити. Това очевидно ще е причинило фантастични катаклизми, докато те са разстройвали баланса в енергийните полета на други планети и звездни системи. Тази поредица от невероятни геологически събития, протекли на няколко ясно разграничени етапа и породени несъмнено от многобройни причини, сложила край на цивилизацията, наречена Атлантида. Изследователите са открили доказателство за разместване на пластовете в Андите на височина 3000 метра, станало преди около десет хиляди години. Причината била, че през тези периоди цялата планинска верига се извисила над повърхността на Земята. Магнитните полюси се завъртели, а Земята се наклонила към оста си. В резултат невероятно огромна океанска вълна заляла цялата планета. Гигантският кристал в центъра на енергийната система на Атлантида се загубил под океана и може би така се породило странното явление, познато като Бермудски триъгълник. Може би от време на време се отваряла някаква врата, водеща от едно измерение в друго. Другите планети от тази Слънчева система, които били силно дисбалансирани, преминали през същите катаклизми и върху едно обширно пространство настъпил пълен хаос. Струва ми се, че Земята по някакъв начин излязла от строя на вселенската енергийна мрежа. 
Отслабването на енергийните точки и вибрационното "падение" впримчило съзнанието на Атлантида в честотите на Земята и мнозина, които можели да избягат, избрали по различни причини да останат и да продължат делото. За да направят това, те трябвало да започнат цикъла на превъплъщаване от нефизическите честоти на Земята в човешки облик. Този процес включвал доброволци, които все още следвали основната линия на поведение, и онези, които били отклонени от Луциферното съзнание или били проявления на това съзнание. Други доброволци не могли да издържат на намаляващите честоти и напуснали, преди да е станало твърде късно. Вибрациите и атмосферата на Земята станали много по-плътни и борбата между светлината и мрака щяла да намери други изражения. Не съм сигурен точно защо, но от този момент нататък присъствието на извънземните на Земята, било то отрицателно или положително, щяло да приеме друг облик. По-голяма част от тяхното влияние се разпространявала, като се въздействало върху човешкото съзнание чрез насаждането на идеи, вярвания и мисловни модели. Аз наистина вярвам, че те все още идват в своите космически кораби, за да наблюдават, подкрепят или манипулират в зависимост от тяхната натура, но това се е вършело по много по-недоловими начини и е много по- различно от епохата на Атлантида и преди нея. От края на Атлантида онези, които продължили да работят за еволюцията на планетата и човечеството, се прераждали, за да разпространяват духовните истини и да подготвят света за днешното велико време на промяна. Както се казваше в предаденото от медиума съобщение: 
"За много от вас Земята не е вашият роден еволюционен дом. Много от вас са дошли на тази планета от други сфери на еволюцията. Мисля, че някои ваши автори ги наричат "звездни деца" и това е един доста добър израз. По времето на Атлантида на вашата планета дошли по-развити същества и ви се показали. Това бил най-големият импулс за донасянето на познанието в Атлантида, което спомогнало за израстването й в цивилизация такава, каквато била. Новото познание било донесено в тази система от вселенски източници от високо развити духове, които носели знанието на тази планета. И вие ще си го върнете по същество."




Гласувай:
382



1. savremennik - В древността важните храмове и с...
06.05.2011 15:59
В древността важните храмове и светилища са издигани във внимателно подбрани селища. При свързването им се разбира, че има мрежовидна карта за тяхното разположение.
цитирай
2. taidzi - 1. savremennik
06.05.2011 17:06
Древните са разбирали много по-добре от сегашните хора за енергийните точки на Земята.
цитирай
3. taidzi - най после това което чета се влива ...
06.05.2011 20:56
анонимен написа:
най после това което чета се влива директно в сърцето ми и душата благодаря очаквам седващите вливания

Коментарът ще се изтрие след малко , благодаря анонимен . Ще има и още :)
цитирай
4. anonimen65 - oh ama sum
07.05.2011 17:36
ne poslednite 6 postinga,a 7 sa balsam za dushata i surtseto mi
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444602
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930