Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2010 18:04 - Матрицата 5 - 7
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2687 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Още за Доминантните Инкарнации

15.12.2003


Читателите на Матрицата се интересуват от достъпа до вътрешността на Висшия Аз по време на ин­карнацията. Когато дойде време за събуждането на Финалната Инкарнация, Доминантните ще се срещ­нат с Финалната Инкарнация, за да може да започне процеса на събуждането й.

Други активни инкарнации, които получават достъп до вътрешността на Висшия Аз са Доминантните инкарнации на този Висш Аз. Запомнете – можете да получите достъп САМО до своя Висш Аз. Не може­те да влезете в друг Висш Аз, нито в своя Висш Аз, освен ако нямате основателна причина за това.

Всеки Висш Аз има 3-4 Доминантни инкарнации. От дадена Доминантна инкарнация може да се изис­ква да действа в интерес на съответния Висш Аз по време на Играта – това става рядко. Например това може да включва навлизане във Висшия Аз поради специфични причини, свързани с Времевата връзка. Използването на Времевата връзка е от съществено значение при формирането на Финалните инкарна­ции. Всяка от Доминантните инкарнации ще получи достъп до фасетките на Времевата връзка, за да по­могне при вземането на решения относно състава на Финалната инкарнация за този Висш Аз. Повече подробности по този въпрос могат да се дадат само на ограничен брой инкарнации.

Доминантните инкарнации могат и се срещат в своя Висш Аз в определени случаи, но те не винаги срещат ВСИЧКИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО време. Ако установите, че сте Доминантна инкарнация, вие може да сте, а може и да не сте почувствали това съзнателно. Прекалено голяма доза осъзнато усещане, когато инкарнацията не е готова, би повлияло отрицателно върху нейните преживявания в Играта. Оттук мно­жество Доминантни инкарнации имат ясни сънища относно Висшия Аз, но съзнателно не знаят как да ги интерпретират.

Освен в случаите, когато Доминантните инкарнации са много сензитивни и дисциплинирани в тези области, те не се досещат за това какво става в техния буден живот. Доминантните НЕ са равни на Събу­дената Финална Инкарнация, но тяхната мисия ги отделя от всички останали инкарнации. Всеки Висш Аз установява тяхната мисия и специален статус в Играта. Защо - ще трябва да разберете с помощта на своя Висш Аз.

Запомнете – любопитството не е основателна причина за не-Доминантните или не-Финалните инкар­нации, за да знаят всичко за своя Висш Аз докато са все още в Играта. Тъй като вие сте друг аспект на своя Висш Аз, на всичките ви въпроси ще бъде отговорено, когато вашият Висш Аз задейства Призовава­нето (изтеглянето на инкарнациите) и се превърне в завършващ Играта. Целта на цялата тази информа­ция е безценна за онези, за които беше написана Матрицата 5 златно издание, тъй като тази информа­ция се предава на съответните инкарнации без значение в кой времеви период се намират те. Ако този сегмент ви идва твърде много, оставете го заедно с всеки друг сегмент, който ви се струва труден за въз­приемане.


Чувството на вина покрай Коледа: „Греховете на човеците са огромни”

22.12.2003


Покрай Коледа медиите са пълни с религиозна пропаганда от типа „греховете на хората са огромни” и „всичко е по твоя вина”. Ние обаче не можем да имаме желаните преживявания без да участваме в Играта. Следователно, няма такова него като „грях”. Всичко е преживявания, но в резултат от тях има ПОСЛЕДСТВИЯ. Това е нещо, което вашите Много Напреднали и вашата Събудена Финална Инкарнация разбират в различна степен. Никой не прави на инкарнацията нещо, с което Висшият Аз да не е съгласен.

Ако обаче дадена инкарнация вярва, че ще й бъде наложено някакво наказание, тогава напусналият дух създава астрална ниша и я населва с точно такъв метод за наказание, в какъвто инкарнацията вяр­ва, че съществува. Но извън това не съществува група или индивид, който да предизвиква насила това. Не може да бъде налагана нечия воля в разрез с волята на Висшия Аз. Щом самонаказващият се дух си даде сметка за това, че няма такива наказания, самоналожената илюзия преминава даже ако се дължи на по-напреднала инкарнация от същия Висш Аз, който й носи това осъзнаване. Духът на инкарнацията си е научил урока и е придобил преживяванията, свързани с това.

