Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2010 20:07 - Матрицата 5 - 8
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3410 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Висшите Аз, подражанието и леките разговори

11.02.2004

Понякога читатели ми пишат, че Висшият им Аз е казал нещо относно личния им път и интересите им за момента и за материалите на Матрицата 5. След това искат да коментирам дали казаното е вярно. Никога не бих направил това.

Всъщност, вие не можете да си водите разговори с Висшия Аз – ако смятате така, заблуждавате се. Той не работи по този начин поради договореностите за участие в Играта. Даже ако сте Доминантна Инкарнация, вие не провеждате дискусии със своя Висш Аз – по същата причина. Доминантните инкарнации наистина СЕ свързват с другите Доминантни инкарнации на СВОЯ Висш Аз. Така че в подобни случаи вие разговаряте с различни аспекти на своя Висш Аз, но тези аспекти са филтрирани посредством своята инкарнационна форма с всички отговорности и активи на тази форма. Висшият Аз наблюдава, но частите в пиесата си имат свои роли. Маменето не е позволено. Играта не се нарича Игра за нищо.

Даже като събудена Финална Инкарнация, аз не си правя приказки с Висшия Аз – даже не бих се опитал да направя това, защото на моето ниво знам правилата на Играта достатъчно добре, за да не си давам сметка за това (или за някои други неща). За мен е достатъчно да зная КОЙ съм и КАКВО ще стана при завършването на Играта в трета плътност. Например, когато играя ролеви игри на компютъра, изхождам от позицията на героя, който играя, а не от това какво би направил истинският ми аз.

Когато Висшият Аз трябва да каже нещо на дадена инкарнация, използва други инкарнационни нишки/потоци, за да направи това – например като водач, или в МНОГО редки случаи – с пряка интервенция в дадено събитие. Такива случки не са нещо обичайно. Обичайното е същества от ниския астрал да имитират висшия Аз. ЕДИНСТВЕНАТА им цел е да ви заблудят като част от целта да заблуждават напредналите – това е част от преживяванията ви в Играта.

Висшият ви Аз позволява тази заблуда да се случи, но в определени граници. Той позволява това, за да помогне на инкарнацията да Напредне И за да я научи да започне да разчита на себе си, а не на външни източници. Колкото по-независим става някой, толкова по-подготвен е за всичко след Играта. Онези, които биват тествани по този начин не бива да изпадат в паника, но определено трябва да бъдат подозрителни.

Веднъж един познат ми каза, че неговият Висш Аз му казал, че трябвало да го науча на няколко шамански процедури, които не се преподават преди ученикът да е практикувал поне няколко години. Аз, разбира се, му отказах. Той просто не искаше да прекара няколко години в учене, както трябва и поради това имаше глупостта да си мисли, че може да ме заблуди, като ми каже „моят Висш Аз ми каза да ме обучиш на две специфични процедури”. Именно ТОВА е част от маскарада на съществата от ниския астрал. Освен това, то е част от неговия път, а не от моя.

Докато напредвате ЩЕ правите грешки. Това е начинът, по който се учите. Да откривате, че сте сгрешили обаче, е нещо съвсем друго. Има и лични учители, които да ви помагат да се учите и израствате. Надрастването на своите лични учители обаче, е нещо, към което трябва да се стремите. Учителите по време на средното ниво на Напредък са в изобилие. Всички, които съм имал в хода на настоящата инкарнация никога не са напреднали отвъд това ниво, защото това е нещото, което ТЕ трябва да правят по време на техните инкарнации. Ще имате няколко средно-Напреднали инкарнации, но ще ги надраснете, КОГАТО дойде време това да стане и при това – то ще стане на етапи. Всичко се определя от вашия Висш Аз, а не от индивидуалната инкарнация. Затова не ми цитирайте какво ви е казал вашия Висш Аз. Това няма да ме впечатли. Онези, които са на много Напреднали нива, общуват със своя Висш Аз различно от тези, които са на средни нива, а Събудените Финални инкарнации общуват една с друга и с други инкарнации на този Висш Аз, които са достъпни само за съответната Събудена Финална Инкарнация. Четете, учете се, но най-главното: бъдете доволни от мястото, на което се намирате ВИЕ по своя път.

