Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2011 08:17 - Матрица V – търсене на духа Том I - 36
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1457 Коментари: 0 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бисексуалността и любимците

 

Планетарният Дух се учи/напредва посредством инкарнации в тела на животни, насекоми и растения. Пътят за напредък на Планетарния Дух е по-различен от този на Земните Висши Аз.

На земята има животни, насекоми и растения, които са резултат от генетични експерименти. Те са извънземни и произхождат от Атлантида. Генетици от Орион са имплантирали команди за хетеросексуалност като тестове за имплантирането им в земните човеци. Тези създания са били много малко и вече не съществуват на Земята. Те могат да бъдат открити само като се види кои животни остават моногамни след като са се чифтосали. Когато цикълът за Планетарния Дух завърши, половете вече няма да съществуват и ще се слеят в един.

 

Асексуалността – да живееш в отказ

 

Съществува и асексуалността – без сексуални наклонности – това показва някой, който просто не желае да се ангажира със секс.  Това е фаза на отричане между хетеросексуалността и другите по-напреднали етапи на сексуалността. Това е човек, който не се подчинява на ДНК командите си, но още не е достатъчно силен, за да се присъедини към хомосексуалността. Междинно състояние между идентифицирането с тялото и духът в преход.

Много религии приканват към въздържание – това е само за пред публиката, защото зад затворените врати могат и се извършват всякакви видове дейности. Въздържанието и асексуалността са близнаци от едно семейство. Религиите обичат тези близнаци, за да карат хората да отричат сексуалността. Ако отричате сексуалността това ограничава вашия духовен растеж, а не го повишават, както учат някои религии. Но религиите са извънземни построения, които имат за цел да подвеждат едновременно инкарниращите се Висши Аз.

Сексуалността е важен ключ, за да откриете кои сте, затова целта на последователно инкарниращите се е да ви насочва към удоволствието свързано с тялото, а не с духовните преживявания.

Ако поради духовния си напредък лицето не иска да продължава с хетеросексуалния секс,  но все още не приема преминаването към по-висша сексуалност, то обявява отказ от секс с друг човек. Заблуждава се, че няма нужда от секс и че е надраснало подобни желания. Това е капан поставен от последователно инкарниращите се.  Религиите поради тази причина обявяват секса за нещо мръсно. Рядко е нужна повече от една инкарнация, за да се преодолее това.  Ще преминете тези фази на асексуалност и отказ от секс и ще преминете в области, които ТРЯБВА да преживеете, за да продължите към по-висши плътности.

Можете да кажете “не и аз” сега заради мястото, на което сте. Промяната във вибрациите ще ви помогне да преодолеете идентифицирането с тялото и поставените от извънземните ограничения и да погледнете на асексуалността и отказа като на необходимо в процеса на израстването си фази.

Орион възнамерява да обяви открито своето присъствие със своята най-нова кралица. Това прави наложително за ФИНАЛНИТЕ инкарнации, Събудените и другите инкарнации да обработят максимум информация в своята текуща инкарнация.

Играта не иска да се съсредоточавате много върху гейовете и да гледате на тях в позитивна светлина. Играта иска понятието “нормално” да представлява “конформизъм” , затова щом чуете “нормален” мислете дали не става дума за едно от оръжията на Играта. Наблюдавайте, учете се и Напредвайте.

 

Законът за привличането

 

Този закон гласи Подобното привлича подобно. В условията на Играта в трета плътност той е изопачен в Противоположностите се привличат. Инкарнация, която има хетеросексуални преживявания бързо може да израсне и преодолее ДНК командите. Когато това стане, кучетата-пазачи на Играта надават вой задето съответният човек е посмял да промени правилата на Играта.

Каквото горе, това е и долу – но използвайте модела на По-висшата Плътност, а не модела на Орион. Докато се придържате към “противоположностите се привличат”, ще се инкарнирате като “вие сте своето тяло”.  В противен случай ще стигнете края на своя инкарнационен цикъл и няма да сте вече играч в Играта.

