Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2011 07:48 - Матрица V – търсене на духа Том I - 90
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3296 Коментари: 4 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Библиотеката на фокус 27

 

Разказвал съм ви за тази библиотека – сега тук включвам илюстрации въз основа на това, което съм виждал при посещенията си там. Горната илюстрация е поглед към Библиотеката отгоре. Лавиците за книгите са огромни. При влизане в библиотеката тази секция ви се пада отляво. Можете да се ровите по рафтовете, но това не е необходимо. Едно лице в библиотеката ми каза, че е достатъчно само да си помислите за това какво искате и то ще се появи в ръцете ви. Аз последвах инструкциите му и предметите се появяваха изумително лесно. След като приключите с книгата тя се връща на мястото си веднага щом мисълта ви я освободи.

Беше ми поставен въпрос има ли в библиотеката компютри и DVD.

Тъй като компютрите са популярни от 10-15 години спрямо хиляди години инкарнационно време на Земята, те не са заели все още мястото на книгите, които се използват от хиляди години. DVD-та пък се използват в трета плътност още по-отскоро. Само с помощта на волята си вие лесно можете да си направите компютърен терминал и сами – аз имам такъв в моя дом във фокус 27, който използвам – създадох си го по времето, когато бях в института на Монро. Виждам обаче, че съм се придвижил отвъд това, тъй като има друга секция в Библиотеката, която е още по-впечатляваща от лавиците с книгите.

Можете да получавате и пакети с информация (подобен пакет Монро нарече с термина „Роут”), които съдържат всякакви аспекти на данните – практически, емоционален и сензорен. Това е далеч по-напреднал начин за получаване на информация и именно това е начинът, по който се извършва предаването на информация във висшите плътности. Когато посетите Библиотеката ще знаете дали сте готови да получавате информация по този начин. Този е най-добрият начин за получаване на информация от Събудените Финални Инкарнации, но това не означава, че те не сканират и книгите – за разнообразие. Стаите, които виждате отдясно при влизането си в Библиотеката са нещо като стаи за лекции/класни стаи. Групите могат да се срещат там и да дискутират каквото искат. Освен това там можете да намерите и открити лекции на най-различни теми. Когато корицата на Матрицата 5 беше завършена, рисунката й се появи на една стена в Библиотеката със златен отблясък около нея, както е показано на рисунката. Казаха ми, че някои Висши Аз са я поставили в Библиотеката поради важността на рисунката и нужните ключове, които мнозина ще намерят там. Те много се радвали, че намират тази рисунка на трета и четвърта плътности заедно с текста.

След публикуването на Матрицата 5, под картината на стената се появил рафт, на който винаги имало копие от книгата. Ако някой вземе копието – се появява друго. Щом копието бъде отново върнато на рафта, там отново остава само едно копие. Винаги има само едно копие – това е интересно явление, което се случва в зоната на Парка. Никога не липсват книги и щом бъде взета една, на мястото й се появява друга. Виждал съм това да се случва и извън Библиотеката.

Библиотеката е ОГРОМНА. Преминете през арката от дясната страна на рафта с Матрицата 5 и ще видите още и още книги. На втората рисунка е показана една инкарнация, която върви между рафтовете и така придобивате представа за огромността на библиотеката. Повечето от хората на ниво 27 носят свободно спускащи се роби – не толкова плътни по тялото, както бяха показани във филма „Да защитиш живота си”, но и не много по-надути. Много са удобни. Тези две рисунки ще ви дадат представа как изглежда Библиотеката и какво да очаквате, когато пристигнете там.

Край на първи том.

 

 

* * *

 

От преводача:

Скъпи приятели,

Това беше краят на основното повествувание в първия том на Матрицата 5. Останалата част от него се състои от въпроси на читатели и отговори от автора. Те са не по-малко интересни, но реших първо да преминем през основния материал, даден от автора в трите тома, а след това да се запознаем с тези въпроси и отговори и с наблюденията и коментара на автора над текущи световни събития.

Междувременно на онези от вас, които се нуждаят от още информация от категорията „материал за напреднали”, горещо препоръчвам и написаното от  Орис – постепенно ще ви предоставим максимална част от книгите и лекциите му, които допълват и разширяват материала от Матрицата по наистина впечатляващ начин. Съвсем скоро ще имате възможност да се запознаете и с новото учение, свалено от Орис от Будхичния план, до който твърде малко духовни изследователи имат достъп. Усвояването на това ново учение ще даде възможност на всеки, който е готов за него, да осъществи своя индивидуален квантов скок и така да помогне и на останалите. Дори само прочитането на материал от такова високо ниво (иначе казано – влизането в резонанс с толкова висока честота) променя в положителен смисъл аурата на читателите – ще видите снимки на аурата на хора преди и след прочитането дори само на част от книгите му.

Монро и авторът на Матрицата дават по-скоро обща информация за нивата на Астрала – Орис ще ви предложи пълно и подробно изследване на целия Астрал – от „ада” до най-висшите светове. Това ще помогне на всеки, който се интересува от тази тема, да придобие пълна представа за Астрала и да се ориентира в него максимално добре. Първите две книги, които са вече на разположение на читателите както в електронен вид, така и под формата на книги, са „Душата и космоса” и „Хора и нехора” (читателите на Матрицата знаят много добре за какво става дума, но сега ще получат допълнителна информация на тази тема, както и конкретни напътствия, които могат да бъдат прилагани от тях в ежедневието).

Информацията от Матрицата 5 и информацията, свалена за нас от Орис може да се определи само с една дума – уникална. Единственото ми желание е да я предоставя на максимален брой от вас, за да се възползвате от нея. Ако желаете да ми съдействате – запознайте и други свои приятели с нея.

И така, преминаваме към втори том от трилогията Матрицата 5.

 

emi_manolova@mail.bg





Гласувай:
7



1. taidzi - Налага се да дам пояснение за вси...
19.04.2011 11:30
Налага се да дам пояснение за всички , които следят Матрицата 5 - следващите части 2 и 3 са в блога ми , но от миналата година, началото им ще намерите тук : http://taidzi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/08/20/matricatav-kliuchyt-za-zavyrshvane.593793
цитирай
2. bven - Аз искам да допълня, че книгите на Орис (Сергей Цвельов) са дадени в библиотека Спиралата
19.04.2011 20:57
и също допринасят за изясняване на картината!
Хубава вечер!:)
цитирай
3. taidzi - 2. bven
19.04.2011 21:05
Bven - както вече съм свикнал - даваш нужната за надграждане литература и ти благодаря за услугата :)
Хубава вечер и до нови срещи с полезни книги :)
цитирай
4. анонимен - check backlinks backlink service
27.10.2011 23:23
hi dee hi taidzi.blog.bg blogger found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramtically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer mit service online seo <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> how to get backlinks Take care. Jay
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441722
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031