Създателите на Играта. Правилата и идентифицирането с тялото

12.02.2004

Правилата на всяка игра се определят от нейния създател. Те ограничават участника в нея по определен начин. Същото се отнася и за участниците в игрите в трета плътност.

В своя Висш Аз отпреди Играта, вие ще можете да видите игрите, които се играят по това време, представени от различните галактики - като отделни табла, а различните инкарнации – като пионки в Играта. Участието в Играта е напълно доброволно и зависи от решението на съответния Висш Аз.

Повече подробности за създателите на играта ще знаете в своето много напреднало състояние и още повече – след като завършите Играта.

Избирането на Земята като текуща планета на едновременни инкарнации е било решено от създателите на играта в тази галактика. Както и всички предишни центрове на едновременни инкарнации в тази галактика, след като текущата група Висши Аз приключи своето участие в играта и се придвижи напред, създателите на Играта ще изберат друго място за поредната „едновременна” планета. Всъщност, това следващо място в нашата галактика е вече избрано, но все още не е известно на играчите. То няма да е в този сектор на нашата галактика, защото част от следващата версия на Играта ще бъдат други предизвикателства.

Нашата Игра е пълна с поредици от преживявания. Има такива, които са над всички останали поредици, които вие трябва да откриете и скъсате, за да завършите Играта. Някои от тях са въведени още от рождението ви посредством семейните „традиции” и религиозни ограничения – ВСИЧКИ те са изкуствени и целят да ви забавят, като представляват духовни предизвикателства, чиято илюзорност вие трябва да осъзнаете.

Едно от тях е „Аз съм моето тяло”. Даже измежду читателите на Матрицата 5 има много такива, които се придържат към идентифцирането с тялото си или с Планетарния Дух. Така, както вие не сте своето тяло, така и Земята (или друг планетарен дух) не е своето тяло, а по-скоро превозно средство за преживяване на пътя на Природния Дух.

Роберт Монро и аз пишем за Играта провеждана на Земята, но възстановената Земя, за която говорим, не е Земята, на която сте днес. Когато Планетарния Дух се изнесе от тук, Земята ще стане мъртва планета, както някои други планети. За да разберете това трябва да надраснете етапа на идентифицирането с тялото си.

Помнете – Матрицата 5 златно издание [тоест първият том на Матрицата 5] не е написана за всеки – написана е по-скоро за доста ограничена група, която очаква тази информация. Не е моя работа да опростявам всичко до вашите индивидуални нива. Намерете си личен учител в съответствие с личното си ниво. Всички едновременно инкарниращи Висши Аз ще бъдат в състояние да обработят тази информация посредством съответните си инкарнации, които имат грижата да направят това.

Тази информация се чете и от множество средно-Напреднали инкарнации, които търсят кратки пътища към научаването – те не искат да учат, а търсят бързи решения и искат да придобият сила без да са я спечелили. Това е страничен продукт от вливането на извънземни технологии на Земята. Земните хора биват все повече кондиционирани така, че да търсят начини за получаване на незабавни резултати с минимални усилия, което е път противоположен на пътя на духовния напредък и израстването. Последователните инкарнации знаят това много добре – всичко се прави преднамерено.

Фалшивият връх: средно-Напредналите нива

13.02.2004

Тези от средно-Напредналите нива наистина правят нещо като три-измерен цирк от външно лъскави и наперени действия за другите от тяхното ниво и за онези от ниските нива – подобни шоу програми за онова, което привлича слабо-Напредналите нива и ги кара да напредват до Средните нива. Не допускайте грешка при преценката им – те наистина имат положително влияние.

Един от читателите писа, че ако отида в Англия, ще ме преследват като Дейвид Айк и вероятно ще ме затворят, а ако посетя Холандия като Авторът, сигурно ще ме въздигнат на пиедестал като шаман и „възнесен” учител, или нещо подобно. Това са шоумените от средно-Напредналите нива. Те копнеят да бъдат водачи с последователи. Те обичат думата „учител” и „възнесен учител”.

