Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2010 20:36 - Матрицата 5 - 6.
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1498 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тактиката на злодея – използването на етикети за страните и Играта

18.10.2003

Правителствата, медиите и историческите източници обичат да слагат етикети на страните – например „нацистка” Германия, „комунистически” Китай, „комунистическа” Северна Корея.

Непрекъснато слушаме мантрата „нацистка” Германия. Това е все едно да кажеш „републиканска” Америка или „работническа” Британия. Но подобни термини не се използват.

Настойчиво използваното определение „нацистка” Германия е еврейско по произход. Определението „нацистка” Германия навежда на мисълта, че някаква си шепа хора контролира и управлява страна с милиони население, което не иска те да управляват. Това не е вярно, но така искат да вярвате, че е. Прекомерната употреба на „нацистка” Германия, когато става дума за Германия от 30-те и 40-те внася чувство на вина и контролира начина, по който хората мислят. Чувството за вина е главно средство за контрол при евреите, християните и мюсюлманите. Използва се толкова често по отношение на Германия, защото има хора, които реагират по желания начин, когато го чуят.

Друго определение, внасящо чувство на вина, е „комунистически”. Нима няма да познаете Северна Корея, ако не й лепнат етикета „комунистическа”? Какви предразсъдърци се въвеждат, когато чуете „комунистически” Китай? Какво искат да предизвикат във вас онези, които използват подобни етикети?

Може да не сте съгласни с някои от събитията в дадена страна, но определено „последователно” е да искате всички страни да са като вашата. Идеалът за един може да не е такъв за друг. Споменавал съм вече за необходимостта от съществуването на различните култури, за да има разнообразни преживявания. Преди е било така, но през XX век нещата са се променили.

Да, те се обличат различно. Да, тяхната политика не е като вашата. Да, те ядят неща, които вие никога не бихте яли (и обратното). Именно ТОВА е част от преживяванията на едновременните инкарнации. Именно така се развива индивидуалния път. Ако искате да живеете на планета, където всички са еднакви, трябвало е да си останете Последователно инкарниращ се Висш Аз, тъй като не сте готови за преживяванията на Едновременните инкарнации. Различията са привлекателни за едновременните инкарнации и се отхвърлят от последователните.

Решението Земята да бъде отречена като планета за едновременни преживявания е в основата на всичко. Понастоящем последователните инкарнации контролират повечето от онова, което става на Земята. Прехвърлянето на хора от един континент на друг с цел смесване на едни хора с други е главен знак на тяхната дейност. Смесване на културите в една, смесване на расите и създаването на една раса от онези, които са тук, създаване на един основен език – всичко това цели да направи от Земята планета на Последователно инкарниращи се. Една култура, един език (май ще е английския), една световна валута и едно световно правителство.

Защитата със златна енергия и кръста: Портал за тъмна енергия

20.10.2003

Силата на съзиданието е в използването на златната светлинна енергия – това е нещо, което може да се използва само от Висшия Аз. Ламтежът за злато в трето измерение (освен когато става дума за медицински цели) отразява желанието да имаш възможността да използваш златната енергия като инкарнация. Желанието да трупаш и използваш златото произхожда от империята Орион, която е поставила началото на монетната/кредитна системи за обвързване.

Съществуват строги ограничения за използването на златната енергия докато си инкарниран в Играта поради правилата на самата Игра. Това, за което можеш да използваш златна енергия докато си инкарниран, е за защита и самоотбрана. Много от другите средства за защита от тъмните енергии не действат, например по-добре е кръстът да е с равни рамене.

Висшият Аз, краят на Играта и инкарнационния хумор

25.10.2003

Препоръчвам ви сайтовете по-долу, ако искате да посетите сайтове пълни с хумор и осмиващи Играта.

www.landoverbaptist.org/beliefs.htm

www.bettybowers.com/christisnadvice.html

www.whitehouse.org/dof/index.asp

Мъртвата звезда и плановете на империята Орион

10.11.2003

Става дума за епизода „Ентърпрайз” от TV серията Стар Трек.

Епизодът започва с разбиването на Земята на парчета от Мъртвата звезда, която е създадена от влечугоподобното Xindi. Какво „съвпадение” – империята Орион със своите кораби разрушават планетата отвъд Марс, където сега има астероиден пояс. Земята бива разрушена и превърната в астероиден пояс на друга система. Какво става?

В плановете на Орион влиза идеята да разрушат Земята, както са направили с другата планета, превърната в астероиден пояс.

Концепцията за кораба мъртва звезда е дадена още в трилогията Междузвездни войни. Версията от Ентърпрайз е само последната версия за този кораб. Версията за мъртвата звезда, обаче, не е визуално точна.

