Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2011 08:27 - Матрица V – търсене на духа Том I - 37
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1511 Коментари: 0 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Всички ги имаме – преживяванията, които се повтарят с различни играчи.

 

Събирането с човек от противоположния пол противоречи на закона Подобното привлича подобно. Извънземните генетици знаят това и са вложили команди в ДНК на хората, за да превъзмогнат духа. Съществуват вътрешни конфликти и в резултат възникват множество проблеми. Късото съединение, което възниква при контакт /от какъвто и да е вид/ между хора с противоположен пол работят срещу духа. След стотици инкарнации това се преодолява. Днес женитбите се сменят като стара кола – партньорите не се чувстват добре заедно и търсят някой друг, но не си дават сметка защо.

Познавам толкова много хора, които са нещастни заедно, но продължават да живеят съвместно поради фалшиви причини като финанси, деца или просто липса на вяра в себе си. Това са жертвите на “горкия аз”. Това са хора от Средно ниво до Средно Напреднали.

Разбирам защо са се оженили, но като виждат, че не става, защо повтарят грешката си? Разбира се, аз ЗНАЯ отговора, но искам да ги накарам да се замислят. Това е преживяване, което духът е обречен да повтаря, докато СЪЗНАТЕЛНО го осъзнае и прекъсне веригата въпреки протестите на ДНК командата. “Ти просто не разбираш”, казват те. РАЗБИРАМ. Не разбират ТЕ, защото не са готови да се изправят лице в лице с положението на нещата. Ще го направят, но дотогава ще продължават да повтарят последователността.

Когато ситуации ви се повтарят, разгледайте играчите и вижте какво общо имат – ТАМ ще намерите причината това да се повтаря в живота ви. Така ще можете да направите промяна и веригата от повтарящи се събития да се прекъсне.

 

Доминантните и Финални инкарнации са напълно независими, а Империята има нужда от тела. Колкото повече правят секс мъжете, толкова повече им се прави – целта е размножаване. Днес вече желанието за размножаване не е толкова силно – духовете съзряват, но още не са израсли дотолкова, че да прозрат Играта и командата “бъди с противоположния пол, даже ако е напълно несъвместим”. Те не си дават сметка, че са направени несъвместими с определена цел – за да продължават да воюват помежду си и да не им остане време да открият кои са. Затова женитбата бива последвана от разводи, кризи, насилие – защото тялото контролира духа за да задоволи желанието на Империята  Орион за работници и храна.

Всички трябва да преминем през преживявания от този тип и в резултат да разберем Играта и да се оттеглим от нея, когато сме достатъчно съзрели духовно.

 

Управлението на тялото срещу управлението на духа 

 

Щом сте достигнали своята Финална инкарнация може да откриете, че когато взаимодействате с обитателите на Земята вие говорите и на тялото и на духа. Ако духът е незрял, какъвто е случаят с първите до средните инкарнации, именно тялото и неговите ДНК команди са това, с което общувате. По-голямата част от секса, физическите дейности и т.н. принадлежат на тялото. Нуждата от това да участвате във, или да наблюдавате организирани спортни събития, например, принадлежи на тялото. Това не е осъждане, а просто валидно наблюдение.

 

Когато духът стане зрял, Той/тя (като оживяващо удължение на Висшия Аз) той получава бавно нарастваща енергия и сътрудничество от Висшия Аз. Един от интересите на духа са духовните интереси. Те не бива да се бъркат с религиозните търсения, които са методи за контрол на тялото оркестрирани от извънземни групи. Колкото по-духовен ставаш, толкова по-слабо ориентиран физически си и толкова по-малко религиозен. Щом някой се развие отвъд необходимостта да наблюдава или участва в организираните спортове, например, това показва, че е навлязъл в по-напреднала инкарнация.