Спадащият към светлите сили Дейвид Айк дава много ценна информация в своите книги. Много хубава е книгата му “Tales From The Time Loop”.

Средно-Напредналите нива харесват концепцията „любов и светлина” и смятат, че тя е основната истина, или както Даейвид Айк казва: „единствената истина е безкрайната любов – всичко друго е илюзия”. Това е тяхното вярване. Те парадират с тази концепция и очакват всички останали да вървят под техния флаг.

Слабо-Напредналите нива се обединяват около религиозни икони (кристали, пентаграми и други подобни капани), както средно-Напредналите – около кръстове, звездата на Давид и т.н., защото се стремят към покорство пред своето божество, което е техният връх за ТОВА ниво. Много-Напредналите използват много от тези неща, но не като икони, а като реликви от вярвания, които вече са надраснали – като един вид музейни експонати, ако щете.

Тъмните обичат много тези призиви – те правят всичко възможно, за да насърчат светлите да ги отправят – колкото по-светла става едната страна, толкова по-тъмната става другата – те не могат да съществуват отделно една от друга.

Докато изучавах различни изкуства – нещо, което беше необходимо за инкарнацията ми, съм се натъквал на много живописни характери – например на един семинар, който беше част от една конференция посветена на Вика, имаше три тъмни магьосници, които прекарваха голяма част от времето си заети с това да плетат нещо, което изглеждаше като астрални паяжини из стаята, с цел да източват енергиите на нищо неподозиращите присъстващи. Тъмните посещават ВСИЧКИ свързани с пси-способностите конференции и семинари.

Натъквал съм се на живописни характери и докато ме обучаваха за шаман през този период винаги съм откривал „тъмни” шамани, които работеха сред светлите и сред нищо не подозиращите наблюдатели. Подобен тъмен шаман ще ви излекува, но цената, която ще заплатите за това, ще е различна от цената, която предполагате – от него можете да получите повече вреда, отколкото полза. Тъмните шамани също присъстват на всички подобни събирания и смесвайки се със светлите шамани и с нищо не подозиращите присъстващи, изпълняват своите замисли.

Средно-Напредналите живописни характери също играят своята роля, обаче. Тяхната задача е да помагат на слабо-Напредналите инкарнации да преминат на нови нива. Ще откриете, че те не са края на всичко, а по-скоро края на поредния главен цикъл, което води до нов портал към много-Напредналите нива. Тези средно-Напреднали герои са основна част от Играта и трябва да им бъде отдадено заслуженото.

Още за инкарнационните нива

14.02.2004

Използвам термина „ниво”, за да илюстрирам степента на духовен напредък – така, както Монро даде на нивата на своите фокуси номера – Фокус 27 означава нещо за читателите на Монро така, както средно-Напреднали означава нещо за читателите на Матрицата 5.

Никой не преминава бързо през НИКОЕ ниво, с изключение на Финалната инкарнация, която е уникална. Много инкарнации са необходими за натрупване на преживявания и потопяване на инкарнациите в тях. За разлика от множество други игри, Играта в трета плътност по никакъв начин не е състезание. Не получаваш точки за това, че ще завършиш играта преди друг Висш Аз. Макар, че по време на Играта сте ангажирани в сложни взаимодействия с инкарнациите на другите Висши Аз, всеки Висш Аз решава какви да бъдат индивидуалните му преживявания и какви преживявания не желае да има. Тези преживявания могат силно да се различават. Например Висшият Аз на кралицата от Орион има преживявания, които значително се различават от преживяванията на онези, които трупат опит на Земята в настоящия период.