Тази технология за мъртвата звезда е съвсем реална и е под контрола на Орион. Когато мъртвата звезда е била в орбита около Земята в древността, я наричали „Окото на Бог”. Тъй като земните хора от древността знаели, че извънземните „богове” дошли от кораб, приемало се, че „Окото на Бог” ги наблюдава.

В Междузвездни войни се говори как мъртвата звезда ще поддържа системите в ред – това е основната цел на този вид кораби. Всяка планета, която не може да бъде умиротворена по друг начин, се елиминира. Сега в настоящата система има повече от една мъртва звезда. В нашата слънчева система те са в орбита около Юпитер.

Империята Орион възнамерява отново да предяви претенции върху Земята и ако не може да я получи, възнамерява да я унищожи, макар че този план стои след плана им да премахнат земните хора и да заселят отново Земята със специално ново население, което се контролира по-лесно. Плановете на Орион включват въвеждането на мъртва звезда в орбита около Земята като втора Луна. В тази галактика те са най-напреднали технически, но този напредък при тях е за сметка на духовното им развитие, което е забавено. В тази слънчева система решаваща дума обаче имат Висшите Аз, които са тръгнали по пътя на едновременното развитие – ничий план не може да надмогне тяхното решение. Висшите Аз се основават на духовното и вечното и са винаги нащрек – те имат инкарнации във всички времеви периоди за разлика от извънземните висши Аз, които имат още доста път, докато се издигнат над нивата на средно-Напредналите. Така, че мъртвата звезда не е нещо, от което следва да се паникьосвате – ако се появи, ще е по-скоро забавно.

Висшите Аз и Играта – допълнителна информация

13.11.2003

Става дума за Висшите Аз, които са измислили Играта и които функционират като наблюдатели и наблюдаващи.

Относно онези Висши Аз, които са измислили и проектирали Играта, вижте в библиотеката на ниво 27. Част от отговора ще бъде като ви кажа, че ако ти си проектирал Играта, щеше ли да искаш да я играеш? Има такива, които наблюдават, но които не са готови да участват в някои версии на Играта. Те никога не се намесват в Играта, защото участващите в нея Висши Аз правят това невъзможно.

„Последователните” участници са такива само докато участват в пътя на последователните инкарнации, а „едновременните са далеч по-напреднали от тях – те могат спокойно да погледнат пътя на другите и да кажат „Бил съм там, правил съм това”. Помнете – днешните Едновременни са бивши Последователни, които са напреднали достатъчно, за да преминат към едновременния път. Едновременните Висши Аз наблюдават планетата (в тази галактическа Игра), за да са сигурни, че всички други се придържат към правилата, които са приели преди да влязат в Играта. По този начин никакви произволни събития не могат да се намесят в плановете на тръгналите по едновременния път.

Когато някой се ангажира с едновременния път, всичко започва като обикновено преживяване. Влечугоподобните от Орион (в тази галактика) са една от расите, които имат подобно ниско ниво относно преживяванията. Докато те тегли към технологичното развитие - не можеш да напреднеш в посока на духовното. Последователните са като малки деца получили нови играчки за празника. Позицията им е „искам всичко”. Обърнете внимание на това, че след XIX век на Земята е била дадено голямо количество извънземни технологии. Това е част от опитите да бъде забавено развитието на едновременните и последователните. Онези, които правят това, са неспособни да разберат пътя на едновременното развитие. Друга причина за такова предоставяне на технологии е предполагаемото завръщане на Орион.

Когато тези деца станат по-зрели, те бавно се придвижват към пътя на едновременното развитие. Гледано по линейната скала това развитие отнема изключително много време, при това преминаването към пътя на едновременното развитие е индивидуално решение. Така става и на Земята, когато решите да се заловите с нещо съвсем ново – семейството и приятелите ви започват да се чувстват несигурни и правят живота ви нещастен заради това, което правите. Същото става и когато даден последователен Висш Аз реши да тръгне по пътя на едновременните инкарнации. Често някои контактьори са посещавани от свои бивши приятели, които им казват „ти беше един от нас” и с това се опитват да ги направят зависими и да ги подчинят. Висшият Аз на подобни инкарнации, разбира се, знае това, но го позволява заради преживяването и доколкото то не пречи на плановете му. Последователните са като деца, които си мислят, че ще им се размине „убийството” само защото възрастните в този момент не ги гледат. Подобно на това, когато е налице предумишлен опит дадена инкарнация да бъде непредвидено убита, Висшият Аз на тази инкарнация се намесва пряко, за да не позволи това да се случи.

При последователните Висшият им Аз не се намесва пряко. Играта позволява даже намесата на последователен Висш Аз по отношение на едновременните Висши Аз. Ако трябва да бъдат описани правилата на Играта, ще се получи огромно количество информация. Това е ясно за всички Висши Аз, които участват в Играта, независимо от това в коя галактика участват. Ще разберете това по-добре посредством своята Събудена Финална Инкарнация и когато завършите Играта.