Някои групи например твърдят „Хитлер гори в ада”. Това не е вярно, но те не са толкова осъзнати, че да разберат истината, затова си правят илюзии, които подхранват техните фантазии. След края на Играта, ако искате да си поговорите с Висшия Аз изиграл ролята на Хитлер, можете да го направите. То­гава вашата перспектива ще е много по-различна.

От друга страна, обаче, знаейки, че няма „грях”, това не бива да служи за основание да се държите безотговорно. Това е признак за незрялост. С изключение на тези случаи онези, които са стиг­нали дотам, че да са наясно с това, че „няма грях”, са достатъчно съзрели духовно. Ще разберете това, когато и вие стигнете до това ниво.

Междувременно, онези, които предизвикват чувство на вина, ще продължават да сеят контрол и чув­ство на вина върху нищо не подозиращите. Страх е името на играта на контрол. Извличайте максимална полза от онова, което ви доставя удоволствие, но поемайте отговорност за онова, което правите.

Хората продължават да твърдят, че сме в „началото” на тази криза. Всъщност, ние сме в началото на Края на Играта. За да сме в началото, трябва да се върнем към началото на 1800 година. Сега сме в последните етапи на Играта. Ето защо оркестърът свири така френетично и в такъв дисонанс. Последо­вателните инкарнации знаят, че техните планове не вървят, както те искат, въпреки повърхностните им успехи. Проклетата Матрица 5 излезе и ги препъна, донасяйки им огромно неудоволствие.

През 2004 чукът може да падне върху САЩ, но те няма кого да обвиняват освен самите себе си. 2004 ще прибави нова неприятна глава към края на Играта.


Нападение над чакрите разположени в главата

9.01.2004


Прибирах се в къщи с колата - луксозната кола пред мен имаше вградени монитори на телевизори в облегалката за глава на седалките – те работеха макар, че на задната седалка не седеше никой. Абстра­хирайте се от стойността на тези монитори като средство за забавление на седящите отзад – помислете за това, че точно зад главата си имате електронно предавателно устройство, което въздейства от задна­та страна върху чакрата, свързана с третото ви око. Самият замисъл на това устройство е доста зловещ – докато карате или седите на предната седалка, чакрата на третото ви око бива нападана от тази елек­троника. Вие се съсредоточавате върху управлението на колата и всичко, което идва от телевизията – всичко приемано несъзнателно и подавано подпрагово от телевизията може да навлезе посредством та­зи чакра. Това ви дава нова перспектива - за разлика от телевизора ви в къщи, където седите на разсто­яние от апарата, този предавател в колата е само на сантиметри от главата ви и от чакрата ви. Това, ко­ето можете да избегнете посредством разстоянието между вас и апарата в къщи, не може да се избегне в колата. Точно както никога не бих си купил клетъчен телефон, така и никога не бих си сложил такова нещо в колата. То е близо не само до чакрата на третото око, но и до коронната чакра на главата. Това устройство може да се използва не само, за да блокира третото око, но и за да замъгли коронната ви чак­ра, която ви свързва с вашия Висш Аз, както и гърлената чакра, която се използва за „чуване”.

По време на Края на Играта е все по-наложително за последователните инкарнации да се опитват да контролират или изваждат от строя Висшите Аз на паралелните инкарнации. Те смятат, че така могат да забавят тяхното завършване на Играта и да ускорят превръщането на Земята в поредната планета за последователни инкарнации. Електрониката е едно от основните им оръжия – отрова, предлагана като бонбон. Извънземните технологии, въведени през 19 век на Земята бързо се развиват посредством „чудодейни” изследвания (тоест посредством извънземните, които дават още технологии).

Това не означава, че трябва да зарежете всичко и да отидете да живеете в пещера. Но това трябва да ви уведоми за онова, което става.