Ако започнете да оценявате преживяванията или нуждите на друг Висш Аз, това ще ви вкара в коловоза на полярностите, но това е нивото, на което сте, ДОКАТО станете Събудена Финална Инкарнация. Запомнете, че полярностите винаги си мислят, че знаят какво е най-добро за всеки друг. Ако сравнявайки се с преживяванията на влечугоподобните си мислите, че сте нещо повече само защото сте на пътя на едновременните инкарнации означава, че все още имате да проработвате вериги от преживявания, които са свързани с идентифициране с тялото. Tова не е нещо „лошо” – то служи, за да ви помогне да осъзнаете нещата.

От друга страна, вие сте в рамките на инкарнационното ниво, в което вашият Висш Аз изисква да бъдете по това време. Абсолютно невъзможно е да бъдете този, който не сте. Не можете да се върнете и към по-ниско ниво от това, на което сте сега, нито пък да бъдете по-напреднала инкарнация от тази, в която сте докато четете настоящото.

При едновременния път, вие сте ВСИЧКИТЕ си инкарнации – от първата до Финалната. Не се грижете и за другите си инкарнации. Има кой да се погрижи за тях. Вярвайте в своя Висш Аз – истинският вие.

Когато отбелязвате сравнително бърз напредък в една инкарнация, вие сте в един вид преходен период. Много инкарнации ви е отнело да достигнете до настоящата. Например: били сте инкарнация от средно ниво със съпруг и деца и стандартна работа. Сега се оказва, че не се интересувате от женитбата, не се интересувате от религията, с която сте израснал, а се интересувате от извънземни и карти таро. Това показва, че сте преминал към слабо-Напредналите нива – преходът е очевиден.

Всички ние познаваме хора, които са доволни от пребиваването си на средните нива. Така те преживяват онова, което ТЕХНИЯТ Висш Аз желае. Те са прави. Те имат други инкарнации от по-ниско и по-високо ниво, но те не искат и да чуят за това. Интересува ги единствено това: когато умрат да попаднат в своя (измислен) Рай.

Или някой, който много си е падал по всички извънземни и си е мислел, че „любовта и светлината” е НЕЩОТО, но след като е попаднал на Матрицата 5 започва да разбира, че не всички извънземни са наши „космически братя”, от време на време ходи при някого, за да се допита информативно за нещо, но без да го приема като заповед и започва да се съмнява във фантазиите за светлото и тъмното – този човек преминава към нивата на Много Напредналите.

Началото на поредното ново ниво винаги е предшествано от преглед на нивото, което е точно преди него. Средното ниво започва с докосване до горната част на ниското ниво, напредналото започва с „мостра” от средното, Много напредналото се появява от средно-Напредналото, а Събудената Финална Инкарнация се докосва до всички нива преди да се събуди. ТОВА е пътуване, което само Събудената Финална Инкарнация прави.

Бъдете щастливи от мястото, на което сте. Ако четете материалите на Матрицата 5, знайте, че подпомагате цялостното си преживяване като едновременна инкарнация. Матрицата 5 оказва уникално влияние върху тези преживявания в трета плътност. Ще узнаете как след като завършите Играта. Междувременно, бъдете доволни от мястото, на което сте сега. Щом сте избрали едновременния път, промяната е постоянна и стремителна. Друг начин не би ви удовлетворил!

Средно-Напреднали –„ Дяволът”: Междуизмерните влечугоподобни

18.02.2004

Една жена в сайта на Дейвид Айк нарича Тъмните „междуизмерни влечугоподобни”. Ето защо е толкова трудно да се работи с хора от нивото на средно-Напредналите – защото те (погрешно) вярват, че „знаят всичко” ... ФАЛШИВИЯТ връх. Те не притежават реалистичното схващане на полярностите и продължават да мамят самите себе си и своите наивни последователи, че всичко се свежда до „любовта”.

Както и с религиите с един бог, ниско-Напредналите и средно-Напредналите имат нужда от „дявол”, за да функционират. Концепцията за „дявола” работи добре при ниско и средно Напредналите, а при по-напредналите на него му се слага нов костюм: влизат „междуизмерните влечугоподобни”.

Ниският астрал е пълен с извънземни от Орион и с такива от Тъмната полярност – това е вярно. НО астралните същности не са същите като „междуизмерните влечугоподобни” – има разлика между измерение и плътност.

