Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2011 10:31 - Матрица V – търсене на духа Том I - 33
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2522 Коментари: 3 Гласове:
27


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Идентифициране с тялото и секса срещу Идентифициране с духа и обичта/привързаността

 

Земните хора, особено американците, са накарали думата “любов” да означава предимно секс и контрол над другия. Колко пъти сте чували “Няма да я/го оставя да си отиде, защото я/го обичам. Наблюдавайте парада на любимците и инкарнациите от ниско ниво от шоуто на Джери Спрингър. Тези хора не обичат обекта на своите изявления – те искат да контролират, а това е всичко друго, но не и любов. Сексът е свързан изцяло с тялото. Генетиците от Орион са направили така, за да карат хората да се размножават за Империята. Американците са така превзети относно секса поради влиянието на религията и защото са зодия Рак /като държава/. Затова са изкривили думата любов и са я заместили с “похот”.

Някой среща някого и веднага иска да скочат в леглото. Това е похот, не любов. Любовта от пръв поглед е начинът на тялото да каже “похот от пръв поглед”. Всяко партньорство, основано на секса, е обречено на неуспех. Казват “да правим любов”, но това е съвокупление – не любов. Като употребяват думата любов в такъв контекст, такива хора успокояват изкривената си етика.

Обичта е духовна. Тя не е секс макар, че сексът може да е резултат от нея.  Тя е онова, което ви извежда към по-висши плътности.  Сексът остава назад – в трета плътност. На земята обичта се свързва с прегръщане, държане на ръце, целувки и др. подобни. Можете да обичате някого и никога да не поискате да правите секс с него, защото сте свързани с духа му, а не с тялото. Първият закон на вселената е Подобното привлича подобно. Когато привличането е между духа на две същества, най-добрият приятел на жената е нейната приятелка, или някой гей и сексът не е предмет на отношенията им. Най-добрият приятел на мъжа е неговият най-добър приятел. За съжаление, хетеросексуалните мъже не се разбират добре с лесбийки, за разлика от гейовете с хетеросексуални жени. В източна Европа и средиземноморието хората са по-близо до изразяването на своя дух без изкуствените ограничения на Германия/Британските острови/Ирландия, които се идентифицират с тялото и са против духа.

Вярна на духа, обичта не се ограничава с противоположния пол. Мнозина мъже имат романтична връзка с жена, но щом се оженят /проклятието на тази команда от Орион/ романтиката бързо избледнява. Както каза един човек по телевизията, “няма смисъл да тичаш след автобуса, след като вече си го хванал”. Това се дължи на внедрените от Орион команди в нашето ДНК, които са насочени към размножаване за целите на Империята и целят да ви попречат да откриете кои наистина сте. Късото съединение, което става, когато мъж и жена се свържат интимно, усилва лъжата и отрича духа.

“Чувствам се като мъж уловен в капана на женското тяло” /или обратното/ е изявление присъщо на тялото, НЕ на духа. Оня, който го твърди не е достатъчно зрял, за да схване духовните връзки. Духът е и мъжки И женски. Когато се идентифицирате с тялото, вашето тяло контролира духа – тогава сте интимни само с противоположния пол /и Империята Орион е доволна/. Когато се идентифицирате с духа, тялото ви ще бъде интимно с когото искате без оглед на пола. Когато се идентифицирате с духа И сте Събудени за законите на Вселената, можете да изпитвате обич/привързаност към противоположния пол, но ще отбягвате секса с него, за да продължите да прогресирате духовно и да не рискувате да направите късо съединение в резултат на химическата/електрическа липса на равновесие при хетеросексуалността.

Един незрял дух в тяло, където хетеросексуалните команди на Орион естествено са се разпаднали (гей/лесбийка) проявява склонност към контрол от тялото.

Когато приключите инкарнацията си евентуално ще се освободите от всички телесни команди, към които сте привикнали. Те избледняват в астрала. Колкото по-напреднали сте, толкова  по-бързо се освобождавате от астралното си тяло. Вие сте там, където сте в настоящата си инкарнация. Рано или късно ще прогресирате отвъд идентифицирането с тялото си и ще започнете да се идентифицирате с духа си. Колко дълго ще отнеме това ще зависи от вас и вашия Висш Аз.





Гласувай:
27



1. bven - taidzi, твоята поредица е много актуална!
17.02.2011 22:06
Очаквам продълженията! :)
цитирай
2. taidzi - 1. bven
17.02.2011 22:14
Така е , ние се редуваме с актуални поредици , благодаря ти за посещението :)
цитирай
3. rebellion - Любов е напълно различно понятие от ...
17.02.2011 22:44
Любов е напълно различно понятие от похот ! Авторът има пълно право !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441803
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031