Например оптичните кабели могат да се използват и за предаване на сигнали, което не са предвиде­ни да ви донесат благополучие. Помня времето, когато хората казваха, че си вземат клетъчни телефони „за в случай на спешна необходимост”. Така навлезе онова, което се превърна в зависимост за тях. Аз съм единственият сред познатите ми, който все още отказва да ги използва. Даже хора, които предуп­реждаваха за това колко са опасни, сега ги използват през цялото време. Това е предвиденото обаяние на технологията. Клетъчните телефони са друго средство за влияние върху чакрите в главата. Вече съм споменавал за развитието на технологиите за сметка на духовното развитие.

Иначе казано: колкото повече технология се използва, толкова по последователен по природа риску­вате да станете и толкова по-лесно е да погребете духовния си Напредък.

Извънземните последователни инкарнации са доставчици на техно-дрогата, а дилърите са онези, ко­ито я лансират като идеалното решение за съществуването в трета плътност. Обърнете внимание на то­ва как най-новия електронен продукт излиза на мода само, за да бъде съвсем скоро заменен от поред­ния най-нов модел. Той е по-удобен, по-бърз, по-малък с най-добрата налична технология. Ключът тук е „налична”. Технологията, с която разполага правителството е далеч по-напреднала от онова, което е достъпно за публиката. Както и с наркотиците, нуждата става по-голяма, както и натискът, щом се стигне до зависимост. Това е поредната форма за отдаване на силата ни на нещо друго.

От вечерните класове за възрастни, които водя знам, че хората не обичат да четат. Те искат да гле­дат нещата на видео, да ги слушат на СD или касета, или някой да им ги разкаже. Искат нещата с мини­мално усилие от своя страна. Това също е част от Играта – зависимостта от технологията и преформати­рането от страна на последователните инкарнации.

Важното е, че каквото и да правят последователните, не могат да забавят нещата и завършването на Едновременните Висши Аз. Това ще им причини голямо безпокойство, когато се случи, защото Земя­та ще излезе от сферата на тяхното влияние и защото Планетарния Дух също ще завърши Играта. И та­ка, абсолвентите ще си тръгнат, докато по-долните класове все още ще ходят на училище.


Висшият Аз и безсилието, което прави от инкарнациите инвалиди

20.01.2004


Малко са едновременните инкарнации, които получават внимание от Висшия Аз. Това са доминан­тните и Финалната инкарнация. Всички останали инкарнации на съответния Висш Аз вървят по пътя на преживяванията, които Висшият Аз е определил. Оттук Висшият Аз може да има инкарнация с болестта на Алцхаймер или друга неспособност, която ограничава взаимодействията в трета плътност за тази ин­карнация. Обикновено така се прави партньорство между такъв, който иска преживявания свързани с осигуряването на специализирана помощ и такъв, който иска преживявания свързани с получаването на специализирана помощ.

Докато дадена инкарнация вегетира при болестта на Алцхаймер или е в кома, духът не виси наоко­ло уловен като в капан във физическото тяло. Докато физическото тяло е живо, духът е привързан към него. Духът може да е съсредоточен върху физическото по време на първите сегменти от ситуацията, но когато физическото се отклони твърде много, духът не се задоволява с това да седи като в капан или ка­то дух в бутилката. Тогава той получава астрални преживявания според нивото на Напредък, което е постигнал. Ако физическото тяло има редки моменти на яснота, това показва, че духът присъства. Липса­та на яснота показва, че духът е навън. Това не се дължи на липса на желание да бъде в тялото – то ста­ва, защото физическата инвалидност е непреодолима.

Това не може да стане, ако Висшият Аз не го е предвидил като част от своя инкарнационен път. В редките случаи на възстановяване след кома траяла с години, нужда от преживявания е имало, но тряб­ва да питате самия Висш Аз каква е била тя, или да проверите това на ниво 27. Тези трудности са основ­ните събития в живота на хората, които имат преки отговорности за свои роднини и приятели в тези ситу­ации. Ако сте един от тези хора, значи вашият Висш Аз разполага с отговорите. Щом Играта за вас прик­лючи и я завършите, вие ще си спомните съзнателно отговорите на всички въпроси, които си задавате сега.