Астралните същности нямат физическа плътност в трета плътност така, както влечугоподобните от Орион. В своите материали Дейвид Айк говори за влечугоподобни на физическо ниво, които променят формата си. Това са физическите влечугоподобни. Астралните влечугоподобни не могат да се наобядват с нечие физическо тяло. Физическите могат и го правят.

Дяволите на средно-Напредналите нива – така, както „дявола” в религиите, не могат да обитават трета плътност макар, че могат да идват в трета плътност и да си отиват - по свое желание. Тези дяволи са необходими на полярностите в Играта, за да контролират напредващите духове. Едва при Много Напредналите нива тази концепция отива на боклука. Ще разберете това напълно в своята Събудена Финална Инкарнация, каквато всеки Висш Аз има.

Дяволите инкарнирани в „междуизмерните влечугоподобни” в материалите на Дейвид Айк могат да бъдат победени с „любов”. Виждате ли как работи Играта? Ако напредващите духове разберат твърде бързо природата на „дявола”, Играта би се разкрила по-бързо от планираното и контрола на полярностите ще се изгуби. Докато от много напреднали преминете към Финалното ниво, придобивате мъдрост, която ви позволява да се справите с истинската природа на всички тези концепции за „дяволи” на Играта.

Тъмните обичат мита за духовните „дяволи”, защото поражда страх, а страхът прави светлите лесно контролируеми. Тъмните насърчават съществуването на „дяволи” независимо дали са от типа същества с един рог, или от типа на „междуизмерните влечугоподобни”. Крайният резултат е същият. Дава се материал на тъмните. Колкото повече напредвате в развитието си, толкова по-малко подхранвате тъмната полярност. Когато става дума за Събудена Финална Инкарнация: тъмните знаят, че главите им биват отсичани ако се опитат да нападнат подобна инкарнация, която не може да бъде уплашена толкова лесно. Тъмните знаят това и се държат на известно разстояние от нея, освен когато трябва да понесат някой урок по убиване.

Материалите на Дейвид Айк са много добри и това, че говори за „дяволи” и „междуизмерни влечугоподобни” не ги лишава от стойността им. Просто трябва да се научите да пресявате нещата и да откривате златните зрънца в пресятото. Затова промивайте всичко и изхвърляйте онова, което не ви трябва.

ТОЛКОВА много объркване и заблуди има в Играта по отношение на полярностите, техните цели в Играта и тяхната природа, че милиарди дяволи и измами съществуват с цел да подведат играча в Играта. Сега знаете малко повече за дяволите за Напредналите нива. Да, има още – винаги има още, но придвижвайки се по своя път вие трябва да осъзнавате това.

Извиненията, Полярностите и ДНК командите

19.02.2004

Признак за зрелост е да разбирате кога сте допуснали грешка и да си го признавате. Ако отказвате да си признавате грешките (действителните, а не илюзорните), значи имате да преодолявате някакви вериги с преживявания – от онези, които са създадени за ниските нива. Когато някой се извинява за грешка, която не е извършил, обаче, става дума за друг вид незрялост, която е свързана с принадлежността към светлите. Те проявяват тенденция да се извиняват за всичко – и истинско и въображаемо. Това показва средно ниво на напредък и съответната верига от преживявания, която трябва да бъде прекъсната от инкарниращия се дух.

Например темата за робството в Америка. Днес вече няма нито един жив от онези, които са имали роби или от онези, които са били роби. Въпреки това чернокожите се опитват да използват темата за робството като оръжие. Това са хора, които се идентифицират с тялото си. По същия начин, използвайки наличието на ДНК командите, много жени вменяват несъществуваща вина на мъжете и никога не се признават за виновни. Това се дължи на влиянието на Орион и концепцията „мъжете трябва да се покоряват на жените и да им служат”.

Всички правим грешки и докато не се научите да поемате отговорност за грешките си, не можете да израснете. Но незряло е да се извинявате за всичко или за нищо. Подобни вериги от преживявания са здрави и трудно се късат. Например концепцията, че мъжът трябва да купи нещо на жената в знак на извинение. По тази логика, обаче, ако не е направил нищо и тя го е обвинила несправедливо – тя трябва да купи нещо на НЕГО, за да му се извини.