Последователните – винаги търсят несъществуващ пряк път

14.11.2003

Последователните винаги търсят кратки пътища за завършване на Играта. Помня как Боб Монро ни казваше, че сред участниците в Института има хора, които се мотаят там, за да извлекат облаги от земното си съществуване като пропуснат отговорностите.

Последователните се страхуват да не изгубят спомените от другите си животи – нещо, което е основно изискване при поемане по едновременния път. От трилогията на Монро става ясно, че Висшите Аз от преди Играта са в диапазона от крайно незрели до незрели и любопитни. Това любопитство води мнозина до участие в галактическата Игра. Пътят на последователните позволява на Висшите Аз да започнат процеса на съзряването посредством опита, който натрупват в трето измерение.

Виждал съм ОГРОМНИ гроздове от Висши Аз, наслаждаващи се на „последователно” преживяване като групи, тясно събрани заедно. Това показва нуждата от колективно поведение, към което те се придържат от настройките отпреди Играта. Когато съзреят в резултат от (нямате представа колко много) инкарнации и мизансцени в рамките на галактическата Игра, която са избрали, Висшите Аз започват да копнеят за нещо повече от просто преживявания. Това въвежда и любопитството към едновременния път. Концепцията е: „Трябва да има нещо повече от това за мен”.

На този етап по-храбрите Висши Аз ще прегърнат предизвикателствата на едновременния път. Недостатъчно съзрелите Висши Аз пък ще се опитват да ги задържат или забавят.

Щом Финалната Инкарнация завърши своя път в Играта, тоест умре и се върне във Висшия Аз, тя активизира Времевата Връзка. Когато гледам Времевата връзка сега, забелязвам енергията, която обгражда всяка фасетка на орбитата. Енергията блести и пулсира по посока на часовниковата стрелка и това е много интересно. То е отделно от блясъка на енергията, която обгражда Времевата връзка.

В момент избран от Финалната Инкарнация нейната енергия се свързва с Времевата връзка. Това активира възможността на Времевата връзка за „свикване/събиране” на инкарнациите, която сигнализира на ВСИЧКИ останали едновременни инкарнации (на този Висш Аз), че Играта за тях е приключила. Изключително интересно е да се наблюдава как всички енергийни потоци се връщат във Висшия Аз и какво става вътре във Висшия Аз, докато те правят това.

По време на това свикване/събиране, спомените ви отпреди Играта все още не са ви достъпни. Когато Финалната Инкарнация интегрира отново енергиите на Висшия Аз, (след като всички потоци са се върнали), ТОГАВА Висшият Аз приключва Играта. Тогава вече той е завършил (изкласил) Играта. Времевата връзка се абсорбира отново във Висшия Аз. Накрая всички спомени на този Висш Аз се възстановяват – имам предвид наистина ВСИЧКИ. Той е завършил с предизвикателствата на триизмерната Игра и е готов да се придвижи към по-напреднали и вълнуващи преживявания. Ученето продължава, но това е учене, с което не можеш да се справиш без да си завършил Играта.


Блокиране на паметта преди Играта

22.11.2003

При приемането на галактическата Игра, в която изберат да участват, Висшите Аз при първата си инкарнация не разполагат с каквито и да било спомени от преди Играта. Тези спомени им биват върнати едва след завършване на Играта. Първата инкарнация няма спомени от съществуване, втората разполага със спомените на първата и т.н. Ако Висшите Аз имаха непокътнати спомени от преди Играта, нямаше да има нито Игра, нито приключения.

Орион и извънземните са привързани към ритуалите – религиозни и други. Затова където има ритуали, очаквайте тяхното влияние зад кулисите.

Когато едновременно инкарниращият се Висш Аз достигне до горните нива на Напредналите, започва да гледа на ритуалите с подозрение и започват да проявяват склонност да отхвърля религията като нещо, което не е за него. Вашата Финална Инкарнация печели от информацията за това поради каква причина съществува това чувство на неудобство при по-малко Напредналите инкарнации. Това е част от процеса и от Напредъка, който е свързан с преживяванията по време на Играта. Ще си дадете сметка за влиянието на религиите колкото и сложни да са те.

Всички религии използват ритуалите. Масоните пък са многопластово тайно общество. За тях е писано много – книгите на Дейвид Айк например са добър източник на информация за тях.

По принцип покорството се използва при военните и в полицията и там то има смисъл, но когато се използва извън тези организации, то служи за да ви контролира и командва.

С приближаването на края на Играта опитите за контрол и отричането на свободите ще стават все по-интензивни. „Тероризмът” е популярен термин сега, защото е мъгляв и неясен.