Вашият Висш Аз следи стотици и стотици инкарнации. Разбира се вие имате чувството, че настояща­та ви инкарнация е всичко, което има значение за вас. Това е така ако се идентифицирате със своето тя­ло, защото вие никога няма да имате това тяло отново. Висшият Аз обаче обръща внимание само на До­минантните и Финалната инкарнации, тъй като техните преживявания са кулминацията на всички еднов­ременни преживявания. Инкарнационната нишка на инкарнациите от ниско или средно ниво, свързана с тяло в кома или с мозъчна неспособност, не представлява обект на сериозни грижи за Висшия Аз, но съответните преживявания попълват базата данни на Висшия Аз. По принцип Висшият Аз никога няма празна или безполезна инкарнация, НО има инкарнации с малка стойност и с голяма стойност поради причини различни от целите на Доминантните и Финалната инкарнации. Помнете, че НИЩО не може да попречи на инкарнацията да има преживяванията, които нейният Висш Аз е избрал. Повече подробности за това – на ниво 27 от Астрала.


Да играеш ролята на Висшия Аз в някои компютърни игри

20.01.2004


Някои видове компютърни игри могат да допринесат за вашия напредък поради включените в тях ментални стратегии – става дума за стратегическите игри, в които се играят роли и в които трябва да играеш няколко роли едновременно – както в Baldur’s Gate, например, където контролираш шест различни персонажа и решаваш какво да правят по време на тяхната инкарнация в тяхната игра – така ти играеш ролята на Висш Аз за тях. Например решаваш какъв пол, раса и класа да бъде главния герой. Той се среща с останалите шест героя в групата. След като се съберат в групата, ти имаш контрол над преживяванията на тези шест персонажа. Едновременно с това трябва да отчиташ и други фактори, свързани с умората на тялото, например.

Това е просто игра, но тя дава на Напредналите някакъв практически опит, макар и в много по-малък мащаб – с шест инкарнации, а не да речем – с 1500. Имайки предвид това, можете да извлечете полза от тази игра. Неспособността да контролирате тези шест героя ви дава представа какво не сте. Не говоря за някой, който просто не харесва компютърните игри, а за този, който ги харесва, но не може да контролира и шестте героя едновременно.

С това не искам да кажа, че трябва да се отдадете на компютърните игри, защото електрониката, с която разполагаме днес е от извънземните на Земята и е част от сценария за Края на Играта. Всички едновременни инкарнации имат голям опит с електрониката, но това е друго нещо.

Интересното в тази игра за мен беше, че в края можеш да си избереш да станеш Бог на баланса. Аз харесвам тази игра като умствено упражнение за някои от нещата, които предстоят.


Равенството и края на Играта

01.02.2004


Най-силно звучащите барабани на Земята искат земните хора да маршируват в ритъма на „равенството”. Това са част от опитите Земята да бъде превърната в планета на последователни инкарнации, което е в интерес на някои извънземни.

Терминът „равенство” звучи добре, но в действителност отрича едновременните преживявания, типични за Играта. Това е атака срещу едновременните преживявания. Един от белезите е, когато дадена планета напредва по-скоро като цяло, отколкото като индивид. Когато на планетата има едновременни преживявания, те позволяват бързо учене и напредък. Това позволява на Висшия Аз да избира между изключително различни ограничения и потенциал.

Ние, Висшите Аз, тръгнали по пътя на последователните инкарнации, се наслаждаваме на огромно разнообразие от хиляди години линейно време. След това се намесват извънземните хирурзи и започва намаляване на разнообразието и навлиза отегчителната хомогенност.

Ако не сте готови за информацията тук, не бива да я четете, тъй като тя може да развълнува вашето физическо тяло, което управлява вашия недостатъчно развит инкарнационен дух. Идентифицирането с тялото ВИНАГИ се опитва да попречи на духовния Напредък, тъй като се опитва да се представи като омегата на съществуването – оттук и популярния мит за „възкресяването на тялото”.

Читателите на Матрицата, които разбират дадената в нея информация знаят, че Висшият Аз е ИСТИНСКИЯТ ви образ. Тялото е само средство за събиране на преживяванията, които съответния Висш Аз иска. Всички тези глупости за равенство по пол, раса и т.н. СА част от сценария на последователните и основна част от сценария за Края на Играта на тази планета.