Само че докато действията ви се определят от нечий пол, вие няма да можете да се придвижите отвъд средно-Напредналите нива. Защото полът е илюзия. На ниво Висш Аз (тоест в реалността) пол не същуствува – ако не можете да схванете това, значи не се готови за завършване на Играта, не сте Много Напреднали и определено не сте Събудена Финална Инкарнация.

Проектите на Напредналите нива

23.02./2004

Понастоящем на Земята има три проекта на Напредналите нива: проектът Матрицата 5, предназначен за Напреднали, Доминантни и Финални инкарнации. Проектът на средно-Напредналите нива – центриран около материалите на Дейвид Айк и други подобни материали като онези, свързани с Кредо Мутва или сходни с материалите на Дейвид. Проектът на слабо-Напредналите е свързан с Майкъл Муур, Ал Франкен и други подобни на техните материали.

Тези проекти се оркестрират от Висшите Аз с цел напредване в Края на Играта.

Краят на Играта подтиква към завършване едновременните инкарнации и Планетарния Дух на Земята. Тези три проекта са насочени да постигнат максимален ефект спрямо тези, които са на техните нива. Слабо и средно-Напредналите участници биват обгърнати от техните инкарнационни преживявания, базирани на основните свързани с подчиняването етапи. Те все още „вярват в системата” и в това, че могат да „използват системата, за да коригират забелязаните пукнатини”. Те вярват в „процеса” установен от планетарните ръководители. Те отказват да приемат факта, че системата не работи. Напредналите нива биват насочвани към това да се отделят от Играта и, посредством координирано образование, съответните Висши Аз осигуряват максимума информация позволен от Играта за онези, които се нуждаят от нея. Да, информация има и на ниво 27 в астрала, но малцина имат съзнателен достъп до там.

Материалите на Матрицата са за най-ограничения кръг хора, материалите на Дейвид Айк са за по-широката публика, а материалите по третия проект са предимно с религиозна насоченост. Във всички тези материали, обаче, можете да намерите много ценна информация, която ще помогне за вашия напредък. Най-ниските нива обичат материали посветени на американския експансионизъм, израелския геноцид, политиците-мошеници и т.н. Средните се интересуват повече от задкулисните дела и мотиви. Висшите нива се интересуват от механизма на Играта, природата на духа и неща отвъд тези. Не пренебрегвайте нивата, които са по-ниски от вашето – това е духовен снобизъм, който е типичен за средно-Напредналите и за ниските нива на Напредналите нива, но обикновено поради различни причини. От друга страна, някои от слабо-Напредналите нива може да не се чувства удобно с материали като тези в Матрицата и да ги избягва. Това означава, че още не са готови за тях в настоящата си инкарнация и в това няма нищо лошо.

Преживяванията се разпространяват сред инкарнациите на съответния Висш Аз. Информацията от периода на края на играта не може да се намери в никой друг период на линейното време.

Пазете се от духовния снобизъм, защото така можете да пропуснете много съществена информация. Събирайте ценната за вас информация и осъзнавайте по-добре как работят умовете на другите напреднали нива.

Полярностите: Законовият ред

24.02.2004

Когато даден диктатор набере сила, както това стана с Буш в Америка, Тъмните драматично увеличават своето присъствие. Привържениците на Тъмните обичат да имат контрол над нещата, но не обичат да са в светлината на прожектора и в повечето случаи предпочитат да остават напълно скрити и да дърпат конците на марионетките иззад кулисите. Чували сте за тайните ръководители на планетата Земя, но знаете ли точно кои са? Те са на върха на пирамидата на Земята – можете да се разминете с тях на улицата и няма да знаете това. Те са тези тъмни и остават скрити – те преживяват своя път по този начин.

