Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2011 08:02 - Матрица V – търсене на духа Том I - 67
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2387 Коментари: 4 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тероризмът и Играта

 

Една малцинствена група в дадена страна решава, че не иска да се подчинява на правилата в своята “майчина” страна и се заема с действия, насочени към разрушаване на икономиката и контрола в тази страна. Малки групи се заемат с насилствени действия предимно под прикритието на ръководени от мрака въстанически нападения срещу редовните военни (правителствени сили и срещу хората /мнозинството), които искат да останат част от “майчината” си страна. Насилието води до още насилие. Бунтовниците евентуално успяват да надмогнат силите в своята “майчина” страна с помощта на чужденци.

 

Такива малки групи в днешно време биха били наречени терористи. Тяхната страна е била формирана въз основа на тероризъм и днес е известна като САЩ. В училищата преподават, че подобни дейности са нещо добро. Какво правят хората, които идват на власт посредством подобни методи? Щом дойдат на власт, те ги обявяват за незаконни.

Сега Америка казва на всеки какво трябва и какво не трябва да прави и използва заплахи, за да държи другите под контрол. Защо Америка и Британското правителство се опитват да управляват всички останали?

 Британските кралски величия представляват интересите на някои от влечугоподобните интереси на Земята, както и американското правителство и най-вече британското семейство (настоящото). Помнете, империята Орион планира да се завърне.

Те обичат да използват думата “терорист”, защото са открили, че тя натиска бутоните на повечето хора и ги кара да се страхуват. Самите правителства насърчават “терористичните” действия. Американците също са манипулирани от Играта да следват илюзиите, които техният настоящ, не-избран президент създава за тях. За Играта беше от съществено значение Буш да стане президент – ако не избран, то назначен. Това стана. Тези събития са част от Играта в пълен ход. НИЩО не можете да направите, за да спрете тези събития.

 

Като събудена финална инкарнация, аз наблюдавам. Мога да посоча аспектите на Играта (и го правя), но се с цел да я променя/да й отправям предизвикателства. Правя това с образователна цел.

 

При другите нива на инкарнации участието в полза на и против Играта ще продължи до края на Играта.

 

Играта ТРЯБВА да продължи своя ход.

 

Ако се опитате да я спрете, няма да успеете, но преживяванията, които ще спечелите като работите за целите на  онези, които се стараят да променят Играта, ще бъдат безценни за ВАС и за ВАШИЯ път. Проблем възниква, когато другите се опитат да превърнат своя Път във ВАШ Път. Вие ЩЕ се научите да не правите това и ще го научите с подходящата за ВАС скорост и в подходящото за ВАС време.

 

Целта, поради която аз посочвам механиката на Играта, е да ви дам възможност да наблюдавате и разберете ЧАСТ от тази механика/манипулации. Вашето “спасение” лежи в цялостното излизане от Играта.

 

Защо американското правителство вика “Вълк! Вълк!”

 

След 11 септември американското правителство почти редовно отправя предупреждения за евентуално нападение. При все това, НИЩО не се случва. Защо правителството, което живее в параноичен стремеж за “сигурност” има чувството, че трябва да прави това? Защо правителството, което избягва позитивно общуване с извънземните, разпространява подобни празни предупреждения в стил Чикън Литъл, които викали “небесата падат”?

 

Правителството е наясно със своята роля в Играта. Този аспект от нея (днес) има общо с превръщането на Американците в по-малко чувствителни. Те знаят, че ако непрекъснато предупреждават, но нищо не се случва, накрая хората ще спрат да обръщат внимание на предупрежденията за “Вълка”. Защо? Защото когато се случи следващо Събитие, което не е планирано от правителството, както беше на 11 септември, хората ще бъдат сварени толкова неподготвени, че ще се получи страхотен банкет за съществата от ниския астрал, които обожават вибрациите на страха. Което е по-важно, те знаят, че хората, обзети от страх, ще бъда готови на всичко и ще се подчинят на всяко нареждане на правителството, за да получат онова, което е необходимо за премахването на страха.

 

Империята Орион и Тъмната полярност са включени във всичко това. Тъй като сега на Земята има много любимци, и като прибавите към тях и онези с Висш Аз, които са от ниските нива от гледна точка на тяхното развитие,  както и тези от средните и от ниските-до-средни нива на напредък, страхът ще се превърне в емоцията на времето, както е сега, но тя ТОЛКОВА ще преобладава, че ще управлява техния живот. Това е планирано и това е в ход.