САЩ са предвидени като база за „равенството” маскирано като „свобода”, което да се разпространи като чума по цялата Земя. Свободата и равенството са две съвсем различни концепции. В повечето случаи равенството подтиска свободата. Този тип „равенство” не толерира различията. „Обичащите свободата” са изтласкали местните американци от земите им и са ги вкарали в нещо като концентрационни лагери наречени резервати, спекулирайки с термините „равенство” и „свобода”. Американските роби също са слушали мантрите за контрол „Всички хора са създадени равни”, но ние знаем за нивата на това създаване и за това как част от тези нива подтискат останалите. Измамата идва от това, че не се казва онова, което се има предвид.

Сега, ако можете, се откъснете от идентифицирането с тялото и осъзнайте, че робството, в различните му форми, съществува на Земята от векове. То е част от преживяванията в трета плътност – не можеш да оцениш какво е да не си роб, ако по някое време не си бил роб. Преди основната група роби е била африканското чернокожо население, но ВСИЧКИ раси по някое време в историята са били роби. ВСИЧКИ едновременни Висши Аз имат по няколко инкарнации в робска ситуация – заради преживяването. Те имат и по няколко инкарнации на такива, които имат роби – пак заради преживяването. Това не е нито добро, нито лошо. Това е преживяване и ТОВА е основното. Ако не можете да осъзнаете това, значи все още се идентифицирате с тялото си.

Подобно на това място имат и мъжкия и женския пол. Когато жените се отрекли от своята типично женска роля в името на равенството, те се отрекли от определени преживявания.

САЩ са много повлияни от тъмните от появата на Линкълн и особено по времето на Буш. Темата все повече е „завладяване”, прикривана от фалшиви думи като „свобода”. Американското разбиране на термина „свобода” е да си свободен да бъдеш такъв, какъвто ние ти кажем да бъдеш. Сега Ирак е „свободен”, казва тъмния Буш. Те са свободни само когато Вашингтон реши да бъдат „свободни”.

САЩ се превърнаха в силно повлияна от тъмните страна на етапи – преди време Никсън е бил подведен под отговорност за далеч по-незначителни неща, отколкото върши сега Буш. Това също е част от Края на Играта. Всичко отново става чрез различни технологии и чрез повишаването на броя на инкарнациите на любимци – така едновременните биват ограничавани от последователните.

За щастие, Краят на Играта е само част от общото преживяване, свързано с едновременното инкарниране. Ние имаме преживявания, свързани с разнообразието от времето преди Края на Играта. Сега ще видим разпадането на тези едновременни преживявания и липсата на етика в Играта, което е типично за последователните. Това също дава своя принос за цялостното преживяване от Играта в трета плътност. Едновременно инкарниращите се Висши Аз са готови да завършат и да оставят целия този хаос зад гърба си. „Скърцането със зъби и виенето” ще започнат, когато едновременните абсолвенти избягат от Играта и оставят виещите последователни зад себе си да се занимават със своите полярности. Следващата планета на едновременния път на развитие ще бъде в друг сектор на Галактиката, но това няма да засяга завършилите, които ще имат много по-интересни преживявания.


Сексуалните стереотипи на Орион – Алиса в страната на чудесата

04.02.2004


Генетиците, които са променили физическото тяло на земните хора са се занимавали и с неговата сексуалност. Нека добавя още нещо по тази тема.

Влечугоподобните от Орион са бисексуални. Сексът се използва за създаване на потомство и за доминиране, както и за удоволствие. Сред влечугоподобните не съществува хетеросексуалност. Даже онези от тях, които са за Земята маскирани като хора, почти винаги изглеждат хетеросексуални на външен вид, за да могат да заблуждават земните хора. Но когато са насаме, стават много неща. Ето защо определени членове на кралското семейство настояват публично да бъдат възприемани като хетеросексуални, но зад затворените врати става нещо съвсем различно.

