Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2011 07:38 - Матрица V – търсене на духа Том I - 64
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1547 Коментари: 1 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Краят на Играта и Висшите Аз с едновременни инкарнации

 

Този времеви период е уникален от разрушаването на Атлантида насам. Разполагаме с възможности за незабавни глобални комуникации, електроника известна и неизвестна (на публиката) и способност да преживяваме извънземно влияние без да напускаме планетата. В предишните периоди малцина са се отдалечавали на повече от 20 мили от дома си. Днес всеки ден или седмица можеш да вземаш самолета и да пътуваш из глобуса. Прелитайки до други страни можеш да преживяваш разликата между различните култури, стандарти, храни (до известна степен), езици, етика и много други. Това са останки от извънземните раси, ангажирани в генетичните манипулации, след като империята Орион е създала полове тук. Можете да установите, че КОРЕНЪТ на чуждите езици е сходен с извънземните езици на онези, които са се намесвали на Земята. Това се отнася и до писмените езици. Те, разбира се, с времето са се променили или са били адаптирани, но извънземният оттенък остава. Например, за нетренираното око написаното на китайски и японски изглежда еднакво, но всъщност тези езици са много различни. При все това, имат и много сходства със своите оригинали.

Това е част от Играта – да може да се преживява ШИРОКО разнообразие без да се напуска планетата. Това означава, че всички едновременно инкарниращи Висши Аз имат активни инкарнации през ЦЕЛИЯ период, започвайки от 1800. Аз съм виждал една от моите през втората световна война.

А сега едновременните инкарнации са тук за края на Играта. Има Финални, Доминантни, много Напреднали инкарнации и множество други инкарнации. От Висшия Аз зависи какво ще преживява дадената инкарнация. Има множество Финални инкарнации, които никога няма да се разкрият, тъй като са си избрали да наблюдават. Това е техният избор, макар, че те са силно заинтересувани от проекта Матрицата 5. Както винаги, ако искате да откриете каква инкарнация сте, трябва да уредите това със своя Висш Аз.

Този времеви период е отличен с оглед възможностите за учене (компютри, ТV, големи библиотеки с книги и т.н.) - по времето на Атлантида не е било така. Сега е кулминацията на Играта. Полярностите се опитват да изгладят разликите, които са били ДАЛЕЧ по-силно изразени преди тази епоха и да направят Земята хомогенен свят - както световете, принадлежащи към Империята Орион. Това няма да стане.

Преживявайте каквото ви се иска. Не оставяйте полярностите да ви диктуват какво би трябвало/не трябвало да правите.

Думата “терорист” стана нарицателно за всеки, който използва насилие, но и за всеки, който не иска да тегли въжето. Това е основната част на Империята Орион – всеки, който не се съгласява, е “терорист” или “предател” или “непатриотичен”. ВСИЧКО това са лъжи, но трябва да сте Напреднали достатъчно, за да видите какво се крие зад тази пропаганда. Те не искат да пътуваме – оттам разправиите по летищата. Разпространяват страх. Всичко това е част от края на Играта и ние сме тук за да наблюдаваме и преживяваме според нуждите на нашия Висш Аз – ИСТИНСКИЯТ вас.

 

Фалун Гонг и Играта

 

Организацията Фалун Гонг беше обявена за заплаха от китайското правителство. Групата твърдеше, че се събира само за да медитира. Защо е целият този шум от страна на правителството?

Тази организация се опитва да промени живота на своите членове и живота на своята страна в посока към по-добро. Наръчникът за новата парадигма непрекъснато предупреждава хората да НЕ правят това – организирайки се, те формират видима структура с водач. Това наистина Е заплаха за Играта и Играта се обръща срещу тях така, както Наръчникът предупреждава, че ще стане.

Играта няма да толерира никакви СЕРИОЗНИ предизвикателства към нея. Роберт Монро също предупреждаваше за това. Говори се за групи от по няколко души и определено НЕ за организации. Фалун Гонг в Китай включва хиляди. Това са много духове, свързали се за да работят за една добра кауза, но учителите на Играта винаги следят за такива дейности. Те си имат защита срещу такива неща.

Фалун Гонг не изчезна от Китай, но с организацията беше свършено. Този урок трябва да бъде използван от останалата част на света, където ВСИЧКИ хора са наблюдавани, особено в САЩ, Канада и Западна Европа. Разговорите по телефона се подслушват, правят се и още много неща. Не си мислете как да си правите експерименти с Играта. Концентрирайте се как да излезете от нея и да се свържете със своя Висш Аз. Играта няма да толерира дейности като тези на Фалун Гонг, но няма да ви направи нищо, ако работите в себе си за себе си.




Гласувай:
19



1. taidzi - 1. анонимен
24.03.2011 16:04
Краят на Играта и агресията на Тъмните в действие
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444759
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930