 

Важно е Много Напредналите и Инкарнациите от най-висшите нива да осъзнаят това. Според ВАШИЯ Път, вие ще вземете решенията, необходими за вас и ВАШИТЕ преживявания. Надеждата ми е да сте по-добре подготвени за тактиката на Играта, за да вземете по-добри решения.

 

Осама Бин Ладен

 

Защо не се направи нещо във връзка със ситуациите, за които е отговорен? НЕ той е човекът, върху който трябва да съсредоточат вниманието си хората, независимо от това, което иска от тях Правителството (стар трик на фокусниците). Описват Осама като изключително богат. Добре, нима носи всичките си пари със себе си? Разбира се, че не. СЛЕДОВАТЕЛНО, къде СА парите, които той използва, за да финансира това, за което е отговорен? Вероятно в няколко банки.

 

ЗАЩО никое правителство не потърси държавите, в които се намират тези банки? Ясно е, че ако спрат финансите му, той, или който и друг, ще нададе вик на недоволство.

 

ЗАЩО бяха обучени петимата (според новините) Араби като пилоти на тези огромни самолети, които пилотираха така, че да се разбият? Не можете да сте чужденец и въпреки това да отидете в тези училища и да си играете игрите. Трябва да имате финансова подкрепа (банки) и подкрепа на чужди правителства. Това трябва да е страна, която на пръв поглед е много приятелски настроена към САЩ, а не някоя страна като Ирак, Иран, Либия и т.н.

 

Защо правителството не се справи с престъпните банки и не спре финансите на терористичните организации? Това са някои от въпросите, които правителството НЕ иска да задавате. Но в такъв случай това трябва да означава, че правителството също има някакво участие? БИНГО! Сега вече разбирате защо им трябват толкова много любимци и Инкарнации от ниски нива наоколо.

 



Гласувай:
12



1. rebellion - 11-09-2001
27.03.2011 09:13
Ето и някои от фактите, използвани за защита на тезата, че нещата не са такива, каквито ни ги предават правителството на САЩ и администрацията на Джордж Буш:

- множестовто експлозии, освен тези при сблъсъците на самолетите със сградите, включително ясно забележимите верижни експлозии при сриването на сградите.
- ракетата, изтреляна от единия самолет при сблъсъка му с един от "близнаците".
- начина на падане на кулите, който е поразително сходен с този, който се наблюдавана при контролирано разрушаване на сгради.
- недостоверното посочване на "терористите", отвлекли самолета, както и факта, че почти половината от тях са ЖИВИ!
- присъствието на много по-стари и по-слаби като конструкция сгради, които са горяли 4-5 пъти по-дълго и не са се сринали. Абсолютни доказателства от физиката за абсурдността на твърдението, че кулите са се сринали поради пожара.
- липсата на останки от самолетита, разбил се в Пентагона.
- явно несъответсвие между щетите, нанесени на Пентагона и щетите, които би нанесъл един Боинг.
- анализ на всички намерени части от "боинга" и доказване несъответсвието им с оригинални такива.
- абсолютната глупост на историята, която ни поднасят за четвъртия "самолет", разбил се в Пенсилвания.
- нелепостта на твърденията, че 7 от 8 черни кутии са били разбити.
- официалните доклади за аутопсиите на останалото след катастрофите не споменават никъде терористите.

Вълк , вълк ! А овцата пита вълка къде е кошарата на практика !
цитирай
2. karambol5 - И още доста несъответствия, като ...
27.03.2011 10:25
И още доста несъответствия , като съборената в съседство до близнаците сграда .................и още и още
цитирай
3. taidzi - 1. rebellion , 2. karambol5
27.03.2011 10:39
Споделям като вас виждането и фактите , които изтъквате в коментарите. Остава обаче заблудата , която се пропагандира от официалните правителствени източници . А защо има такава благоприятна почва вие знаете :)
цитирай
4. karambol5 - Моето мнение е, че все повече хора си ...
27.03.2011 10:49
Моето мнение е ,че все повече хора си дават сметка ,че ги заблуждават .Това не може да продължи вечно !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444562
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930