В холивудските филми нещата се представят така, като че ли извънземните намират земните хора за сексуално привлекателни. Това важи само за онези, които физически са сходни с тях. Иначе влечугоподобните намират земните за точно толкова непривлекателни, колкото за земните са непривлекателни самите те. Извънземните от Орион, обаче, се интересуват от демонстриране на доминиране и превъзходство на расата, когато правят секс с не-влечугоподобно същество.

В историята за влечугопобно от типа „годзила”, което обладава гей младеж пред очите на партньора му, става дума за начинът на Орион да демонстрира това, че те са нещо повече, тъй като могат да правят каквото искат с когото искат и за тях няма значение дали неговият партньор е там, или не. Те застават на позицията „е, какво ще направиш ТИ във връзка с това”. Тук не става дума за романтично удоволствие, а за садистичен Тъмен контрол.

С влечугоподобните от Орион шега не бива – те са смъртно сериозни и към тях не можеш да се обърнеш въз основа на нещо духовно.

Плеядианците могат изцяло да минат за хора на вид – те твърдят, че са хетеросексуални.

При въвеждането в ДНК на командите свързани със сексуалността, извънземните генетици са използвали своя сексуален опит – например първата команда е „Размножавай се за кралицата на Орион”. Религиозните анти-гей мнения са в хармония с командата на Орион. Всичко се свежда до стремежа планетата да се превърне в планета за последователно инкарниращи се и за премахването на едновременния път. Понякога различни извънземни се съюзяват в името на тази цел. Това се вижда много по-ясно в периода на Края на Играта.

Промеждутъкът от линейни години прекарани в едновременно развитие е около 20000, а промеждутъкът прекаран в последователно развитие – милиарди години. Тази огромна разлика в скоростта на развитие между бавния последователен и бързия едновременен път може да се види в големите разлики на въпросното време. Никой не влиза в Играта по едновременния път – всички влизат по последователния, но я завършват на едновременния.

Гледах на DVD продукцията на Дисни Алиса в страната на чудесата – там с изненада установих, че осмиват кралицата на Орион в персонажа Кралицата на сърцата. На Краля на сърцата там е отредена незначителна роля и нулев авторитет. През 1951 филмът е бил напред от времето си.


Глобално кондициониране

07.02.2004


В миналото терминът „терорист” се е използвал рядко, но сега, поради ускоряването в периода на Края на Играта, той се използва много често.

Ако се вземе предвид днешната интерпретация на този термин, обаче, цялата американска революция е била теротистична. Тогава обаче Играта е била в ранните си етапи и формирането на САЩ е трябвало да внесе този сценарий за Края на Играта. Вчерашният тероризъм днес е под контрол.

Ако прочетете списъка с „военни престъпления”, за които победителите обвинили губещите през Втората световна война, ще видите че те ВСИЧКИТЕ могат да бъдат приложени към правителството на САЩ днес, което се домогва до глобално господство и иска всички да се подчиняват на Вашингтон.

Като знаем колко са ефикасни терористичните процедури, след като те бяха толкова ефективни при отстраняването на повечето европейски монархии и многобройни правителства по света, то едно от първите неща, които американското правителство, (което е основано на тероризъм) е направило, след формирането си, е било да забрани това брутално отхвърляне, защото именно така е дошло на власт самото то. Бруталното отхвърляне на няколко чужди правителства, обаче, е същото като това, с което е било ангажирано правителството на САЩ в различни степени, които драматично са се повишили след края на Втората световна война. Някои от тях са Панама, Чили, Хаити и Ирак. Това прави от САЩ първата „чепата нация”. Мъглата на „свободата” и „независимостта” скрива истинските намерения на онези, които упражняват контрола. Няма значение кой в какво вярва, стига тези думи да осигурят глобално доминиране.