Диктатурата на Буш е пълна с привърженици на Тъмните, които искат създаване на полицейска държава и както всеки може да види, успешно вървят към тази цел. Сегашната тайфа от Тъмни във Вашингтон обожават илюзорни думи като „свобода” и „независимост”. Щом чуете да се употребяват, мислете си как ще ви бъдат отнети в името на целите, които тези хора преследват.

Тъмните възхваляват военните и полицията, защото подкрепят тяхната параноя. През 70-те, с масовите кампании за мир, против военните, против полицията, тъмните бяха почти изгубили контрола си в страната. Но когато твърде много хора започнат да мислят, че могат да бъдат свободни, това трябваше да бъде спряно, защото Краят на Играта изисква нещо много зловещо. В най-добрия случай, това си остана като остров сред бурята на Края на Играта.

От друга страна, Светлите също копнеят за законност – тук на мотото на Тъмните „всичко е за мен” се противопоставя възгледа „правя го в твоя полза”. Има привърженици на Светлите, които НАИСТИНА вярват в това, което не извинява действията им – то е част от техните преживявания. Има и множество Тъмни, които твърдят това пред хората, но когато никой не ги гледа, са много далеч от Светлите. В Играта нищо не е просто! Помнете, че вашата цел е да се придвижите отвъд полярностите, а не да се присъединявате към едната от тях.

Светлите могат да използват фрази от типа „мен ме боли повече, отколкото теб” и „после ще ми благодариш за това” докато се опитват да налагат своето мнение на другите и цитират несъществуващи божества: „нямах друг избор, освен да направя това”, направих го, „защото бог казва”, и т.н.

Сега Америка възхвалява военните. Пълно е с контрол и развяване на флагове. Тъмните дезинфекцират и правят по-приемливи новините, както при всяка диктатура, за да втълпят на обществото, че „законовият ред” е единственият вариант. Империята Орион ИЗИСКВА абсолютен „законов ред” в рамките на империята. Подготвянето на обитателите на планетата за употребата на „законовия ред” на Тъмните означава подготовка на Земята за контрола на Орион.

Щом чуете за „законов ред”, бъдете нащрек – това е част от все по-интензивното „потъмняване” на Земята. Този процес не може да бъде спрян чрез молби към системата. Единственият начин е да се завърши Играта и след това Земята да им бъде отказана.

* * *

Термините социализъм, социална сигурност, безработица, кредит, валута и др. са малка част от списъка на средствата за контрол. Египет не е използвал валута докато Александър Велики не го е завладял. Извънземните никога не са напускали Земята, но поради условията на Играта, не са можели да се развяват необуздано така, както го правят в периода на Края на Играта. Да, нещата са малко сложни, но ще ги разберете посредством своята Събудена Финална Инкарнация.

Призивите за равенство отричат индивидуалността – когато завършите Играта ставате напълно индивидуален. Завършилите Висши Аз продължават развитието си като индивидуални същности. Всичко от типа „не можеш да правиш/мислиш/говориш” не съществува.

Не съм склонен да се отнасям по различно с никоя група или общност поради техните несигурности, ограничения или ниво на напредък. Ако искате да бъдете шокирани, слушайте какво ви казвам. Но ако се шокирате толкова лесно, значи не сте готови за нивата отвъд Играта в тази си инкарнация.

Темата за равенството е отрова покрита със захар. Но захарното й покритие може да ви докара диабет на духа и да зарази вашата инкарнация. Да, това е част от преживяванията в Края на Играта, но не и за мен. Всичко се определя от начина, по който се справяте със своето идентифициране с тялото.

 


Тагове:   Матрицата,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Поздравления за избора!
27.08.2010 22:02
Книгата е много добро четиво!:)
цитирай
2. taidzi - 1. bven
27.08.2010 22:11
Благодаря . Малко е сложна за мнозина, но ползата е вън от съмнение .
цитирай
3. bven - Повторението е майка на знанието, нали ?
27.08.2010 22:24
Колкото пъти трябва - толкова ! :)
цитирай
4. taidzi - 3. bven
27.08.2010 22:27
Напълно съгласен :) В добавка - повторение с качество .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444097
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930