Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2011 09:20 - Матрица V – търсене на духа Том I - 69
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1355 Коментари: 0 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
МакКартизмът сега се връща като МакБушизъм

 

Видях едно изказване, че в Америка има свобода на словото, но съществуват последствия от тази свобода. Така погледнато то всеки има свобода на словото, защото всеки навсякъде може да каже нещо ВЕДНЪЖ.

ТОВА, обаче, НЕ Е “свобода на словото”. Точно както МакКартизмът сега се връща като МакБушизъм.

Тази манипулация от страна на Играта е част от завръщането на Орион. Земята ще стане доминирана от женския пол и фашистка (точно както Минтака). Използват се страха, вината и какво ли не, за да бъде наложен конформизъм. Тези са истинските анти-Американци. Онези, които се опъват на тази система са инкарнациите с Висш Аз (любимците никога не се опъват на системата докато са подслонени и напоени), които искат да преживеят сблъсък с Играта. Те имат много кураж, но ИСТИНСКИЯТ кураж е отличителна черта на Напредналите Висши Аз. Става дума за куража да бъдеш индивид. Моят Път не е да контролирам Играта, а да посочвам сегменти от нея, за да знаете какво става и как работят опитите за манипулиране. Можете да вземате решенията си въз основа на това, което знаете. Щом узнаете, вярвате или не, решенията, взети от вас ще бъдат основани на Пътя, който вашият висш Аз е избрал. Направете това, което чувствате, че трябва да направите ВИЕ. Спомняйте си вселенските закони и преживявайте каквото желаете.

 

9/11. Циркът на медиите

 

Събитията на тази дата показаха, че е бил разигран жокерът на войната. При толкова много загинали няма да видите американците да седнат и оставят това да мине. На това ще се гледа като на нещо по-лошо от Пърл Харбър. Най-после имаме действия. Инкарнациите от по-ниските нива ще скърбят за физическите смърти и ще планират “отмъщение”. Много Напредналите ще наблюдават тези събития – сега е време за наблюдение и има МНОГО за гледане.

 

Вчера, една година след събитието, медиите пак се потопиха в “горките ние”. Показваха жена с тъжно лице, която 25 минути седи и не прави нищо заради събитието. На каналите, които не излъчват новини, настроението беше по-добро. Беше по-добре да се гледат другите глупости, вместо изпълнените със самосъжаление новини. От каналите за новини към зрителите по електронен начин непрекъснато се подава под-прагова скръб. Когато сменях каналите и минах пак на новините, можах физически да почувствам този емоционален заряд.

Играта много обича да излъчва такива неща, когато става нещо, на което тя не иска да обърнете внимание. От моя гледна точка водещата история трябваше да бъде новата “луна”, която се установи в орбита около Земята. Опитват се да скрият това истинско събитие от масовата публика. Вместо това се опитват да изстискат от хората омраза срещу враговете  - истинските и/или инженираните/въображаемите. Искат война с Ирак. Ще направят всичко възможно, за да има война с Ирак. Ако играете в Играта, ще изиграете своята роля, за да помогнете на тази война и т.н. Ако сте настроени да наблюдавате, ще забележите (според това доколко напреднал сте), как Играта обхваща играчите и ги манипулира, за да изпълняват нейната воля. Ако не получават подкрепата, която искат, ще предизвикат сериозни неприятности тук.

 

В офиса, където работя, само една колежка се хваща на тези патриотични глупости. Тя караше всеки от останалите на 11 септември да носи червено, бяло и синьо. При което само тя дойде облечена така. Аз носех лилава риза. През деня няколко колеги се оплакаха, че така манипулират и контролират населението. Статията в днешния вестник беше “Америка ридае”. Трябваше да пише: “Някои американци, които са напълно контролирани от тялото си, плачат като бебета”. САМО човек, контролиран от тялото си и играч в Играта, ще се хване на тази мелодрама, особено като се има предвид, че причините за случилото се не произхождат от мястото, от което някои искат да вярвате, че произхождат. Вчера по новините обявиха, че на мястото ще бъде направен “вечен огън” – става както с Даяна и Кенеди. Онези, които вярват на официално съобщаваното, се губят в мъглата на заблудите. Тук има много опит и преживявания. Опитвайте се да гледате в дълбочина на събитията, които стават.

 

Трето действие на Събитието

 

Второ действие е приближаването на войната. Трето действие  ще бъде последица от Второ. Тези хора доказаха, че ще отговорят на огъня с огън, но Събитието трябва да продължи. Интересното ще бъде, ако се покажат извънземните и се разиграе жокерът  Извънземни, който да надмогне жокера  на войната.

 

Жокер – Трета световна война

 

Гледайки новините (помнете, че “новините” не винаги означава “истината”) човек би могъл да помисли, че диктаторът Буш води света към нещо като трета световна война. Това е един от няколкото жокера, които Играта ще разиграе по пътя към финалните етапи и Края на Играта. Мнозина смятат, че именно това е жокерът, който ще бъде разигран. Не разчитайте на това – това Е жокер, към който има няколко възможности.

 

Начинът, по който хората биват насочвани към определено решение, което някои искат да бъде взето е схемата проблем->реакция->решение. Буш използва изкуствено създадена група “терористи” като проблем. Казва ви, че войната е единствения начин да се реши този проблем и, разбира се, да бъдат защитени илюзорните ви свободи. Използва се драма от висша класа за създаването на проблема (напр. 9/11) защото без нещо подобно американците се задействат бавно. Събитията в Пърл Харбър, например, бяха допуснати да се случат, за да бъде въвлечена Америка във втората световна война. Да, това можеше да бъде предотвратено.

 

Общественото мнение в Европа било “не на войната, ако няма инструкции от САЩ” – ТОВА показва къде Играта и полярностите искат да отиде Земята. Европейците вече не гледат за решения към своите национални правителства, а към планираното световно правителство. Ето какво искат полярностите от хората. Посоката, в която се движи Играта е Едно световно правителство. Всички тези глупости за “терористи” са само, за да се използва страха така, че всеки да отдаде своята сила.

 

Ако наистина се разиграе картата Трета световна война,  ще трябва да решите какво ще направите ВИЕ. Ще играете ли Играта като размахвате флагове, проклинате инженираните врагове и искате всеки да е побеснял срещу тези хора? Ако направите това, то ще бъде вашия урок, който трябва да научите в текущата си инкарнация. Аз самият ще стоя на пътя на баланса и ще бъда неутрален. Няма да подкрепям никого, независимо на чия страна е. Ще наблюдавам, ще си водя бележки и ще гледам Играта в действие. Не карам никого да прави това, което бих направил аз. Карам обаче всекиго да прави това, което той чувства, че трябва да направи. Бих ви посъветвал да не реагирате безмозъчно. Но ако четете материалите на Матрицата 5 сигурно сте отвъд това. Мислете преди да действате.НЕ реагирайте. Наблюдавай те и се учете, докато все още можете.




Гласувай:
14



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444084
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930