Гей-браковете и Играта

1.12.2003

В Масачузетс гей-браковете вече са разрешени. Често се чуват мнения, че класическият брак е свещен пред Бога. Тогава защо съществува развода? Защо участниците в него допускат подобен брак да се разпадне? Много от хората, които искат да са с мен, са женени и имат деца. Мои познати лесбийки ми разказват същото за себе си. Тогава къде е святостта? Напредналите инкарнации ги тегли към свободата, за да изразяват своята индивидуалност.

Лично аз предпочитам партньорствата, а не женитбите. Типично за Орион е да дава предимство на хетеросексуалния брак пред другите. Според мен, ако двама от еднакъв пол искат да си създадат дом – трябва да го направят, а останалите не трябва да им пречат.


Защо няма форум за обсъждане на материалите от Матрицата 5?

4.12.2003

Бяхме направили форум за обсъждане на Матрицата 5, но освен, че привлече хора, за които са написани тези материали, той привлече и мнозина от онези, за които те не са написани, които – преднамерено или повлияни от същностите от ниския астрал, внасяха разкол и изопачаване. Матрицата 5 е уникална – тя е базирана на моите лични преживявания и опитности – тя е нещо индивидуално, а не групово.

Пътят на последователните е ориентиран към групите – една планета, една нация, една идея, един път и никакво отклоняване от този път. Така възникват войните и религиозния фанатизъм на християни, евреи и мюсюлмани. Затова последователните се страхуват от информацията, поместена в Матрицата 5, както и от ключовете за завършване на Играта, които са дадени в нея за пръв път. Затова те се опитват да изкривят материалите на М5. Бъдете нащрек. Пътят към ада е покрит с добри намерения – едно е да предоставиш информацията на хората, но съвсем друго е да ги убеждаваш и агитираш. Важното е, че онези, които са имали нужда от ключовете, са ги намерили. Останалите нямат значение.

Ако имате познати или приятели, с които можете да си говорите за М5 – това е чудесно! Но по Интернет се откриваш за непознати, които имат други намерения и искат да спрат влиянието на М5.

Често ми пишат хора, които не са готови за материалите на М5 – те искат да знаят, че Светлата страна е единствената, която има значение, защото са привързани към полярностите. Такива хора не се интересуват от материали, които биха изложили на предизвикателство техните тесни перспективи и винаги са готови да спорят с мен относно моите преживявания.

Отново ще кажа: М5 НЕ е написана за всеки. Написана е само за Много Напреднали, Доминантни и Финални Инкарнации. Ако се ровите в материали, които не се за вас, нищо чудно да се почувствате неудобно. Това са вложените от извънземните команди във вашето ДНК, които реагират на материали, които заплашват ориентацията към тялото, в която земните хора възнамеряват да останат. Част от предизвикателството е да се чувствате неудобно, защото това кара духа да се стреми към Напредък. Този напредък обаче става бавно.

Тези духовно наивни „деца” страшно се ядосват, когато откажа да споря с тях по повод на моите материали. Още по-лошо става, когато им кажа, че са свободни да предприемат каквото искат и да забравят напълно какво са чели в М5. Част от тях са любимци, привърженици на тезата за единствения път.

Има такива, които опитват други тактики и се опитват да ме хванат за свой личен учител и си мислят, че това е много хитро и че съм паднал от инкарнационния камион вчера. Позицията им винаги е „какво можеш да направиш за мен” – тя е толкова прозрачна. Не ми е трудно да блокирам и-мейлите им. Едно кликване на „достъпът отказан” и готово.

Нямам време за хора от ниските нива Нямате представа какви въпроси ми се задават. Не искам да кажа, че има нещо лошо в това да си на ниско ниво, но не може от новак да стигнеш до много напреднал само за една инкарнация – изисква се време, опит и духовна зрялост. Един ми пише, че като отиде в института Монро догодина, ще си влезе във Висшия Аз и ще има преживявания подобни на моите.

Шаманите казват: „приемай всичко, не очаквай нищо”. В дълбокото можеш да се удавиш. Придържайте се към плитките води на духовността и напредвайте на етапи подходящи за вашата текуща инкарнация. Не се опитвайте да се надскочите или да надскочите мен. Лесно е за мен да разбера за какво става дума колкото и да се опитвате да ме баламосвате. Намерете си учители, които са малко над вашето ниво, които няма да вълнуват много вашите ментални води и няма да предизвикват урагани, каквито може да предизвика М5, ако не сте готови за нея. Ако при напредъка си чувствате необходимост от нечие одобрение, отстранете материалите на М5 засега. Живейте своя живот и следвайте своя път.

Превод Еми Манолова


Тагове:   Матрицата,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1443904
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930