Употребата на фразата „чепата нация” винаги се прилага към страни, които не се подчиняват на САЩ и на нейния покорен лакей, Британия. Третата страна от този сценарий за доминиране е Израел, който заблуждава посредством вменяване на чувство на вина всички, които се опитват да разрушат създаваните от него илюзии. Да, това СА моделите на Орион на Земята. Когато чуете фразата „чепата нация”, това трябва да е показателно за вас. Той се използва обикновено в трилогията Проблем, Реакция, Решение, при която от публиката се очаква да вземе решението, което правителството през цялото време е искало. В САЩ след 9/11 непрекъснато се говореше, че ще се случи друго голямо събитие поради мюсюлманските терористи. Няма да се изненадам, ако стане нещо подобно, защото така или иначе мюсюлманите ще поемат вината. понеже много християнски привърженици тук, използват „мюсюлмански” враг. Спомнете си за любимците и за това колко лесни са за манипулиране те. Правете деца за Империята – нужни са още любимци!

Едновременният път на развитие изисква голямо разнообразие от нации и т.н., за да има различни преживявания. Затова последователните се стараят да премахнат това разнообразие, оттук и прекомерната употреба на термини като „тероризъм” и „чепата нация”. Всеки път, когато чуете тези термини, си спомняйте за последователните инкарнации, които натискат бутоните, за да дадат на късо едновременните преживявания на Земята. Това е част от контрола – през 30 и 40-те германците са го знаели. Сега американците са усъвършенствали тази употреба.

Въпреки всичко, обаче, има и някои жокери, които ще се изиграят от Висшите Аз и от самия Планетарен Дух. Познайте кой ще се смее последен!


Символите на тъмните портали, чакрите и влиянието им

10.02.2003


Внимавайте какви украшения носите по тялото, врата, ръцете и глезените си, защото те са в обсега на аурата ви и може да ви оказват влияние, каквото всъщност не желаете. Тъмните непрекъснато търсят начини да бъдат допуснати посредством подобни портали и символи. Има много камъни и кристали, които ще ви бъдат от полза – черен тормалин, тюркоаз и др.

Среброто е добра защита, но аз не бих го носил заедно с Т-1 капсулата, защото не се препоръчва тя да се носи с метални верижки. Ако ви интересува нещо във връзка с Т-1 капсулата, питайте Вал, не мен.

Камъните, които са пробити с метал се считат за мъртви – те трябва да бъдат „обвити”, за да не им се накърняват свойствата. Така казват моите местни американски учители.

Мястото, където носите нещо показва къде ще ви действа то – например в областта на сърцето. Мнозина мислят, че сърдечната чакра е най-важната. Всъщност най-важна е чакрата на върха на главата, която тъмните непрекъснато се стараят да блокират, заедно с чакрата при третото око. Естествено, сърдечната чакра е от голямо значение, но същото се отнася и за долните три – по различни причини, някои от които вече съм споменавал.

Отварянето на сърдечната чакра е важен процес на събуждане – тя трябва да ви е отворена, за да напреднете към нивата на много Напредналите – това води до осъзнаване и на чакрите над нея. По принцип вие трябва да можете да чувствате (сърцето) и чувате (гърлото), преди да можете да видите (третото око).

Един от символите, които се носят е „звездата на Давид” – тя произхожда от Орион. Насоченият нагоре триъгълник е символа на Орионската наука, а триъгълникът насочен надолу е символ на техните военни. Често ще го видите на полицейските коли в САЩ. Така се получава звездата на Давид, която ще видите на множество космически кораби. Звездата с 6 върху е символ на Империята Орион. Тези, които я носят се смятат за „избрани”.

Този символ се използва от астралните им сътрудници като портал за тяхното влияние. Тъмните не се ограничават само с един символ. Има множество хора, които ги използват напълно съзнателно, както има и много такива, които ги използват наивно и от незнание. И в двата случая тези символи изпълняват предназначението си.

Внимавайте какво носите и от гледна точка на орнаментите му – очевидните елементи може да не разкриват истинското значение. Да кажете „ама аз нямах за цел това” е недостатъчно и не отрича замисъла на съответните дизайнери.

Превод Еми Манолова
 


Тагове:   Матрицата,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - колкото повече технология се използва, толкова по последователен по природа риску­вате да станете и толкова по-лесно е да погребете духовния си Напредък
26.08.2010 21:12
!?
цитирай
2. taidzi - 1. bven
26.08.2010 21:23
Вероятно авторът иска да акцентира върху прекомерното използване на технологии,което заличава творческите заложби у нас , а оттам - и духовното развитие .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1445185
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930