 

Физическото тяло е избухливо и самоугаждащо си. Ако се опитвате да убедите някого, който иска да избухне спрямо вас, вие апелирате към духа, НЕ към тялото. Ако духът е достатъчно зрял, той може да установи контрол над тенденцията към избухливост на тялото. Като че ли тялото иска да е избухливо през цялото време и вие може да установите, че тези мисли пробягват през ума ви. Но независимо от тези мисли, напредналият дух ще бъде в състояние да не позволи на тялото да действа в съответствие с тях. Едно е да кажеш “ще те набия”, а съвсем друго – наистина да го направиш. Главната цел е установяването на контрол на духа над функциите на тялото.

 

Яростта по пътищата принадлежи  на тялото. Желанието за познания принадлежи на духа. Ако духът е на “любимец”, можете да имате повече проблеми. При тях можеш да апелираш като по някакъв начин “платиш” за това. Те не реагират на доводи. Само инкарнация, която има Висш Аз, реагира на разумни доводи. Когато имате работа с човек, който е контролиран от тялото си, може да се наложи да говорите с термини, които тялото ще разбере.

 

Период на изпитания настъпва, когато контролът е 50% на тялото и 50% на духа. Тогава има постоянни сблъсъци на волята на двете. При повечето инкарнация побеждава духът. Духът напредва, докато тялото остава горе долу същото. И отново – ВСИЧКИ ние трябва да преминем от първата инкарнация и управление от тялото до Финалната инкарнация и да установим 95% контрол от страна на духа. 5% е луфтът, който се дава на тялото така, че то да бъде минимално удовлетворено. То може да получава удовлетворение от удоволствия, но трябва да устоявате на разрушителните неща като злоупотреба с дрога и алкохол, защото те ще преодолеят контрола на духа. Тялото реагира добре на награди като шоколад, физически неща и забавления от не-разрушителен характер.

При Финалната инкарнация духът ще постигне 95% от контрола над тялото, което заема. Това означава 95% контрол на волята. Тялото иска да прави всички ориентирани към тялото неща, има минимален интерес към интелектуалните търсения и нула интерес към духовните търсения. Тези 95% означават да си дадете сметка за това, че тялото е просто средство за духа и нищо повече. “Добро утро”, казва лицето Х на лицето У. “Какво толкова му е доброто?” отговаря лицето У. “Ами поне сме живи”, казва лицето У. “Е, поне ти си жив”, казва лицето Х. Този коментар е на тялото. Духът знае, че не може да умре. Тялото се страхува от смъртта и би направило почти всичко, за да остане живо. Духовно ориентираният човек никога не би отговорил като лицето Х.

 

В тази страна почти всичко е ориентирано към тялото. Отслабвай, не яж това, не яж онова, използвай флуорид, прави си всички ваксини, HIV вирусът причинява СПИН, безпокой се за холестерола си, използвай грим, боядисвай си косата, притеснявай се за това какво си мислят останалите, подчинявай се... подчинявай се... подчинявай се. Тези и много други неща  са загрижености на тялото и така продължавате да произвеждате за господарите на света. Вие избирате начинът, по който да умре тялото преди да се инкарнирате. Щом духът ви установи контрол, започвате да виждате колко безсмислени са подобни тревоги.

 

Щом духът започне да упражнява контрол над тялото, Той/тя започва да се интересува от психични теми, което евентуално ще го доведе до неговия Висш Аз и Финалната инкарнация. При Много напредналите инкарнации духът знае много повече за себе си и все повече и повече ще отхвърля желанието на тялото да се подчинява. Това никога не се приема добре от масите и те ще се опитват да ви вкарат в пътя по различни начини. Евентуално вие ще успеете и ще отблъснете онези, които се опитват да ви завлекат обратно към по-ниските състояния. С израстването на вашия дух, контролът на тялото пропорционално ще избледнява. Вие все още ще награждавате тялото с шоколади или сладолед, или каквото то иска, за да сътрудничи с истинския господар на тялото – духът, който го оживява, ... ИСТИНСКИЯТ вие!

 



Гласувай:
19



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444071
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930