Когато се сближат двата пола, особено сексуално, се получава късо съединение на целия потенциал, освен на одобреното от Орион създаване на потомство. Това е част от техния план за да държат истинският ви аз потопен във физическото – размножавай се и се подчинявай на Империята – това е мотото на Орион.

 

Преструване, позиране

 

Опитите да съблазниш противоположния пол са се превърнали в изкуство  в днешно време. То се практикува по различен начин и от двата пола. Отначало жените използвали за целта своите таланти – готвене, работа в полето и др. Храмовите проститутки били първите, които се боядисвали заради средния гражданин (кралските величия са друга история). В древния Рим проститутката обявявала себе си като такава изрусявайки косата си. Да видиш руса жена в Рим означавало да ЗНАЕШ с какво си изкарва прехраната. От храмовите проститутки това преминало във вертепите и към уличните проститутки. Когато средната жена видяла как това привлича мъжете, започнала да се адаптира, за да задържи мъжа си в къщи (и да го контролира). Оцветявайки устните си и т.н. средната жена  в тогавашния свят започнала да издига изкуството на преструвките до положението му днес. Сърцевината на всичко това е РАЗМНОЖАВАНЕТО. Това не е КРАСОТА – то е изкуствено и жените отлично успяват да са изкуствени днес – поне болшинството от тях. Въпросът не е в това кои са, а в това кои искат да вярвате, че са, което е фалшиво.

Мъжете пък се стремели да бъдат лидер, военен герой или някой друг, който да привлече вниманието. Най-силният, най-добре изглеждащият, художникът, поетът – привличали жените. Днес това е атлетът и притежателят на власт (финансова, развлекателна, политическа). И пак в центъра е размножаването.

ДНК командата за размножаване е толкова силна, че преструвките продължават и след женитбата, след като размножаването е осъществено и дори след остаряването. Внушението е “ти си твоето тяло”. Изглеждай млад, прави си пластични операции, съобразявай се с физическите стандарти – само и само да се занимаваш с физическото, а не да се замисляш кой наистина си. Един човек основателно се оплакваше, че докато учел го обиждали словесно, защото бил гей. Той пък обижда другите как се обличат, колко тежат, какво им е различно от него. Жертвата се е превърнала в обиждащ. Това е ТИПИЧНА реакция на гей. Като става въпрос за някого, какво питат? На колко години е? Какво телосложение има? Никой не се интересува кой е той – гледат само физическото. Е, госпожице Голяма работа, вие не търсите любов – вие искате да си купите парче месо. За щастие, това не важи за всички гейове.

Лесбийките не са така повърхностни. Те търсят повече вътрешната жена, не външната. И едните и другите обаче искат да има деца. Това е желанието за размножаване. Командата действа.

Вместо да се стараят да разберат защо са тук, кои са, те си боядисват лицата, косата, отслабват, носят онова, което е одобрено, правят си пластични операции, гледат да ги видят в “правилната тълпа”, ядат каквото им кажат, пият каквото им кажат, правят си медицински тестове, вземат лекарства, пушат, правят само онова, което им се каже, защото “животът е един”. ЛЪЖИ!

Един живот имате в сегашната си инкарнация – иначе имате стотици животи. Няма значение дали сте нисък, висок, слаб, дебел, плешив, сив, сбръчкан, и т.н. Това, което наистина ИМА значение е дали развивате своя ум. Верни ли сте на себе си или сте верни на другите? За ТЯХ ли живеете, или за себе си? Вътрешният ви аз, ИСТИНСКИЯТ ви аз има значение. Не се подвеждайте по “аз съм само човек” – това води до задънена улица. Когато някой ми каже “аз съм само човек”, аз му казвам “Жалко, защото аз не съм”.

Трябва да се събудите и да повече отговорност за себе си. Защо ТРЯБВА да бъдете противоположния пол? Защо ТРЯБВА да се подчинявате на модата? Защо ТРЯБВА да поддържате теглото си на толкова и толкова килограма? Защо трябва да се занимавате с докторите и да им отдавате силата си? Бъдете верни на себе си – така израствате. Не изпълнявайте желанията на другите – друг начин да израснете.




Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441707
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031